Şimdi Ara

LENS HAKKINDA SORUN CEVAPLAYAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Lensler lens mi?

evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _flintstone -- 28 Ağustos 2012; 10:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Lensler silikon mu?

Malzemesini bilmiyorum. Ama çok yumuşak birşey. Göz üzerinde yabancı bir malzeme olmasına rağmen nereyse hiç hissedilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

quote:

Orijinalden alıntı: Didakt1k

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
    Lensi taktıktan sonra gözde normalden farklı olarak kuruma/yanma gibi durumlar oluşuyor mu?(Alıştıktan sonra, aylık lenslerden bahsediyorum)

İlk takınca yanma olmuyor. Sanırım bu solüsyonla ilgili bir durum.
    Kurumaya gelince bir miktar kuruma oluyor. Aşırı kuruma oluyorsa lens kullanmamak gerekir.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

quote:

Orijinalden alıntı: trizor

solüsyon olarak b&l den optifree ye geçti gözümde ne yanma kaldı ne kuruluk valla. night and day kullanıyorum ama memnun değilim çabuk kuruyor ve görüntü netliği sık sık bozuluyor hangi marka önerirsiniz? her gün solüsyona koyuyorum aylık lens

Cibavision Airoptix aqua deneyin. Night and day çok küçük ince bir lens. Gözden çok kayıyor.
    Solüsyon olarak b&l gözü yakıyor. Ancak Bio True isminde bir solüsyonu var. Fena değil.
    Şu an Solo Care kullanıyorum. Çok memnunum.

solüsyonu yanlış söylemişim bende bio true kullanıyodum opti - free çok iyi geldi biotrue hep yaktı. göz çapı 8.8 en büyüğü night and day diye aldım 8.6 idi. diğerleri 8.4 oluyor genelde. dediğiniz lense bakıcam, acuvue nasıl? bir de sadece miyop vardı ama sanırım astigmatta eklenicek. markalar tamamen değişiyor mu o zaman?

• Şu HD lens denilenlerin farkı nedir ?
  • Bu lensin arkaya kaçma durumunu gözde hissedebiliyor muyuz? Geçen gün taktığım lens birden kayboldu ve ben arkaya kaçmış olabileceğini düşünüyorum ama gözde herhangi bir batma felan yok.Kesin, net bir şekilde hissediyor muyuz yoksa bir doktora gitmelimiyim?
  • 60 için 1.8 50mm alıyım diyorum ucuz hemide ama zorluyorlar para biriktir 1.4 al diye sence değermi ?
  • Arada sırada kullanmak için mor ya da kırmız renkli lens istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
  • hocam ameliyat olurken goze igne mi vuruyolarmis ya. dunyagozde de boyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada sırada kullanmak için mor ya da kırmız renkli lens istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
  • Sert Kontakt Lens Kullanıyorum.
    Daha Doğrusu Her Taktığımda Battığı , Rahatsız Ettiği İçin Kullanamıyorum.
    Muayene Olmayada 500 km Öteye Gitmek Mecburiyetindeyim.
    Sen Olsan Ne Yapardın?
    Birde Gözüm Kuru Değil , Yeterince Gözyaşı Salgılıyor.
    Yani Yapışma Vb. Olay Söz Konusu Değil.
  • Şeffaf lensleri çok rahat ve sorunsuz şekilde kullanırken, renkli lens taktığımda etraf buğulu gözüküyor. 3 çeşit marka denememe rağmen aynı sorun var. Nedeni nedir acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Arada sırada kullanmak için mor ya da kırmız renkli lens istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Rainbow'un Fun serisi var.
  • annemin lensini takiyim dedim bugun, gozume girmedi. Bide refleks olarak goz falan kirpiyorum. Var midir bir cozumu? Benim gozler biraz kucuk heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

annemin lensini takiyim dedim bugun, gozume girmedi. Bide refleks olarak goz falan kirpiyorum. Var midir bir cozumu? Benim gozler biraz kucuk heralde.

Her gözün çapı yani bc değeri farklıdır. Eğer torik lens ise aks oranı da farklı olabilir (astigmatizm)

O yüzden lensler kişiye özel kullanılmalı.
  • miyopum geçen sene bi lens hevesim vardı doktora gittim deneme lenslerinden vermişti kendisi taktığında gayet iyiydi hemen lak diye taktı ama benim gözler baya bi ufak ben kendim çok zorlandım bide çok kırpıyorum gözleri lensi takacakken istemsiz oluyor ondan sonra doktor deneme lensleri verdi evde takarsın istersen diye ben hiç yüzüne bile bakmadım takamıyorum diye ondan sonra 1-2ay önce gözlüğüm kırıldı lens takmayı bilen bi arkadaşım var ondan rica ettim lensleri taksın diye oda takamadı kendin tak hem daha iyi olur dedi lavaboda takmaya çalışırken lensleri düşürdüm ve kayboldu lens maceramda böylece sona erdi ama bi istek var içimde hep bu arada göz numaramda değişti miyopa bide astigmat eklendi soracağım şu hem miyopluk için hemde astigmat için bir lens var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Arada sırada kullanmak için mor ya da kırmız renkli lens istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Rainbow'un Fun serisi var.

Peki herhangi bir zararı olur mu? Fiyat hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

annemin lensini takiyim dedim bugun, gozume girmedi. Bide refleks olarak goz falan kirpiyorum. Var midir bir cozumu? Benim gozler biraz kucuk heralde.

Her gözün çapı yani bc değeri farklıdır. Eğer torik lens ise aks oranı da farklı olabilir (astigmatizm)

O yüzden lensler kişiye özel kullanılmalı.

bak bak öğrenmişsin birşeyler sonunda baya çömezdik bizler de yazıyodun hep lens konusuna

ya ben toric lens arıyorum oasys dışında hangisi iyi ? oasysten iyisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 18 Eylül 2012; 21:56:01 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.