Şimdi Ara

LENOVO Y5070 Mİ MSI GE60 APACHE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben vatan bılgısayardan lenovo y50-70 bılgısayarı 3481 tl ye aldım .. alıyorken bana 8 gb sshd var dedıler ama bu pc de sshd yokmus bende bugun degısım ıcın vatan bılgısayara gıttım ve ıstedıgım baska bır modelı alabılecegımı soyledıler.. bende msı ge60 apache modelını begendım zaten baska bu fıyatta urun yoktu .. ama msı nın ekran kartı 850m 2 gb lenovonn 860m 4 gb bu bıraz supheye dusurdu benı

MSI GE60 APACHE ARTILARI

HDD 7200 RPM

SHHD TAKILABILIYOR

BLU RAY COMBO SURUCU

TURBO FAN (ÜZERINDE DUGMESI BULUYOR ISTEDIGINIZ ZAMAN ACABILIYORSUNUZ)

MSI GE60 IN LENOVOYA GORE EKSISI

NVIDIA GTX 850M 2 GB EKRAN KARTI BULUNUYOR

LENVODA İSE

NVIDIA GTX 860M 4 GB

LENOVO NUN EKSILERI

HDD 5400 RPM

SSHD TAKILAMIYOR

ÇOK ISINIYOR( KASANIN INCE OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR DEDILER BANA)

ÜRÜNLERIN BUNLAR HARIC DIGER OZELLIKLERI AYNI

IKISINDEDE 4710HQ ISLEMCI 16 GB 1600 MHZ DDR3 RAM 15.6 INCH EKRAN FULL HD VE ORJINAL WINDOWS 8.1 ISLETIM SISTEMI.

ARKADASLAR UZERINE 200 TL DAHA VERMEM GEREKIYOR ONU ALMAM ICIN BELKI BIRAZ USTELESEM INDIRIM YAPARLAR DIYE DUSUNUYORUM COK KARARSIZ KALDIM EKRAN KARTI 850M OLMASINDAN DOLAYI SIZCE NE YAPMALIYIM ONUMU ALAYIM YOKSA BUNUNLA YOLUMA DEVAMMI EDEYIM BU BILGISAYARLA SUANA KADAR CIKMIS BUTUN OYUNLARI ULTRADA OYNADIM WN SON CALL OF DUTY ADVANTEC WARFAREYI ULTRADA HIC KASMADAN OYNADIM. MSI DADA OYNAYABILIRMIYIM BILMIYORUM.YARDIM EDERSENIZ COK SEVINIRIM.

• Bence msı al tasarımı soğutması daha iyi ayrıca ekran kartıda gddr5
    ewet sogutma olarak msı daha ıyı .. lenovonunda GDDR5 dıye bılıyorum ekran kartını ..oyunlarda % 10 15 fark eder gıbıme gelıyor bana ve bunda ultrada oynadıgım oyunları onda oynabılırmıyım bılmıyorum

Orijinalden alıntı: babiz

ewet sogutma olarak msı daha ıyı .. lenovonunda GDDR5 dıye bılıyorum ekran kartını ..oyunlarda % 10 15 fark eder gıbıme gelıyor bana ve bunda ultrada oynadıgım oyunları onda oynabılırmıyım bılmıyorum

Oynarsın arada en fazla 5-10 fps fark eder. Mesela lenovoda Crysis 3'de 40 fps alıyorsan Msı'da 35 fps alırsın ama Msı kendini daha çabuk soğutur.
  • banada oradakı arkadaslar aynı oyle dedı .. ekran kartı harıc dıger ozellıklere bakarsak tabıkıde msı daha onde yanında oyun mause ve cantasınıda verıyor lenovoda oyle bırsey yok.. ekran kartından bıraz supheye dustum sadece ekran kartarı aynı olsa bugun bıle degısecektım :( aldıktan sonra pısman olmak ıstemıyorum :(

Orijinalden alıntı: babiz

banada oradakı arkadaslar aynı oyle dedı .. ekran kartı harıc dıger ozellıklere bakarsak tabıkıde msı daha onde yanında oyun mause ve cantasınıda verıyor lenovoda oyle bırsey yok.. ekran kartından bıraz supheye dustum sadece ekran kartarı aynı olsa bugun bıle degısecektım :( aldıktan sonra pısman olmak ıstemıyorum :(

Bence msı al aradığın cihaz aslında lenovo'da iyidir ama beğenmediysen msı seni memnun eder.
  • hayır ustam lenovo cok guzel on numara bılgısayar ama sshd yok bunda olmamasını gectım takılmıyor bıle ... o yuzden tereddute dustum msı ıle msı nınde ekran kartı 850m o pc de ordan dusunduruyor benı o yuzden arada kaldım ..
    Lenovo z580 SSD Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo al bence aradaki 10fps ye kesinlikle değer birinde 30 alıyorsanız diğerinde 40civari alırsınız birde oc yaparsınız tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.