Şimdi Ara

Lenovo Yoga Tablet 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haber dışında açılmış konu göremedim, özellikle bekleyen veya kaliteli bir tablet almak isteyipte ne alacağını bilemeyen arkadaşlar fikir alışverişi yapalım bu konuda.

    önümüzdeki aylarda muhtemelen türkiyeye de gelecek olan 8 ve 10 inçlik iki tane çeşiti var, baytrail işlemci ile geliyorlar, android serisi ile formfaktör olarak aynı. über pil ömrü ve ilginç bir tasarıma sahipler

    1920x1200 çözünürlük baytrail işlemci 15 saat pil ömrü ve kendi bluetooth klavyesi ile geliyor.
    tablet alanında iddialı 8mp bir kamerası var, ön tarafında iki tane çok kaliteli hoparlörü var, derinlik yer porblemi yaşamadıkları bir formfaktör olduğu için pil, hoparlör, ve kickstand konusunda piyasadaki en iyi çözümü getirmişler.

    bir kaç tane fotoğraf ekliyorum, aynı tabletin android versiyonuda var gümüş renk olan yoga tabletler android siyah olanlar windows demek.

    tabletin gövde kısmı pil olmadığı için çok ince, kalın olan kenarı ise yuvarlak şekilde, çok güvenli bir şekilde kavranabiliyor, ağırlık merkezi de elinize çok daha yakın olduğu için benzer diğer tabletlerden çok daha hafif oluyor (hafif olmuyor ama momentum az olduğu için hemen hemen yarı yarıya daha hafif hissediyorsunuz)

     Lenovo Yoga Tablet 2 Lenovo Yoga Tablet 2 Lenovo Yoga Tablet 2 Lenovo Yoga Tablet 2

    ilk jenerasyon android versiyonunu denemiştim formfaktör olarak hayran kalmıştım keşke windows olsa diyordum, şimdi windows olanlarını tanıttılar.

    8" olanında klavye yok, özel bir klavye ayrıca da satılmıyor bildiğim kadarı ile fiyatı 300 dolar
    10" olanında ise klavye var, ve fiyat 400 dolar. (400 dolarlık bir diğer lenovo tableti miix 2 10 türkiyede 1200tl ye satılıyor)
    bu iki tabletin boyu ve aksesuarları dışında hiç bir farkı yok
    bunun birde 13" olanını tanıttılar ekran çözünürlüğü quad hd, içerisinde dahili bir projeksiyon cihazı da var. çözünürlüğü fazla işlemci gücü aynı olduğundan performansının düşük olacağını tahmin ediyor herkes ama henüz çıkmadı bilemiyoruz

    8 ve 10 inç olanlarını amerikada ve avustralyada satmaya başlamışlar, stokların türkiyeye ulaşması ne kadar sürer bilemiyorum ocak ayına kadar beklememiz gerekebilir
     Lenovo Yoga Tablet 2 Lenovo Yoga Tablet 2 Lenovo Yoga Tablet 2 Lenovo Yoga Tablet 2







  • klavye tablete takılıp çıkarılmıyorsa çok bişey ifade etmez. diz üstünde de kullanamazsın masaüstünde de kulanamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berden

    klavye tablete takılıp çıkarılmıyorsa çok bişey ifade etmez. diz üstünde de kullanamazsın masaüstünde de kulanamazsın.

    diz üstünde kullanılamaz, zorla kullanılabilir ama riskli,
    ama masaüstüne gelirsek, hiç bir rakibi yoga tablet 2 kadar kullanışlı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.