Şimdi Ara

Lens muayenesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene önce özel bi hastanede lens muayenesi olmuştum. muayene ücreti + göz tansiyon ölçümü + göz çapı ölçümü + göz yaşı testine 200tlye yakın para vermiştim. zaten bunları yapmadan lens reçetesi yazmıyordu. şimdi tekrar muaneye olmaya gidicem lens reçetesi almak için, göz tansiyonu göz çapı ve göz yaşı testini tekrar yapmaz herhalde tekrar 200 tl bayılmak istemiyorum. var mı daha önce lens muayenesi yaptıran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kazık yemişsin. Çoğu hastane SGK kapsamında ücretsiz muayene ediyor. Hangi hastane?
  • Hocam oradan aldığınız reçete 2 yıl boyunca geçerlidir internetten daha önce kullandığınız markayı veya isterseniz başka bir markayı daha iyi bir fiyata alabilirsiniz optikçilerin komisyonlarını veya kafalarına göre ekledikleri kar farkını aradan çıkararak.İlerisi için ise nerede olduğunuzu bilmiyorum ama Ankara'da özel bir göz hastahanesi önerebilirim muayeneyi vs herşeyi 35 TL gibi uygun bir fiyata yapmışlardı 7-8 ay önce bana.
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    istanbul pendik'de özel bi göz hastanesi. şunu diyeyim gittiğim devlet hastanelerinin hiçbirinde lens reçetesi yazmadılar,özel hastaneye yönlendirdiler.mecbur kaldım. dünyagöz falan zaten sadece muayene ücreti minimum 80 tl falan alıyor nasıl sgk kapsamında ücretsiz orayı anlamadım ?
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    hocam benim görmek istediğim gözümde ilerleme var mı yok mu? 1 sene geçti lens kullanalı belki 0.25 falan artmıştır,şuan kullandığım lenslerle görme problemim yok ama yine de muayene olayım diyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

hocam benim görmek istediğim gözümde ilerleme var mı yok mu? 1 sene geçti lens kullanalı belki 0.25 falan artmıştır,şuan kullandığım lenslerle görme problemim yok ama yine de muayene olayım diyordum.
    Anladım hocam reçetelerin 2 sene olmasının nedeni zaten o 2 senede bir kontrol edin diye çokta acele etmenize gerek yok diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Anladım hocam reçetelerin 2 sene olmasının nedeni zaten o 2 senede bir kontrol edin diye çokta acele etmenize gerek yok diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.

Alıntıları Göster
    benim bildiğim kadarıyla 1 sene geçerli bu reçeteler.tam 1 sene dolmadı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gözlük lens ve ehliyet hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim bildiğim kadarıyla 1 sene geçerli bu reçeteler.tam 1 sene dolmadı zaten.

Alıntıları Göster
    Yok hocam sürekli satın aldığım yer geçen sene almaya çalıştığımda 2 seneyi doldurmuşsunuz dedi ve vermedi yeni reçete resmi istedi.Ondan diyorum yani 2 sene geçerli diye.
  • Vallaha dostum ben kafama göre alıyorum.Optik gidip abi bir 3.75 ver bakayım diyorum veriyor.Arada 4 çıkıyor 3.50 iniyor.Doktor gittim doktor 5.5 numara yazdı yanı 4 numara zaten görüyorum 5.5 yazmada ki amaç neydi anlamadım ondan beridir gitmiyorum

• Devlet hastanelerinde özelden daha iyi doktorlar mevcut randevu al ücretsiz göz ölçümünü yaptır lens reçetini al

Dünyagöz venividigöz gibi yerlerin ambiyanslarına ve yapmacık makyajlı asistanlarına para yedirme

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Devlet hastanelerinde özelden daha iyi doktorlar mevcut randevu al ücretsiz göz ölçümünü yaptır lens reçetini al

Dünyagöz venividigöz gibi yerlerin ambiyanslarına ve yapmacık makyajlı asistanlarına para yedirme
    hocam istanbul anadolu yakasında lens reçetesi veren devlet hastanesi var mı bilmiyorum.birkaç devlet hastanesinde lens reçetesi yazmıyoruz dedi bana doktorlar.venividigöz'de yaptırmıştım ilk lens muayenesini. bana lazım olan şey gözümün numarası.şimdi tekrar gidicem tekrar bu testlerin hepsini yaptır öyle gel derse ben de yaptırmam,verdiğim muayene parasına yazık olur.
  • quote:

hocam istanbul anadolu yakasında lens reçetesi veren devlet hastanesi var mı bilmiyorum.birkaç devlet hastanesinde lens reçetesi yazmıyoruz dedi bana doktorlar.venividigöz'de yaptırmıştım ilk lens muayenesini. bana lazım olan şey gözümün numarası.şimdi tekrar gidicem tekrar bu testlerin hepsini yaptır öyle gel derse ben de yaptırmam,verdiğim muayene parasına yazık olur.

Alıntıları Göster
    Kartal lütfi kırdar a gittin mi?tam teşekküllü her devlet hastanesinde yazarlar diye biliyorum.göz numaranı ölçmen için damlalı göz ölçümü yeterli olur test mest yok hocam damla damlatıp göz bebeğini büyütecekler sonra klasik makineye oturup ağaca bakcaksın sonra doktor karar vericek işte 200 liralık bişey değil bu karşıda gittiğim çok iyi bir göz hastanesi var Türkiye’de ki tek devletin göz hastanesi oraya git istersen pm at

• quote:

Alıntıları Göster
    Kartal lütfi kırdar a gittin mi?tam teşekküllü her devlet hastanesinde yazarlar diye biliyorum.göz numaranı ölçmen için damlalı göz ölçümü yeterli olur test mest yok hocam damla damlatıp göz bebeğini büyütecekler sonra klasik makineye oturup ağaca bakcaksın sonra doktor karar vericek işte 200 liralık bişey değil bu karşıda gittiğim çok iyi bir göz hastanesi var Türkiye’de ki tek devletin göz hastanesi oraya git istersen pm at

• quote:

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.