Şimdi Ara

LENS ALDIM TAKAMIOM NAPCAM [ SSli ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 26 Kasım 2011; 12:15:49 >

• gözünü kapatmamaya çalış tek çare o, herzaman bir çözüm vardır. verdiğin para boşa gitmez
  • takam lensine
  • tepeye bakarak beyaz kısma yerleştirin dio ama tepeye baktıgımdan beyaz kısmını göremıom
  • Bırak lensi şimdilik bi kenara, parmağını gözüne götür ve kapatmamaya çalış. Yenersin böylelikle refleksi. Sakin ol ayrıca.
    İlk aldığımda yarım saatte takabilmiştim, şimdi 10 saniyemi alıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoholysin

Bırak lensi şimdilik bi kenara, parmağını gözüne götür ve kapatmamaya çalış. Yenersin böylelikle refleksi. Sakin ol ayrıca.

gözüme değdiriyorum fakat elimden çıkmıyor gözümü kapatıncada 2ye katlanıyor gözüm ufak gide en kucugunu aldım bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

quote:

Orijinalden alıntı: neoholysin

Bırak lensi şimdilik bi kenara, parmağını gözüne götür ve kapatmamaya çalış. Yenersin böylelikle refleksi. Sakin ol ayrıca.

gözüme değdiriyorum fakat elimden çıkmıyor gözümü kapatıncada 2ye katlanıyor gözüm ufak gide en kucugunu aldım bide

Solüsyona bandır iyice :) kapatmamaya çalış bi 5 10 saniye gözün alacak zaten onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kaşlar ne öyle
  • en iyisi ben arkadaşı çagıram o renkli kullanıodu numarasız
  • Bende takamıyordum 2 yöntem önercem sana;
    1-Annen veya baban ellerini güzelce yıkasın ve lensi işaret parmağına alsınlar, sende bakabildiğin kadar aşşağıya bakıcaksın sonra annen veya baban beyaz kısma yerleştircek..Çok meşgul değillerse 3-4 gün onlar taksın daha sonra senin kendine güvenin gelcek ve 2-3 dakkada takarsın.
    2-Lensi hiç eline alma ellerini sabunla falan güzelce yıka sadece işaret parmanığını gözbebeğine değdir yavas yavas gözün alışcak zaten sonra lensle dene.

Lensi takmaya calısırken dokun gözüne 1-2 saniyede bekle hafiften anlarsın zaten oturduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 12 Kasım 2011; 16:19:47 >
  • Başta bende öyleydim. Zamanla alışıyorsun. Göz refleksim yok artık o derece yani.
  • eyw beyler sağolun tavsiyeler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

o kaşlar ne öyle

araba kazası sonrası kaşım açılmıştı, dikiş izi nedeniyle öle. zamanla dikiş izi gitti öle kalın gibi biraz
  • Göz rengin çok açık kurt adam gibi olursun.. Hangi markayı aldın ?
  • gözünü neden koydun onu anlamadım

• bir optikçiye uğra gözüne damla damlatıcak ne damlası bilmiyorum ama damlattıktan sonra rahat rahat taktı bana lensi....taktıktan sonra zaten uzun süre gzünde bırak alışırsın.
  • dostum anan baban yok mu yardım etsinler?
  • elin kuru olsun gözunede damla yada islat yeter o zaman daha kolay gözununde durur lens, ayrica uzmantv'de vardi nasil takildigi orada ki videolara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potestas

gözünü neden koydun onu anlamadım

quote:

Orijinalden alıntı: potestas

gözünü neden koydun onu anlamadım

lens takanlar 14mm bc 8.7si uygunmu gözüme karşılaştırsınlar diye koydum
    doktora gittiğimde direk reçeteye yazdı gözün boyutlarını ölçmedi bende şüpelendim lens birz büyük gibi geldi. yada ben öle hissediyorum ve hala takamadım saat 1den beri deniom aralıklarla :D

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

hocam izlemediğim video kalmadı ama şu refleksi yenemiyorum birde lens sanki büyük gibi gelio en küçüğünü almama rağmen
    yada sadece piskolojik

quote:

Orijinalden alıntı: School-Service-Vehicle

bir optikçiye uğra gözüne damla damlatıcak ne damlası bilmiyorum ama damlattıktan sonra rahat rahat taktı bana lensi....taktıktan sonra zaten uzun süre gzünde bırak alışırsın.

damlayı biraz araştırdım gözü uyuşturuyormuş sadece göz operasyonları için kullandıgından fazla kullanım zararlı acıklaması mevcut ve net üzerindende satışı yok

@Shepard gözüme birisi elini yaklaştdıgında erfleks oluo birinin olması çözüm deil
    @Chosen gri renk aldım grey die geçiyor hatamı yaptım göz rengimle birleşince koyu olur die düşünüyorum yeşili hiç sevmediğimden bulşamadım mavide çok yapmacık gibi gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 12 Kasım 2011; 19:13:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.