Şimdi Ara

Lens Seçimi (Purevision 2 vs Acuvue Oasys)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Purevision 2 yeni çıkmış ve yorumalara bakılırsa çoğu kişi oldukça memnun. Birde Oasys var. Onuda çok met eden var.

Bundan önce Purevision kullanıyordum. Ömrü bitti. Yeni lens almam lazım. Purevision 2 kullananlar, 1.ye göre çok çok daha iyi bir lens olduğunu söylüyor.

Sizce hangisini alayım? 3 aylık alacağım ama ben 4-5 ay kullanıyorum

• gecen ay acuvue aldım pismanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dh Rh+

gecen ay acuvue aldım pismanım

Daha önce ne kullanıyordunuz?

Purevision 2 alacağım herhalde. Purevision 1'den de memnun sayılırım. 2'si daha da iyiyse problem yok.
  • Geçen ay Purevision 2 Hd aldım.Memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: Dh Rh+

gecen ay acuvue aldım pismanım

Daha önce ne kullanıyordunuz?

Purevision 2 alacağım herhalde. Purevision 1'den de memnun sayılırım. 2'si daha da iyiyse problem yok.

ilk lens alısımdı biraz da acemiliğme denk geldi
  • 3 ay hic cıkarmıyor musun bunu gözünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

3 ay hic cıkarmıyor musun bunu gözünden

3 ay değil. Normalde lensler 1 aylıktır. İstersen 1 ay boyunca çıkartmassın ancak doktorlar birkaç günde bir çıkarılmasını tavsiye eder.

Lensler gayet yumuşak, hava ve su geçiren maddeden yapılıyor zaten. Hatta birtanesi gözümde yırtıldı. Batışma dışında hiçbir şey hissetmedim.

Benim 1 ay bile çıkartmadığım oldu. Hiçte rahatsız etmedi. Genelde haftada bir çıkartır, bütün gece solüsyonda bekletirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acuvue oasys kullanıyorum memnunum ama yatarken çıkarman lazım yoksa gözlerin aşırı kuruyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

3 ay hic cıkarmıyor musun bunu gözünden

3 ay değil. Normalde lensler 1 aylıktır. İstersen 1 ay boyunca çıkartmassın ancak doktorlar birkaç günde bir çıkarılmasını tavsiye eder.

Lensler gayet yumuşak, hava ve su geçiren maddeden yapılıyor zaten. Hatta birtanesi gözümde yırtıldı. Batışma dışında hiçbir şey hissetmedim.

Benim 1 ay bile çıkartmadığım oldu. Hiçte rahatsız etmedi. Genelde haftada bir çıkartır, bütün gece solüsyonda bekletirim.

toric mi alıcan kontak mı?
    toricse acuvue, kontaksa focus n&d tavsiyem. acuvue kullanıyorum ama dendiği gibi 1 ay gitmiyor 20 günden sonra rahatsızlık vermeye başlıyor mecbur çıkarıyorsun.

• Purevision 2 alıyorum.
  • quote:

Purevision 2 alıyorum.

http://www.webuzman.org/gozluk-ve-lens-numarasi-ayni-midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panriver -- 2 Kasım 2012; 23:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panriver

quote:

Purevision 2 alıyorum.

Gözüm doktor tarafından çapına kadar ölçüldü ve en uygun lens değerleri verildi.

Ezbere almıyorum. İlk defa kullanışım da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 2 Kasım 2012; 23:12:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panriver

quote:

Purevision 2 alıyorum.

Gözüm doktor tarafından çapına kadar ölçüldü ve en uygun lens değerleri verildi.

Ezbere almıyorum. İlk defa kullanışım da değil.

Paron hocam yanlıs linki yapıstırmısım

http://www.webuzman.org/lens-markalari-en-iyi-lens-markasi/

• acuvue oasys'ten memnunum. daha önce acuvue advance miydi neydi, onu kullanıyordum. öncesinde ne kullandığımı hatırlamıyorum. oasys hepsinden daha iyi geçiriyor oksijeni. gözümde kuruma olmuyor. oysa daha önce gözüm hep kuruyordu. 8-9 sene oldu çünkü lens kullanalı :D

tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StewieG. -- 2 Kasım 2012; 23:18:47 >
  • bence tercihini acuvue oasys yap. bende acuvue oasys kullandıktan sonra geçen hafta purevision hd aldım.
    purevision hd goruntusu net yakına bakınca pek anlasılmıyor fakat uzaga bakınca farkı hissediyorsun.dezavantajına gelecek olursak purevision hd acuvue oasys göre daha sert.gozume batıyor.mesela acuvue oasys gozumdeyken gozumde lens oldugunu unutuyorum fakat purevision rahatsız etmeyecek derecede batıyor.acuvue oasys purevisiona gore daha yumusak bence yada bana oyle geldi.ayrıca purevision hd gozumde kuruluk yapıyor.
    son olarak acuvue oasysi tek geçerim.Bir dahaki sefere kimseyi dinlemeden acuvue oasys alcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.