Şimdi Ara

lenovo z580 mi yoksa z585 mi ? yardım lütfenn!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
15.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LENOVO Z585 Oyunlarda nasıl arkadaşlar ben genelde wow ve diablo bağımlısıyım işimi görürmü :=) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeFuDa

sonuc olarak hangisi iyi lenovo z580 mi z585 mi

Amd A10 işlemci aslında i7 işlemcilere rakip olarak çıkarılmış fakat testlerden anladığımız kadarıyla i5'ten bile kötü performans sergilemiş. Z580 daha iyi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Amd A10 işlemci aslında i7 işlemcilere rakip olarak çıkarılmış fakat testlerden anladığımız kadarıyla i5'ten bile kötü performans sergilemiş. Z580 daha iyi yani.

Salt işlemci performansı gerektiren uygulamalarda Z580 önde fakat grafik performansı gerektiren uygulamalarda ve oyunlarda Z585 daha önde. Ayrıca notebookcheck'i baz alarak karşılaştırma yapmayın bizzat sitenin sonuçlarıyla kendi sonuçlarımı karşılaştırmış biri olarak sonuçların birçoğunun hatalı olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Ona sen karar vereceksin. i5'in işlemci performansı A10'dan daha öndeyken, Z585'deki grafik performansı daha iyi.

Ekran kartı performansını merak edenler, Z585 bölümündeki tepeb'in paylaştığı bilgilere göz atabilir.
  •  lenovo z580 mi yoksa z585 mi ? yardım lütfenn!!
  • Arkadaşlar ısınma olayı tamamen önyargıdan doğuyor. Ben z585 'i 2 ay öce vatanbilgisayar'dan almıştım. Hiç bir oyunda kasma vb. görmedim.. Isı serfiyatı , sessiz mod , toz temizleme modu falan var fan özellikleri.. Bf3 oynarken 80 dereceyi geçmişti , sonra grafik ayarlarından güç tasarruflu gpu'ya aldım 70lere indirdim ısıyı.. Cod MW 3 olsun Euro Truck 2 olsun max gördüğü derece 70. Çok oyun oynuyosanız soğutucu işinizi görebilir.
    Bende z580 düşünüyordum ama genelde freedos olarak satılıyordu. Win 8 yüklü biçimde aldım cihazı gayet memnunum , kasa gayet kaliteli metale yakın bir madde kullanılmış. Hele bu aylarda oyun vs. oynamazsanız laptopa elinizi koyduğunuzda üşürsünüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelo05

Arkadaşlar ısınma olayı tamamen önyargıdan doğuyor. Ben z585 'i 2 ay öce vatanbilgisayar'dan almıştım. Hiç bir oyunda kasma vb. görmedim.. Isı serfiyatı , sessiz mod , toz temizleme modu falan var fan özellikleri.. Bf3 oynarken 80 dereceyi geçmişti , sonra grafik ayarlarından güç tasarruflu gpu'ya aldım 70lere indirdim ısıyı.. Cod MW 3 olsun Euro Truck 2 olsun max gördüğü derece 70. Çok oyun oynuyosanız soğutucu işinizi görebilir.
    Bende z580 düşünüyordum ama genelde freedos olarak satılıyordu. Win 8 yüklü biçimde aldım cihazı gayet memnunum , kasa gayet kaliteli metale yakın bir madde kullanılmış. Hele bu aylarda oyun vs. oynamazsanız laptopa elinizi koyduğunuzda üşürsünüz :)

kardeşim bende z585 aldımda bu crossfire olayını nasıl yapıyoruz biliyomsn ?

• quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

Orijinalden alıntı: marcelo05

Arkadaşlar ısınma olayı tamamen önyargıdan doğuyor. Ben z585 'i 2 ay öce vatanbilgisayar'dan almıştım. Hiç bir oyunda kasma vb. görmedim.. Isı serfiyatı , sessiz mod , toz temizleme modu falan var fan özellikleri.. Bf3 oynarken 80 dereceyi geçmişti , sonra grafik ayarlarından güç tasarruflu gpu'ya aldım 70lere indirdim ısıyı.. Cod MW 3 olsun Euro Truck 2 olsun max gördüğü derece 70. Çok oyun oynuyosanız soğutucu işinizi görebilir.

kardeşim bende z585 aldımda bu crossfire olayını nasıl yapıyoruz biliyomsn ?

Yok usta bilmiyorum ya bi kere denk gelmiştim ama pekte kurcalamadım açıkcası.

• arkadaşlar bu bilgisayar mı lenovo z585 mi karar vermedim kısaca özellikler
    AMD5745M A10 2,1 Ghz
    15,6"
    DDR3
    1366 x 768 px
    8 GB 1333 MHz
    750 GB2 GB5400 rpm
    Windows 8
    2,28 kg4 MB
    AMD Radeon HD 8610G/8670M Çift GPU

Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)PaylaşımsızDVD±RW DL

http://www.bimeks.com.tr/urun/136635/hp-pavilion-15-n096st-e7g99ea-.aspx#comments
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.