Şimdi Ara

Lenovo Yoga 710 14' Hakkında Bilgisi Olan Var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
8
Favori
20.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: busonartik

Bu makinanin 8gb rami onboard mi, bos slotu varmi ram arttirmak istesek yapabiliyormuyuz?
    Asus ux310uq ya gidiyor aklim
    8 gb ram on board 1 adet bos slotu var 512gb m.2 ssd var fiyatlarida ayni gibi sizce hangisini secmeliyim

benim bildigim arttırılamıyor o yüzden eledim bu modeli, bana 8gb yetmiyor ben de ux310uq alacak gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gturedi -- 18 Ekim 2016; 16:00:38 >
  • quote:

Bu makinanin 8gb rami onboard mi, bos slotu varmi ram arttirmak istesek yapabiliyormuyuz?
    8 gb ram on board 1 adet bos slotu var 512gb m.2 ssd var fiyatlarida ayni gibi sizce hangisini secmeliyim

Evet RAM arttırımı yapmanız mümkün. Tek slot 16 gb

Lenovo Yoga 710 14' Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Her iki cihazı da incelemenizi öneririm. En önemli fark ekranda. Kimisi ışığı az gelen karanlık ekrandan hoşlanmaz ancak nu ekran gündüz parlamaz da (Asus mat ekranlıdır). Kimisi de ışıl ışıl aydınlık ekran ister işte bu ekran gündüz parlıyor ve Lenovo böyle. Bu bir sorun ise mat ekran koruyucu ile çözülebilir.

512 ssd iyi bir artı. Ayrıca Lenovo da 2 usb girişi var Asus'da 3. Her ikisinin de toucpad i macbook gibi mükemmel bir dokunma deneyimi yaşatmıyor. Ama kötü de değiller. Lenovo'nun fan sorunu var onu çözebildik gibi görünüyor. Asus'un ux303ub'de kullandığı ssd sesli çalışıyordu eğer aynısını kullandılarsa dijital ses devam ediyor olabilir. Asus'un ekran bükülme açısı biraz az, Lenovo katlanabiliyor. Dokunmatik ekran var Lenovoda ama hiç kullanma ihtiyacı hissetmedim şimdiye kadar.

Fiyatlar'a gelince sizden ssd'nin farkını alıyorlar:

Lenovo indirim ile 3300-3400 arası

Asus 3700-3800 arası (henüz yeni olduğundan şimdilik indirim görmek zor)

Ben Lenovo aldım, şimdilik bir sorun yok. Asus'da alsaydım beni mutsuz etmezdi. Hangisi işinize daha çok geliyorsa onu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatik_ -- 19 Ekim 2016; 21:54:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Geomatik_

quote:

Evet RAM arttırımı yapmanız mümkün. Tek slot 16 gb

Yani tek slot var 8gb i sokup 16gb takcaz bosta slot yok yani dogrumu anlamisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• busonartik kullanıcısına yanıt
    Evet, aynen söylediğiniz gibi.
  • Bu ürünü almak istiyordum vatan gece indirimi yapmasını bekliyordum. Bugün 3499 tlye inmişler gecen hafta 3349 tl idi. Şimdilik beklemedeyim bakalım.
    Kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşayan var mı, memmun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Bu ürünü almak istiyordum vatan gece indirimi yapmasını bekliyordum. Bugün 3499 tlye inmişler gecen hafta 3349 tl idi. Şimdilik beklemedeyim bakalım.

Evet yine inecektir o fiyata. Birkaç mesaj önce kısaca bilgisayar Hakkı'nda bilgi vermeye çalıştım, şimdilik pişman etmedi.

• Arkadaşlar selam. Bu üründen sipariş verdim bende. Bilgisi olan varsa birşey öğrenmek istiyorum. Sadece mini HDmi var görünüyor ama bazı kaynaklarda (display port Combo) şeklinde ibare var. HDmi yada Vga çevirici kullanan varmıdır? Burası gerçekten display port mu aynı zamanda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerakcakaya

Arkadaşlar selam. Bu üründen sipariş verdim bende. Bilgisi olan varsa birşey öğrenmek istiyorum. Sadece mini HDmi var görünüyor ama bazı kaynaklarda (display port Combo) şeklinde ibare var. HDmi yada Vga çevirici kullanan varmıdır? Burası gerçekten display port mu aynı zamanda?

Umarim 3400'ün üstünde ödememişsinizdir. Hayırlı olsun.

Evet micro hdmi var ve evet displayport ile kombo, ben vga çevirici kullanıyorum projeksiyon cihazı bağlantısı için. Sorun yaşamıyorum.

Vga dönüştürücü için 16 TL civarı ödedim. Projeksiyon cihazını bağlar bağlamaz hiç bir ayar yapmadan cihaza görüntü gönderiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatik_ -- 20 Ekim 2016; 22:01:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

yukarıdaki resimdeki gibi görünüyor bende bluetooth bağlantıları ve ona bağlan demem hiçbir şeyi değiştirmiyor:(((

1.si hocam öncelikle hangi soundbarı aldın ki bende düşünüyorum bu hafta almayı?
    2.si ise ne yaparak bağladın en azından benim nerede bilgisayarım sorun yaratıyor anlayayım?

neyseki çözebildim arkadaşlar.

bilgisayarın sol tarafındaki iğne deliği genişliğindeki one recovery ye bilgisayar kapalı iken basıp bilgisayarı formatlayıp ilk haline döndürdüm ve artık blueotooth hoparlörlere rahatça bağlanabiliyorum.
    Sorun neydi bilemiyorum ama en azından bu sorunu yaşayanlar için yardımcı olur bu mesajım.ilgilenen ve yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 19 Ekim 2016; 22:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geomatik_

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Bu ürünü almak istiyordum vatan gece indirimi yapmasını bekliyordum. Bugün 3499 tlye inmişler gecen hafta 3349 tl idi. Şimdilik beklemedeyim bakalım.

Evet yine inecektir o fiyata. Birkaç mesaj önce kısaca bilgisayar Hakkı'nda bilgi vermeye çalıştım, şimdilik pişman etmedi.

Vatanda iyice abarttı. Fiyatın düşmesini beklerken bunlar giderek arttırıyor. 4.204 tl olmuş daha iki saat önce 3899 tl idi. Teknosada 3899, mediamarktta 3799, hepsiburadada 3699, ebrarbilgisayarda 3621 tl iken bunlar napıyor böyle.
    Bide geçen mağazaya incelemeye gittiğimde görevli, başka bir mağazada bizim fiyattan daha düşük ise fiyatta indirim yapabiliriz demişti.

Ekleme: Tekrardan 3899 tlye indirmiş. 2 haftadır perşembe geceleri 3349 tl civarına indiriyorlar bu gece ne olacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 20 Ekim 2016; 12:05:54 >

• evet malesef kur farkını yansıtmışlar. Mediamarkt ve vatan anlık indirim yapabiliyor (eğer Canları isterse), Teknosa indirim için onay almak zorunda bu nedenle pek yapmıyorlar.

• Geomatik_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yani siz mini Hdmi to vga kullanıyorsunuz. Peki aynı şekilde display port to vga ürünü de uyumlu oluyormu aynı port için? Şu ürün mesela:
    www.vatanbilgisayar.com
    HAMA HM.53247 ADAPTÖR MİNİ DİSPLAYPORT FİŞ - VGA FİŞ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/hm53247-adaptor-mini-displayport-fis--vga-fis.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DisplayPort kullanmadım ama yaZılan özelliklere göre olması lazım. Evet ben micro Hdmi to vga kullanıyorum. Bir teknomarkette denemek lazım sanırım emin olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatik_ -- 21 Ekim 2016; 0:51:28 >
  • Geomatik_ kullanıcısına yanıt
    eleman burda söküyor kasayı ram slotu gözükmüyor, acaba metalik kutunun içinde mi? http://www.laptopmain.com/lenovo-yoga-710-disassembly/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gturedi

eleman burda söküyor kasayı ram slotu gözükmüyor, acaba metalik kutunun içinde mi? http://www.laptopmain.com/lenovo-yoga-710-disassembly/

Büyük ihtimalle aşağıdaki gibidir.
    www.lenovoservicetraining.com
    lenovoservicetraining.com - lenovoservicetraining Kaynaklar ve Bilgiler.
    https://www.lenovoservicetraining.com/index.php?option=com_hwdmediashare&view=mobilemedia&id=1170/10864/35104/0/7&mapid=35374¶m=TGVuZyw1

• Bugün aldım pcyi 2 aylık ikinci el olarak kazasız belâsız kullanırız inşallah.

• gturedi kullanıcısına yanıt
    Evet Metal muhafazanın altında olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatik_ -- 22 Ekim 2016; 20:54:47 >
  • Bu laptop benim de takibime girdi. 3,300 TL ye tekrar düşerse almayı düşünüyorum. US'de 15'' olarak da satılıyor ama burada yok.
    Ekranın çerçevesiz oluşu ve Full HD olması, full metal kasa, i7 U işlemci, arkadan aydınlatmalı klavye, SSD cezbediyor. Tek sıkıntı 8 GB RAM gibi gözüküyor.

Kullanan arkadaşlara hayırlı, uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Bu laptop benim de takibime girdi. 3,300 TL ye tekrar düşerse almayı düşünüyorum. US'de 15'' olarak da satılıyor ama burada yok.
    Ekranın çerçevesiz oluşu ve Full HD olması, full metal kasa, i7 U işlemci, arkadan aydınlatmalı klavye, SSD cezbediyor. Tek sıkıntı 8 GB RAM gibi gözüküyor.

8gb ram i neden yetersiz buluyorsunuz, sanal makina gibi bir şey mi kullanacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Bu laptop benim de takibime girdi. 3,300 TL ye tekrar düşerse almayı düşünüyorum. US'de 15'' olarak da satılıyor ama burada yok.

8gb ram i neden yetersiz buluyorsunuz, sanal makina gibi bir şey mi kullanacaksınız

Şimdi değil ama ilerisi için sorun oluşturabilir. Şuan dört senelik bir Asus kullanıyorum ve alacağım laptopı da dört sene kullanmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.