Bildirim
Lens ile Güneş Gözlüğü Kullanımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
takip -
tak kullan doktora falan gerek yok altıüsü bi güneş gözlüğü -
Ne gibi bir sorun yaşayabilirsin ki? Güneş gözlüğü için muayene olmak diyorsun birde Gözüne gelen zararlı ışıklardan koruyorsun, zararı değil yararı var. Tabi düzgün bir gözlük alman lazım.
-
Ayni durumdayim.. O yuzden takip.. -
Hicbir sorun olamaz,doktora gitmene de gerek yok.Yillardir kullaniyorum,herkes kullaniyor. -
hiç bir sorun olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ancak güneş gözlüğü seçerken taklit ürünler asla kullanmayın. bütçeniz yetmiyorsa daha ucuz kaliteli markalarıda tercih edebilirsiniz.
-
teşekkür ederim cevaplar için. -
kesinlikle bi sıkıntı olmaz.. kıy bi 300 tl ye al bi saglam rayban yakışırrrda -
Ben de ciddi ışık hassasiyetine sahibim. Eskiden 15 dakikadan fazla dışarıda kalınca "ne zaman içeri gireceğiz" diye zor bekliyordum. Yeni çıkan fotokromik lensleri kullanmaya başladım başlayalı bütün huyum suyum değişti. Bazı insanlar göz renginin değiştiğini söylüyor ama bendeki değişiklik çok hafif, yok gibi birşey. Tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X