Şimdi Ara

lenovo y550mi, dell inspiron 1564 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-035510-y550-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-gf-1024mb--gt240-bt-15.6-dvdrw-w7p64/productdetails.aspx?I_ID=44751

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/110520/dell-inspiron-1564--gi33p32-.aspx

dellin i3'lü olması iyi, lenovonunda hem 500gb hem gt240 hemde 4gb olması iyi..dell'de 3gb ram ve 250gb harddisk var..lenovonun siyahıda aynı fiyat..sizce hangisi? lenovo derseniz siyahmı beyazmı?

• Dell i3 lü olsa da işlemci performansı P8600 seviyelerinde , ekran kartı farkını da göz önüne alınca ; Lenovo her yönden daha iyi bir makina oluyor. Renk tercihi ise sana kalmış bir durum. Bana kalsa bu kadar bütçe varken daha iyi makinalara göz at..
  • bütçe 1500tl daha iyi makinaya örnek olarak acer ve packard bell diceksen onları istemiyorum
  • İkisi arasından kesinlikle Lenovo
  • bana göre sağlamlık ve işlemci açısından dell windows değerlendirmesinde p8700 6.2 alırken i3 6.3 puan alıyor ekran kartı dahaii bence dell ama hardiski çok düşük en azından 320 olaymış
  • 320lik olanıda var 1600mü 1700mü ne..ya aslında rami 4gb olsa direk delli alacam.oyun fln derdimiz yok..halam kullanıcak bilgisayarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acer yada packard bell istemiyorum çnkü sorunlu oluyorlar genelde
  • bu arada çok iş yapmayacaksan t4400 işlemcili 900tlbilgisayar alabilirsin bnce
  • açıkçası 1500tlnin hepsini bu işe ayırmayı düşünüyoruz..sanıyorum dell alıcam üstünede 2gb takviye yapıcam ram
  • aslında baktığın zaman pek bi fark yok ama ileride para edecek bişey istiyorsan yeni teknoloji olan i3 ü tercih edebilirsin ayrıca ekran kartı da nvidia olduğundan daha avantajlısın....yeni teknoloji i3 yani akıllı işlemciler....ilerisi için düşünürsan i3 işlemciliyi tercih ederim.....bir de packk bell i5 işlemcili var biz bi abiye packbell aldık 1400 civarındaydı ve i5 işlemciliydi en iyi bilgisayarın bi alt modelini aldı....(not; pack bell acer le aynı fabrikada üretilir acer ın yan ürünüdür ama iyi bilgisayardır yani....
  • hayırlısı olsun kardeş o zaman
  • aslında şöyle bir durumda var..halamın hiçmi ama hiç acelesi yok.yani koca yazı geçirip eylül ekim gibide alabilitesi yüksek..diyorum acaba öylemi yapsak?bu arada bir sürü model çıkar i3'lü yada i5'li bazı modellerde makul fiyatlara inebilirler?
  • i3 i5 ve i7 de düşmez olmaz çünkü onlar yeni çıkanlar ama şu var şuanda piyasada; centrino core 2 dou ,amd işlemciler gibi işlemcilerin fiyatları düşüşe geçti çünkü eski işlemcileri elden çıkartıp yola i serileriyle devam edecekler şuanda bu işlemcilerin fiyatları düşüse başladı...
  • eet aynen dreamın sölediği gibi ben imzamdakini 5 ay önce 1.800liraya aldım şimdi 1300 140lire
  • ya tabiki 500tl birden düşmesini beklemiyorum ama atıyorum mesela 1700'e fln i5li bilgisayarlar var..onlar 3-4 ay sonra i5'li modeller çoklaştıkça bide yok kampanyalar fln 1500e düşer diye tahmin ediorum..
  • haa bi de şunu söyleyeyim üstüne 2 gb de ram desteklicem demişssin eğer ki slot yuvası varsa ekleyebilirsin ayrıca ram bilgisayarın performansını &100 veya %50 arttırmaz en fazla %10 veya hadi en kralı %21 olsun ama şunu unutma ram in yüksek olabilir ama bu sefer de işlemcin yavaş kalır ram e yetişemez.....
  • hayır hayır..2+1 gb ram varya o alette..ben 1gb olanı sökecem onun yerine 2gb takacam..2+2dual olacak dolayısı ile performansta artacak
  • HOCAM AL BİTANE GİTSİN MESALA PİYASADAKİ EN YÜKSEK BİLGİSAYARI ALDIN GENE EN YÜKSEKLERİ ÇIKCAK TEKNOLOJİ İŞTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

hayır hayır..2+1 gb ram varya o alette..ben 1gb olanı sökecem onun yerine 2gb takacam..2+2dual olacak dolayısı ile performansta artacak

Performans sözde artar ve hiçbir fark hissedemezsin. Hele ki profesyonel olmayan biri kullanacaksa hiç ama hiç hissedilmez , boşuna masraf yapmış olursun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.