Şimdi Ara

Lens aldım (takamadım,batıyor ve bulanık) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Göz yavaş yavaş alışacak.

Ben ilk aldığımda 45 dk kadar bi sürede zar zor taktım ve biraz batma oldu sonra geçti daha sonra işi çözdüm şimdi 1-2 dkda hallediyorum bazen gözümde olduğunu unutuyorum bile lens nimettir

Bausch&lomb soft lens 59 gözler 1.50 1.75

aynen öyle, bir de benim gözlük kemik çerçeveydi nasıl hafifledim anlatamam, banyoya girince gözlük çıkar, sonra saçını yaparken gözlük tak, tak-çıkar tak çıkar gına gelmişti artık, birde sprey camda kuruyordu arada deli oluyordum

Yağmur yağar dert, otobüse binersin bir yere girersin camlar bembeyaz olur maç yaparsın gözlük yine problem bende gerçekten çok hafifledim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_81380453/key_5+yyldyr+lens/tm.htm

Bu konudaki arkadaş çok tecrübeli olduğunu söylüyordu, bence ona bir danışabilirsin.

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Kullandığınız lensin marka ve modeli nedir tam olarak? İlk başlarda biraz sıkıntı yaşamanız normal ama gözleriniz alıştıktan sonra pek de sorun yaşamazsınız.

Ben Acuvue Oasys kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır ve gözümde olduğunu hissetmiyorum bile.

hocam kutuda yazanı aynen aktarıyorum; Bausch&Lomb Purevision (balafilcon A) "Visibility tinted contact lenses"

aynen böyle yazıyor, solda batma var hala yani hissediyorum lensi ama sağda problem yok, görüş kalitesi olarak uzağı gözlükle daha iyi görüyordum diyebilirim. umarım sorun alışmaktır başka birşey çıkarsa boşuna uğraşmış olacağım işte.

quote:

Orijinalden alıntı: Encarnacion

bilgisayardayken aynı lenste aynı problem bendede var. son kutu kaldı. o kutu da bitsin acuvue oasys e geçeceğim.

Bausch&Lomb Purevision da kullandım, Acuvue Oasys de kullandım. J&J Acuvue Oasys'i tek geçerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.