Şimdi Ara

Lenovo Yoga 710 14' Hakkında Bilgisi Olan Var mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
8
Favori
20.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

Arkadaşlar cihazin bataryasinda sorun yaşayan var mı? Kapalı şarj ediyorum. Doldu çıkardım. Yarım saat sonra açtım %94te. Bi kaç kez böyle oldu.

Ben de az da olsa güç kaybı hissediyorum. USB bin biri sürekli aktif biliyorsunuz. Eğer kapamadıysanız biraz ordan kayıp olabilir. Ancak ben kapamama rağmen uyku modunda güç kaybı olabiliyor. Hatta kapak kapalıyken uyku modundan çıkıp arka plandaki videoyu da oynattığını da oldu . Kapalıdan kastınız uykuysa eğer kendiliğinden uyanabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busonartik

Sizin normal kulanimda web de sorf olsun excel de calisma olsun sarjiniz kac saat gidiyor. Birde benim bilgisayarim prize takili degilken excel kullanirken kasilmalar yasiyorum. Normal mi bunlar

Farklı küçük sorunlarla karşılaştık ara sıra ama asla kasılma yaşamadım. Pildeyken işlemci düşük performansla çalışacak şekilde ayarlı geliyor cihazlar. Güç yönetiminden pilde işlemci gücünü artırabilirsiniz. Yanılmıyorsam pilde %75 e ayarlı geliyor cihazlar. Ancak dosyanız çok yüklü bir veri içeriyorsa ( örneğin milyonlarca veri) açılması biraz zaman alabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamonist

Arkadaslar malumunuz yoga 720 çıktı ve aktif kalem özelliği varmış bu kalemi alsak bizim 710'larda da çalışır mı yoksa dece mouse görevi mi görür?

+ Bu fan çalışması olayi için bi çözüm yolu onerebilir misiniz?

Teşekkürler:)

Alibabada ben de gördüm kalem satıyorlardı 710 için, ancak 720 nin ekran teknolojisi farklı. Bizim 710 lar kapasitif ekran. 720 daha ileri bir dokunmatik ekran teknolojisine sahip (pressure sensitive screen). Bu nedenle 720 nin kalemi bizimkilerde çalışmayacaktır.

Fan sorunu için BIOS güncellemesi sorununuzu çözmediyse nbfc yükleyerek tamamen rahatlayabilirsiniz. Ancak örneğin cs go da sürekli fan çalıyor, bunu engellemeyecektir.

• remilyan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Siz yanlış hatırlamıyorsam bu ultrabook da oyun oynayan arkadaştiniz değil mi?

Yaklaşık 1.5 sene oldu bende maşallah sorun yok ama bazen uzun süre açmayınca pil mesela yuzde 30 gözükmesine rağmen bir anda yüzde 2 ye düşüp şarja takın uyarısı veriyor.

Sizdeki sorununun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Pil aşırı ısınmadan dolayı ömrümü bitirmiş olabilir.

Şarj unitesi arizalanmis olabilir.

O zaman da söylemiştim bu cihazlar sadece günlük işler için, ağır oyunları oynamak uzun vadede sorun çıkaracaktır.

Yine de format atmak da fayda var, bir ihtimal düzelebilir.

• Geomatik_ kullanıcısına yanıt
    Lenova yoga 710 da dokunmatik ekranında kullandığınız ince uçlu kalem var mı. Herhangi bir stylus pen iş görür mü?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.