Şimdi Ara

LENOVO Yoga Slim 7 14' /i7-1065G7/16 GB/1TB/2GB/ Ultra HD Laptop 7299 TL (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
16
Favori
62.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    İstanbul. Bi karar çıksa da ona göre baksam ben de
  • etmeeşekilemuhabbet kullanıcısına yanıt
    Benim başvurum da uzun süre başvuru alındı şeklindeydi. Geçen ay savunma istenmişti. 20.04 tarihinden bu yana savunması geldi olarak görünüyor. *Başvuru İstanbul

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık üç aydır savunması geldi şeklinde benim başvurum da.. İstanbul..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün tekrar stokta görünüyor. Almak isteyenler müşteri hizmetleriyle irtibat kurabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar bugün İzmir Adliye 'sine giderek Media Markt 'ı icra 'ya verdim budan sonraki süreci paylaşıyor olacağım

  • Uzun zamandır bende bekliyorum. Bana ne olduğu belli olmayan teşhir ürünü teklif ettiler aynı fiyattan, kızdım kabul etmedim ondan sonra hiç aramadılar. İş yoğunluğu ve boşuna uğraşır mıyım acaba diye düşünmem nedeniyle icraya veremedim. Hayırlı olsun, sonuç alırsanız mutlaka paylaşın yanlarına bırakmayalım köftehorların.   

  • Bende bu hafta aynısını yapacağım sanırım, uzattıkça uzatıyorlar. Kolay bir şey mi? Avukat arkadaş ben hallederim dedi ancak uğraştırmayacak bir şeyse kendim halledeyim beklemeden.

  • Chronotide kullanıcısına yanıt

    Avukata ihtiyacınız yok adliye 'de aşağı yukarı 2 saatte işlemleri tamamlıyorsunuz ilk önce Tevhiz dosyası alıp dolduruyorsunuz (Neden icraya veriyorsunuz alıcı kim icralık kim gibi) dosyanın içine THH 'den aldığınız kararı mutlaka ekliyorsunuz daha sonra icra bürosuna gidip işlemleri başlatıyorsunuz emanet ve harç vesabına toplamda 60TL ücret ödüyorsunuz hepsi bu kadar :)

  • @Chronotide @pervane848 Media Markt e-mail atmış aynen aşağıya ekliyorum umarım teşhir ürünü itelemeye çalışmazlar zaten icraya verdiğim için teşhir gelirse kesinlikle kabul etmeyeceğim.


    Ürün Ankamall mağazamızdan transfer olarak çekilmiştir. Mağazaya geldiğinde işlemleriniz tamamlanacaktır ve sizlere ivedilikle bilgi aktarımını sağlayacağız.

  • Arkadaşlar an itibariyle bilgisayrıma kavuşmuş bulunuyorum satın almış olduğumuz ürün stoklarda olmadığı için LENOVO YOGA S940-14IIL modelini verdiler umarım diğer arkadaşlar da bilgisayarlarına en kısa sürede kavuşur.

  • Hayırlı olsun hocam gülerek kullanın. İcra işlemi işe yaramış o zaman. İcradan sonra onlar mı aradı yoksa siz mi iletişime geçtiniz ?

  • pervane848 P kullanıcısına yanıt

    Ben telefon ve e-mail ile arada taciz ettim icra' da etkili olmuştur diye tahmin ediyorum

  • Olsun hocam sonunda muradınıza erdi ya önemli olan bu. Bu modeli siz mi seçtiniz onlar mı size önerdi ?(LENOVO YOGA S940-14IIL) Bir de ürünü mağazadan mı teslim aldınız yoksa internet üzerinden kodla mı aldınız?


    Ben de bir fırça maili atayım ne zamandır Media Markt uğraşmıyordum.  

  • pervane848 P kullanıcısına yanıt

    Modeli ben seçmedim Ankamall mağazadan stok çekilip bulunduğunuz İl 'e sevk edildi dendi o işlemler de bile tam 1 hafta peşinden koşturttular beni telefon ile hangi mağazaya sevk edildiğini öğrendim mağazanın müşteri hizmetlerinden teslim aldım, Alırken bile faturanız nerede vs vs uğraştırdılar faturanın iptal edildiğini söyledim THH kararının çıktısı ile aldım sonunda

  • Anladım hocam. Her zamanki Media Markt işgüzarlığı uğraştırmadan yapmazlar bir şeyi. Benim bulunduğum ilde mağazası da yok bakalım ne olacak.


    Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler tekrar hayırlı olsun.

  • pervane848 P kullanıcısına yanıt

    Eyvallah sağolasın umarım diğer arkadaşlarda bilgisayarlarına en kısa zamanda kavuşurlar

  • 10 gün sonra başvurumun 6 ayı dolacak ama hala başvuru tamamlandı aşamasında

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda sonuç alıp bilgisayarını teslim alan var mı arkadaşlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etmeeşekilemuhabbet

    Yakın zamanda sonuç alıp bilgisayarını teslim alan var mı arkadaşlar

    THH başvurum olumlu sonuçlandı ve yaklaşık 20 gün oldu. Bu süreçte MM'yi aramadım, sonucun çıkmasından kısa bir süre sonra arayarak sonucun kendilerine ulaştığını bildirdiler. Müsait olmadığımı söylediğim için önerdikleri muadil ürünlerin ürün kodlarının bulunduğu bir maili tarafıma ilettiler. Üç adet ürün önerdiler ama aralarında bizim siparişe yaklaşanı maalesef yok. Yaklaşık olarak hepsi FHD ekranlı, 8gb ramli 512gb ssdli HP modelleri.


    Müşteri temsilcisinden 4K bir cihaz talep ettim ancak reddettiler. İcra vs uğraşmak istemediğim için aralarından bir ürün için mail attım, üç gündür gün aşırı arayarak sürecin işlediğini, talebimi aldıklarını ve yakın zamanda indirim kodunun yer aldığı bir maili göndereceklerini söylediler ancak henüz gelen giden yok.


    Benim sürecim şimdilik böyle ilerliyor.





  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.