Şimdi Ara

lenovo z580 mi yoksa z585 mi ? yardım lütfenn!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bugun lenovo z585 aldım.yarın kullanmaya başlayacağım.gerekli bilgileri sizlerle paylaşırım arkadaşlar
  • kasa kalitesi nasıl ve ısınma değerleri ile oyun performansı yorumlarını beklyoruz bide hdd 540rpm mi 640rpm mi
  • pahalıya almışsın 1260 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

pahalıya almışsın 1260 lira

merhaba z585 nerede 1260 özelden ulasırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60ebu06

lenovo z580 yada z585 den birini almak istiyorum ama biraz fikir verir misiniz ?
    z585 dha iyi gibi amd a10 işlemci varmış ve çoğu insanda olduğu gibi amd tereddütleri var
    ısınma sorunu felan filan ..
    siz ne önerirsiniz acaba ??

a10 i5ten iyidir vatanda haftasonları %25 indirimle 1350ye denkgeliyor bence hiç kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

pahalıya almışsın 1260 lira

merhaba z585 nerede 1260 özelden ulasırmısınız

http://www.netsiparis.com/detay/11201666423/LENOVO-Z580-59332445-NOTEBOOK-I5-3210-4GB-500GB-15-6-FREEDOS z580 demiştim zaten z585 Amd değilmiydi yahu

• Arkadaşlar lenovo z585 aldım
    8gb ram 2gb ekran kartı 1tb harddisk.
    kasa sağlama benziyor şimdilik. plastik görünüm vermemişler çok şükür.bi de şu var ki cihaz çok sessiz çalısıyor dün onlaine oyun oynadım bir saat kadar müzik dinledim falan filan.aldıgıma şimdiki hal memnunum.şekil itibari ile hoş.elimin altında mafi2 vb oyunlar olmadıgından henuz tecrübe edemedim inşallah ilerleyen günlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci_çırağı89

Arkadaşlar lenovo z585 aldım
    8gb ram 2gb ekran kartı 1tb harddisk.
    kasa sağlama benziyor şimdilik. plastik görünüm vermemişler çok şükür.bi de şu var ki cihaz çok sessiz çalısıyor dün onlaine oyun oynadım bir saat kadar müzik dinledim falan filan.aldıgıma şimdiki hal memnunum.şekil itibari ile hoş.elimin altında mafi2 vb oyunlar olmadıgından henuz tecrübe edemedim inşallah ilerleyen günlerde

hocam battlefield 3 fps degerlerinide yazarsan cok iyi olur

• Z585 kullanıcısı olarak sistemin oldukça potansiyel taşıdığı kanısındayım. Problem şu ki AMD, rakiplerine karşı yazılımda bocalıyor. Eğer üstesinden gelebilirse bu sistem de havalanacak ama malesef bunun garantisi yok.
  • 4 saat oldu lenovo z585 i alalı. 1450 tl %25 indirimli vatan computer'dan aldım. AMD önyargısını bırakın artık . intelle kıyaslarsak i7 ile eş değer bir bilgisayar.. ısınma sorunu gördüm sureklı de ben aldıgımdan su saate kadar en ufak ısınma yasamadım cok sukur tasarımı da gayet ıyı fiyatına gore on yargıları kırıp alınacak bir alet tavsiye de ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibbspor

4 saat oldu lenovo z585 i alalı. 1450 tl %25 indirimli vatan computer'dan aldım. AMD önyargısını bırakın artık . intelle kıyaslarsak i7 ile eş değer bir bilgisayar.. ısınma sorunu gördüm sureklı de ben aldıgımdan su saate kadar en ufak ısınma yasamadım cok sukur tasarımı da gayet ıyı fiyatına gore on yargıları kırıp alınacak bir alet tavsiye de ederim :)

normal kullnımda i7 ve a10 işlemci arasındaki farkı anlayamazsınız çok ağır işlemciyi yoran uygulamalar çalıştırmalısınız,oyun bile işlemciyi yoran uygulama değil i7 seviyesinde olduğu kanısına bu şekilde varamazsınız.Amd ısınır diyenler eski amd masaüstü işlemcilerden kalma saçma bir ön yargı sadece gerçeği yansıtmıyor.
  • Burayı bir hortlatalım, AMD hakkında yorumlarınızı bekliyorum, çizim ve oyun için kullanacağım da
  • Dostum Z580 ile Z585'in konuları mevcut. Onları incelesen daha işine yarar. Diğer türlü burada bir iki yoruma dayanarak karar vereceksen sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

Dostum Z580 ile Z585'in konuları mevcut. Onları incelesen daha işine yarar. Diğer türlü burada bir iki yoruma dayanarak karar vereceksen sen bilirsin.

Sizde z585 var sanırım hocam, konusunda mesajlarınız var da, eğer z585'e sahipseniz; memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Dostum Z580 ile Z585'in konuları mevcut. Onları incelesen daha işine yarar. Diğer türlü burada bir iki yoruma dayanarak karar vereceksen sen bilirsin.

Sizde z585 var sanırım hocam, konusunda mesajlarınız var da, eğer z585'e sahipseniz; memnun musunuz?

Dostum ben aletten memnunum fakat Z580'ne sahip olmadığım için karşılaştırma yapamıyorum malesef. Heryere yazdığım gibi potansiyel olarak Nvidia 650M'e yaklaşabilecek bir ekran kartına sahibiz fakat bu tamamen yazılıma bağlı olduğu için biraz zaman talep ediyor. Tabii dual graphics etkinliğini kaldırıp harici ekran kartı moduna geçseniz bile GT630M'dan iyi performans sergiliyor sistem. Fakat işlemci alanında, birçok programda i5 daha iyi performans sergiliyor. Mimarlık programları ile ilgilenmediğim için bu nasıl bir etki yapar pek bir fikrim yok.

Daha detaylı bilgi için konulara göz at dostum. Tabii başka bir sorun varsa cevaplarım.

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben aletten memnunum fakat Z580'ne sahip olmadığım için karşılaştırma yapamıyorum malesef. Heryere yazdığım gibi potansiyel olarak Nvidia 650M'e yaklaşabilecek bir ekran kartına sahibiz fakat bu tamamen yazılıma bağlı olduğu için biraz zaman talep ediyor. Tabii dual graphics etkinliğini kaldırıp harici ekran kartı moduna geçseniz bile GT630M'dan iyi performans sergiliyor sistem. Fakat işlemci alanında, birçok programda i5 daha iyi performans sergiliyor. Mimarlık programları ile ilgilenmediğim için bu nasıl bir etki yapar pek bir fikrim yok.

Daha detaylı bilgi için konulara göz at dostum. Tabii başka bir sorun varsa cevaplarım.

Çok teşekkür ederim hocam. Benim mühendislik programlarıyla işim olduğu için çekiniyorum AMD'de den. Hiç bir bilgi yok çünkü konuyla ilgili. i7'ye yöneleceğim sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam. Benim mühendislik programlarıyla işim olduğu için çekiniyorum AMD'de den. Hiç bir bilgi yok çünkü konuyla ilgili. i7'ye yöneleceğim sanırım.

Ne gibi programlar olduğunu yazarsanız akşamleğin küçük bir araştırma yapabilirim

Ben de merak ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gibi programlar olduğunu yazarsanız akşamleğin küçük bir araştırma yapabilirim

Ben de merak ettim

Çok makbule geçer hocam ya Solidworks, autocad gibi programlar kullanılacakmış hocam

• sonuc olarak hangisi iyi lenovo z580 mi z585 mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.