Şimdi Ara

Lenovo z710 Nasildir??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
33.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H.B.V

Bilgisayar kalmamis

Eğer vatan computer'in sitesinden baktıysanız yanılıyosunuz. Bu artık yeni satış taktikleri Hayatımda gördüğüm en saçma taktiklerin başında geliyor
  • Evet ordan baktim da eger oyleyse ayip yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazardouspunch

quote:

Orijinalden alıntı: scocth

quote:

Arkadaşlar 5 gün önce bu bilgisayarı alan biri olarak söylüyorum: BUCAK BUCAK KAÇIN!
    Bilgisayarı vatandan aldım ve aldığım gün gayet memnundum. Özellikleri fiyatına göre gayet güzeldi. Tasarımı da gayet hoştu. Ekranında pikselleri görebiliyordum ama bu fiyata bu donanım, olsun artık o kadar diyerek onu bile dert etmedim.

Fakat, bir iki gündür fark etmediğim bir şeyi fark ettim bugün. Bilgisayarın işlemcisinden tiz bir ses geliyor. Ortam sessiz değilse anlamanız çok zor ama sessiz ortamda olduğunuzda çok rahat farkediyorsunuz ve sinirlerinizi bozuyor. Ayrıca ses rastgele geliyor, ortalama 1 dakikada bir ses geliyor ve 8 - 10 sn tiz saçma bir ses. Ben sesin işlemciden geldiğini düşünüyorum ama SSD de olabilir.

Teknik servisi aradım iade etmek istediğimi söyledim. 5 gün geçtiği için mümkün olmadığını ama teknik servis olarak tamir etmeye çalışabileceklerini söylediler.
    Buna mı yanayım, bilgisayarı 2050'ye aldım şimdi sitede fiyatı 1920 yazıyor buna mı yanayım, yoksa tamir olsa da kullandığım zaman bakacağım 17 inç ama piksel piksel, boktan ekrana mı yanayım. Eşek ölüsü gibi ağırlığını saymıyorum çünkü hiç değilse alırken ağır oldğunu bilerek aldım.

Sonuç olarak: 2000 lira vererek yeni aldığınız bilgisayarı 3 gün sonra teknik servise göndererek, yeni ama tamir görmüş bir bilgisayara sahip olmak istiyorsanız, hayatım çok monoton biraz uğraşacak bir şeylerim olsun diyorsanız hiç beklemeyin buyrun Z710 sizi bekliyor.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan biri daha.

birincisi işlemci veya safi ekran kartından ses gelmez (fan sesi olabilir)

ikincisi o pc de ssd yok
    ama üretim hatası varsa iç dizaynında fan sürtme sesi de olabilir. (ekran kartını devre dışı bıraktığınızda mutemelen pc ısınmadığından fan düşük devirde çalışıyordur ve ses çıkartmıyordur)

üçüncüsü hdd sesini tanıyorum demişsiniz ama hdd sesinin varyasyonları var, laptoplarda kullanılar hddler çalışmasında herhangi bir engel teşkil etmemesine rağmen çeşitli ses varyasyonları çıkartabiliyor, mesela bende asus 1215n vardı aynı model ark.da da var benimkinin hddsinden acayip sesler çıkıyor çalışırken, arkta benimkine kıyasla gayet sessiz çalışıyordu. ssd taktım ses kalmadı.

dördüncüsü ayrıca ürünü aldıktan 1 hafta içinde koşulsuz iade edebilirsiniz bu sizin tüketici hakkınız, vatana gidip iade etmek istiyorum dediğinizde hayır diyemezler eğer itiraz edicek olurlarsa bir hafta içinde koşulsuz iade hakkım var dediğinizde ağızlarını açamazlar.

Bilgimi ve fikrimi yargılayan, bilge arkadaşımız,

Birincisi işlemcinin çevresinde bulunan ve işlemciye elektrik akımının iletilmesinde görev alan bir takım devre elemanları ses çıkartabilir (örn. kapasitör), bir parçanın ses çıkartması için illa hareket etmesi gerekmez.

İkincisi benim satın aldığım bilgisayarda SSD olup olmadığını benden daha iyi bilmeniz çok güzel, sizi inandırmam için kutunun kenarında yazan 1TB + 8GB SSD yazısının fotoğrafını mı çekip göndermem gerekiyor? Satışı yapan firmanın sitesinde 1TB SSHD yazarken, bu ibareden kastedilenin bu olduğunu düşünemezdiniz tabi ama kendinizden bu kadar emin konuşmanız da baya güzel olmuş.

Üçüncüsü HDD'den gelen bir sesin bilgisayarın HDD'sinin olduğu tarafından gelmesini beklersiniz, tam ters tarafından geliyorsa o parçayla alakalı olduğunu düşünmeniz biraz mantıksız olur, haksız mıyım?

Dördüncüsü, o sizin bahsettiğin 7 günlük iade hakkı mesafeli satışlar için geçerlidir, ben ise mağazadan aldığım için 7 günlük bir süre hakkım bulunmuyor. Malın ayıplı olduğunu benim bilmem de yetmiyor, teknik servisin teyit etmesi gerekiyormuş dolayısıyla kendilerine kargoladım, arkadaşlardan teyit gelince umarım iade etme hakkım doğacak.

Benim bilgimi ve fikrimi yargılayarak verdiğiniz 4 cevabın 4ünde de hataya düşmeniz gerçekten manidar olmuş. Ama "en iyi ben bilirim" zihniyetiyle beni aşağılayarak egonu tatmin etmeniz gerçekten hoş bir yöntem değil. Merak etmeyin yalnız değilsiniz, psikolojide bu duruma "overconfidence effect" denir. İnternet'te araştırırsanız aşırı (ama yanıltıcı) özgüveninizle nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda kaynaklar bulabilirsiniz ;)

iyi güldürdünüz beni :)
    kapasitörden ses gelir gelmesine ama pc de kullanılan kapasitörlerden ses gelmesi ve bunu sizin duymanız imkansıza yakındır kaldı ki böyle bir durumda bile işemciden gelmiş olmuyor anakarttan gelmiş oluyor. (fazla oc yapılmıs olsa ve eski bir pc olsa bir ihtimal gelebilir kapasitörden)
    hdd de 8 gb ssd kullanılıyor diye disk ssd olmaz. o hala standart hdd sınıfıntaki bir hybrid disktir, ssd kısmından ses gelmez gelemez, o standart hdd kısmından gelir. sen o 8 gb lık kısmı istesende kullanamazsın onu hdd nin kendi chipi karar verir ki veriyi ssd de seconder olarak depolar yani senin kullandığın kısım hala standart hdd kısmıdır.

mağazadan aldıgınızı dikkatli okumamışım o konuda özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scocth -- 2 Aralık 2013; 14:20:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 5 gün önce bu bilgisayarı alan biri olarak söylüyorum: BUCAK BUCAK KAÇIN!
    Bilgisayarı vatandan aldım ve aldığım gün gayet memnundum. Özellikleri fiyatına göre gayet güzeldi. Tasarımı da gayet hoştu. Ekranında pikselleri görebiliyordum ama bu fiyata bu donanım, olsun artık o kadar diyerek onu bile dert etmedim.

Fakat, bir iki gündür fark etmediğim bir şeyi fark ettim bugün. Bilgisayarın işlemcisinden tiz bir ses geliyor. Ortam sessiz değilse anlamanız çok zor ama sessiz ortamda olduğunuzda çok rahat farkediyorsunuz ve sinirlerinizi bozuyor. Ayrıca ses rastgele geliyor, ortalama 1 dakikada bir ses geliyor ve 8 - 10 sn tiz saçma bir ses. Ben sesin işlemciden geldiğini düşünüyorum ama SSD de olabilir.

Teknik servisi aradım iade etmek istediğimi söyledim. 5 gün geçtiği için mümkün olmadığını ama teknik servis olarak tamir etmeye çalışabileceklerini söylediler.
    Buna mı yanayım, bilgisayarı 2050'ye aldım şimdi sitede fiyatı 1920 yazıyor buna mı yanayım, yoksa tamir olsa da kullandığım zaman bakacağım 17 inç ama piksel piksel, boktan ekrana mı yanayım. Eşek ölüsü gibi ağırlığını saymıyorum çünkü hiç değilse alırken ağır oldğunu bilerek aldım.

Sonuç olarak: 2000 lira vererek yeni aldığınız bilgisayarı 3 gün sonra teknik servise göndererek, yeni ama tamir görmüş bir bilgisayara sahip olmak istiyorsanız, hayatım çok monoton biraz uğraşacak bir şeylerim olsun diyorsanız hiç beklemeyin buyrun Z710 sizi bekliyor.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan biri daha.

birincisi işlemci veya safi ekran kartından ses gelmez (fan sesi olabilir)

ikincisi o pc de ssd yok
    ama üretim hatası varsa iç dizaynında fan sürtme sesi de olabilir. (ekran kartını devre dışı bıraktığınızda mutemelen pc ısınmadığından fan düşük devirde çalışıyordur ve ses çıkartmıyordur)

üçüncüsü hdd sesini tanıyorum demişsiniz ama hdd sesinin varyasyonları var, laptoplarda kullanılar hddler çalışmasında herhangi bir engel teşkil etmemesine rağmen çeşitli ses varyasyonları çıkartabiliyor, mesela bende asus 1215n vardı aynı model ark.da da var benimkinin hddsinden acayip sesler çıkıyor çalışırken, arkta benimkine kıyasla gayet sessiz çalışıyordu. ssd taktım ses kalmadı.

dördüncüsü ayrıca ürünü aldıktan 1 hafta içinde koşulsuz iade edebilirsiniz bu sizin tüketici hakkınız, vatana gidip iade etmek istiyorum dediğinizde hayır diyemezler eğer itiraz edicek olurlarsa bir hafta içinde koşulsuz iade hakkım var dediğinizde ağızlarını açamazlar.

Bilgimi ve fikrimi yargılayan, bilge arkadaşımız,

Birincisi işlemcinin çevresinde bulunan ve işlemciye elektrik akımının iletilmesinde görev alan bir takım devre elemanları ses çıkartabilir (örn. kapasitör), bir parçanın ses çıkartması için illa hareket etmesi gerekmez.

İkincisi benim satın aldığım bilgisayarda SSD olup olmadığını benden daha iyi bilmeniz çok güzel, sizi inandırmam için kutunun kenarında yazan 1TB + 8GB SSD yazısının fotoğrafını mı çekip göndermem gerekiyor? Satışı yapan firmanın sitesinde 1TB SSHD yazarken, bu ibareden kastedilenin bu olduğunu düşünemezdiniz tabi ama kendinizden bu kadar emin konuşmanız da baya güzel olmuş.

Üçüncüsü HDD'den gelen bir sesin bilgisayarın HDD'sinin olduğu tarafından gelmesini beklersiniz, tam ters tarafından geliyorsa o parçayla alakalı olduğunu düşünmeniz biraz mantıksız olur, haksız mıyım?

Dördüncüsü, o sizin bahsettiğin 7 günlük iade hakkı mesafeli satışlar için geçerlidir, ben ise mağazadan aldığım için 7 günlük bir süre hakkım bulunmuyor. Malın ayıplı olduğunu benim bilmem de yetmiyor, teknik servisin teyit etmesi gerekiyormuş dolayısıyla kendilerine kargoladım, arkadaşlardan teyit gelince umarım iade etme hakkım doğacak.

Benim bilgimi ve fikrimi yargılayarak verdiğiniz 4 cevabın 4ünde de hataya düşmeniz gerçekten manidar olmuş. Ama "en iyi ben bilirim" zihniyetiyle beni aşağılayarak egonu tatmin etmeniz gerçekten hoş bir yöntem değil. Merak etmeyin yalnız değilsiniz, psikolojide bu duruma "overconfidence effect" denir. İnternet'te araştırırsanız aşırı (ama yanıltıcı) özgüveninizle nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda kaynaklar bulabilirsiniz ;)

iyi güldürdünüz beni :)
    kapasitörden ses gelir gelmesine ama pc de kullanılan kapasitörlerden ses gelmesi ve bunu sizin duymanız imkansıza yakındır kaldı ki böyle bir durumda bile işemciden gelmiş olmuyor anakarttan gelmiş oluyor. (fazla oc yapılmıs olsa ve eski bir pc olsa bir ihtimal gelebilir kapasitörden)
    hdd de 8 gb ssd kullanılıyor diye disk ssd olmaz. o hala standart hdd sınıfıntaki bir hybrid disktir, ssd kısmından ses gelmez gelemez, o standart hdd kısmından gelir. sen o 8 gb lık kısmı istesende kullanamazsın onu hdd nin kendi chipi karar verir ki veriyi ssd de seconder olarak depolar yani senin kullandığın kısım hala standart hdd kısmıdır.

mağazadan aldıgınızı dikkatli okumamışım o konuda özür dilerim.

Sorun şu ki, bu bilgisayardaki ikinci ekran kartı onboard (yani anakarta gömülü) değil, işlemciyle birlikte gelen tümleşik bir ekran kartı. Dolayısıyla aslında problemi çıkartan yine işlemci olmuş oluyor. Ama o kadar küçük detaylara takılmaya gerek yok.

Teknik servisten cevap geldiğinde buradan paylaşacağım, böylece almayı düşünen arkadaşlar da alıp almama konusunda daha rahat bir karar verebilirler. Benim aldığımda sorun çıkması hepsinde çıkacağı anlamına elbette gelmez ama yeni aldığım bir ürünün fabrika çıkışı arızalı olması ürünün kalitesi konusunda olumsuz bir tablo çiziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Evet ordan baktim da eger oyleyse ayip yahu

Aynı fikirdeyim ama artık herkes bu taktiği kullanıyor maalesef. Çünkü normal şartlarda bu ürünün bu kadar çabuk bitmesi saçma. 3-5 tane getirmiyolardır heralde
  • Melankolia34 M kullanıcısına yanıt
    Elektronik işi şanş işi işte ne denk geleceği belli olmaz. Tümleşik ekran kartındaki problem tam olarak ne ?? Bende şuanlık hiç bir problem çıkmadı da çıkmayacağı anlamına gelmez ona göre bende dikkatli olayım dedim
  • Ucuzdan almadik fiyat sismis yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar crysis 3 ü kuramadım yalnız call of duty ghosts u kurdum mükemmel bi oyundu simdi bitti ama oyun pc yi baya zorluyor ısınma konusuda kasma falan yok oyunda bitti zaten ben pişman değilim lenovo aldığım için arkadaşında dediği gibi bu iş şans işi biraz
  • dranzof D kullanıcısına yanıt
    Doğru, şans faktörü önemli. Ama biraz da bu başıma gelen markanın kalitesini belli eder. Bir BMW alırsanız aldığınızda bozuk çıkma olasılığı neredeyse yoktur, ama bir Tata alırsanız aldığınızda arızalı çıkarsa çok şaşırmazsınız; bunun gibi birşey. Problemin ne olduğunu bana servisin söylemesini beklerdim ama burada da sıkıntı çıktı.

Teknik servis de bir o kadar saçma iş yapıyormuş bugün bunu öğrendim. İlk önce mesaj geldi cihazınız onarılıp size geri gönderilmiştir diye. Aradım teknik servisi, onarım yok size iade veya değişim hakkı çıkmış, cihazı aldığınız mağazaya götürüp yenisiyle değiştirebilirsiniz dediler. Sonra 1 saat sonra tekrar aradılar, pardon yanlış bilgi vermişiz cihazınızda soruna rastlanmamış geri gönderilmiştir diye. Hadi herşeyi geçtim, arkadaş benim bahsettiğim sorunu yakalayamıyorsan ara beni detaylı bilgi al, baştan savarmış gibi geri göndermek nasıl bir saçmalık?! Hadi sesi sadece ben duysam kulağımda problem olduğunu farzedeceğim ama kaç kişiye gösterdim bilgisayarı "sence de bi tuhaflık yok mu" diye, o saçma sesi herkes farketti, farkedemeyen bir tek teknik servis oldu.

Hiçbir işlem yapmamışlar dolayısıyla bir mucize olmadıkça problem yine devam edecek. Ben de bilgisayarı tekrar paketleyip tekrar teknik servise kargoya vericem. 2 haftadır bu saçmalığa harcadığım vakti düşünüyorum da, uygun fiyata güzel özelliklerde bilgisayar aldım diye sevinmemek lazım. Sony, Toshiba gibi kaliteli markalar boşuna bilgisayarlarını daha pahalıya satmıyorlarmış bunu öğrendim. Eski yillarin IBM'i çinlilerin eline geçince mundar olmuş.

Almayın arkadaşlar, özelliklerine ve fiyatına aldanıp almayın. Duygularınız ağır basacak ve içinizden " çok iyi bilgisayar ya, bu özellikler bu fiyata çok iyi, bir kişide arıza çıktı diye benimkinde de çıkacak değil ya" diyeceksiniz biliyorum, ama iki defa düşünün. Piyasada onca iyi marka model varken paranıza ve zamanınıza yazık etmeyin. Bilgisayar teknik servisten gelsin, sorunu videoya çekip youtube'a koyacağım. Buradan da linkini paylaşırım, nasıl bir ürün ve ne kadar umursamaz bir teknik servis ile karşı karşıya kalabileceğinizi görebilmeniz için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazardouspunch -- 5 Aralık 2013; 17:40:33 >

• Üzüldüm ya böyle olduğuna geçmiş olsun :( inşallah sorun hallolur...
  • dranzof D kullanıcısına yanıt
    sağol dostum
  • Merhaba. Bilgisayarı 1 hafta önce aldım 1 haftadır kullanıyorum. performansı önceki bilgisayarım katlarca ustun de. herşey guzel fakat hazardouspunch arkadaşımın da dediğin gibi sessiz ortamda tiz bir ses geliyor.
    ama beni çok üzdü diyemem bu fiyata bu donanım kolay kolay bulunmaz. onun harici bilgisayarı biraz zorlayın ca hafiften bir ısınma buna bağlı olarakta fan sesi geliyor ama çok rahatsız edici değil göz ardı edilebilir. eğer bunları kafanıza takmayacaksanız bilgisayarı tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates41 -- 6 Aralık 2013; 18:19:20 >
  • Biraz önce başka bir konuda şunu yazmıştım:
    Ben z510 modelini yani 15 inch olanını geçen pazar ve bu pazar günü Konya Vatan da inceledim ama aklıma takılan çok önemli bir konu var: Ekran

Z510 yada z710 almak istiyorum, konfigürasyonu beğeniyorum ama ekranın rengi çok tuhaf. Acaba Vatan daki teşhir ürününde mi sorun var yoksa tüm z510/z710 ların ekranımı öyle diye siz bir kullanıcı olarak sormak istedim.
    Ekranda dikkatimi çeken şey renkler. Beyaz renk diye bir renk yok, sanki çok açık bir buz mavisi beyazı var. Genel olarak mavi tonlar ağırlıkta gibi ve tüm ayarları değiştirmeme rağmen teşhirdeki hiç bir pc nin ekranını yakalayamadı. Görevli kişi de renklered gariplik olduğunu farkında ama yok işte mat ekran, yok işte full hd diyerek önce geçiştirmeye çalıştı. Sonra da evet gariplik var dedi. O da renkleri değştiremedi.

z710 sahiplerinden ricam z710 uın yanına paşka bir laptop koyarak foto çekmeniz ve burada paylaşmanız. Eğer başka laptop yoksa tek başına fotolar da olur.

Şimdiden teşekkürler
    ++++++++++++++++++++++++++++

Sonra yabancı sitelerde aramaya kara verdim ve şunu buldum:
    http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/IdeaPad-z710-colors/td-p/1308229

Sanırım kronik bir ekran sorunu var cihazın. Kullananlar da bu durumu teyit ederse kesin bir kanıya varılabilir sanırım.

• Daha sonra yukarıda verdiğim link çalışmazsa diye o yazıları buraya kopyalıyorum:

Steve777
    Fanfold Paper
    Steve777
    Registered: ‎11-07-2013
    0
    IdeaPad z710 colors
    Options

‎11-10-2013 02:27 AM

Hi to all,
    Does anybody of you bought the ideapad z710? I have an issue with the colors, the display has a yellow tint. I checked and updated the drivers but nothing changed, i also calibrated the display but nothing. My experience says that these are the colors of the monitor and that there is nothing more that i can do. I'm very disappointed but never mind .... Does anyone else faces the same problem?

Steve
    Message 1 of 2 (75 Views)

Reply
    Steve777
    Fanfold Paper
    Steve777
    Registered: ‎11-07-2013
    0
    Re: IdeaPad z710 colors
    Options

‎12-07-2013 12:26 AM

The orange and brown colors look like green and yellowish. The panel looks blueish. The technicians told me that the panel of the laptop is like this in order to save energy. I feel very sorry for my purchase.

• dostum abımde acer 5750g modeli bir notebook var. bilgisayarı ilk aldığımda bilgisayarları yan yana koydum ve ekranları karşılaştırdım. acerin ekranı z710 na gore daha canlı fakat oyunlarda denediğim zaman pek bir fark göremedim. ekran da çok boyle aman aman alma dıyeceklık bırsey yok . ama renk yoğunluğu canlılık konusunda takıntılıysan tatmin olmaya bılırsın. ekran boyutuda çok boyle aşırı buyuklukte değil çünkü film ve oyunda gerçekten tat alıyorsun bu da buyuk ekranın avantajı ekranda da ölü piksel yok dıyebılırım çok net. aklına takılan başka soru olursa sorabilirsin özelden.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates41 -- 9 Aralık 2013; 21:12:16 >
  • sokrates41 kullanıcısına yanıt
    Oyun gibi çok renk olan görüntülerde zaten renk cümbüşü nedeniyle anlamak güç olur. Tecrübeli gözler gerçi yine oyunda bile fark eder ama asıl dikkat çeken yer masaüstünde veya bir explorer penceresi yada herhangi bir beyaz zemini olan görüntülerde oluyor. Herşey mavimsi ve yorucu bir hal alıyor. Ayrıca HD klip izledim z510 da ve yine renkler çok cansızdı. Yani beyaz olmayan yerde bile görüntü hoş değil. Ekranda insanın gözünü yoran bir renk tonu var.

Z710 şu anda piyasada olmadığından şu akla geliyor, tabiki sadece bir varsayım: "İlk parti malda ekrandaki bu kronik sorun farkedildi ve yeni parti çekilmedi." Tekrar ediyorum bu sadece bir varsayım, ama hiçbir sitede olmaması ve z510 un dahi çok az versiyonlarının olması nedeniyle akla yatkın bir varsayım.
  • pardon bendeki G710'muş.

ekran kartı GT 720M

ama yinede güzel oynatıyo fps oyunlarını
  • dostum dediğim gibi ekran o kadar kotu değil phılıps 119 ekran televızyonum var. film izleyeceğim zaman bılgısayarı hdmı kablosu ile tvye bağladım. renkler gayat tatmin edici.4-5 tane bilgisayar değiştirdim. hepsinde performans da istediğimi alamadım. İşte son olarak z710 u aldım performansı benı etkılı gerçekten.Onun için ekran konusuna çok takılmadım. evet z710 un ekranı öbür bilgisayarlarıma göre cansız olabilir ama performans konusunda çok üstün. varsayımına gelince biraz beni güldürdü. çünkü lenovo bir seri çıkardığında genel olarak aynı malzemeyi kullanır. yani lenovo z500 serisiyle z710 serisi üzerindeki panel muhtelemen aynı paneldir. sadece boyut ve çözünürlüğü değişiktir.
  • sokrates41 kullanıcısına yanıt
    Varsayıma gülünmez. Adı üstünde "VARSAYIM"!!! Bunu bastıra bastıra iki ayrı cümlede sarfediyorum üstelik.
    Ayrıca Lenovo'nun önceki bir 700 modelinde iki ayrı parti mal çıktığını DH forumundan okuyabilirsin. Lenovo'nun üretim parkurunda mı bulunuyorsun ki "lenovo bir seri çıkardığında genel olarak aynı malzemeyi kullanır" diyorsun.
    PC nin performansı ile ilgili zaten söylediğim bir şey yok. PC nin donanımını beğeniyorum ve almak istiyorum ki bu kadar yakından inceliyorum.

Birisinin kullandığı bir üründeki olası kusur ortaya çıkarıldığında neden bu kadar kişisel manaya çekiyorlar anlamıyorum. Ben "tekno marketteki teşhirde böyle bir durum gördüm siz ne dersiniz" diye soruyorum, birisi çıkıp "bende cihaz var ama kullandığım cihazda böyle bir durum tespit edemedim, buyrun foto" demiyor, onun yerine senin malın kötü demişim gibi soruyla alakasız şeylerden bahsedip "güldürdün" diye alay geçiyor. Zaten "dostum" diye söze başlaman tamamen falso, o da ayrı bir konu.

Bu kadar alaycı bir tavır takınmak yerine " ben başka laptop ile yanyana foto çektim" diye paylaşımda bulunsaydın bundan daha yapıcı bir iş yapmış olacaktın. Burada amacımız bişeylerin!!! yarışını yapmak değil, bilgilerimizi paylaştırarak birbirimize fayda sağlamaktır.

• ya bu arada bir şey sorcam bu lenovo z710 da 8gb lık ssd var mı ya varsa buna nerden bakıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.