Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
38.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekran paneli değişen varmı aramızda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.
    dün laptopun ekranı gitti ama arka ışık yanık kalıyor. kapağı oynatınca farklı görüntüler çıktı. powera bastım uykuya geçti tekrar bastım normal açılıyor. içini açtım flex bağlantısına baktım bağlantı sorunsuz. flex içten gitmiş olabilir ama laptopu topladım ekranı oynatıyorum sorun olmuyor. flex dışında farklı bir arıza oluyor mu bizim model de?
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Değiştirme arifesindeyim,benimki touch, muhtemelen maliyette ötürü non touch bir panel ile değiştirip çerçeve ayarlamaya çalışacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba klavyemde v b n m tuşlarında problem var...v ye basınca vb yazıyor m ye basınca mn yazıyor ve space tuşu da enter görevi görüyor...driveri sildim kurdum düzelmedi...klavye değişimide yaptım yine olmadı lütfen yardım edin
  • Arkadaşlar Y50-70 için 3.03 bios sonrası güncelleme çıkarıldı mı ?

    Mevcut 3.03 biosun kırılmış hali var mı ?

    Mevcut biosta advanced menüsü gibi önemli menüler yok. Benim biosta full kontrole ihtiyacım var. Özellikle Hyper Threading olayını biostan kapatmak istiyorum.

    Bu biosta eskiden bazı tuş kombinasyonları ile tüm özelliklere erişim sağlayabiliyorduk. Ben uzun süredir araştırıyorum tuş kombinasyonunu bulamadım.

    Özetle biosun tüm özelliklerine erişmek istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var.
  • arkadaşlar önceden oynadığım pubg yi oynayamıyorum ekran kartı güncel ekran sürekli yanıp sönüyor görüntü vermiyor önceden ekran kartını görmüyor diye sorun alıyordm fakat suan ki farklı sanki ekran kartı çalışmıyor gibi anlamadım
  • güncellemeden sonra bilgisayardan bluetooth mu gitti? hoparlöre bağlayamıyorum işlem merkezinde bluetooth simgesi yok ayarlarda da bulamıyorum. benzer sorunu yaşayan var mı acaba?
  • pasa_eren kullanıcısına yanıt
    driver yeniden kurdunuz mu?
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam kaç aydır girmemişim yeni gördüm. Bir sonraki güncelleme ile geri geldi sorun yok şu an bu konuda. Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir den bire pil hasarlı uyarısı verdi. Fişe takmadan çalışmıyor. Birden bire bu şekilde bozulması normal mi? Bugüne kadar 2 saat yakın çalışıyor du eski olmasına rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu laptopunun bataryasını değiştiren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar kasasının alt tarafında ekran menteşelerinin oradaki vidaların olduğu yer kırılan kimse var mı? Eşimde de bende de aynı bilgisayar var, ben yine açıp kapıyorum ama eşimin bilgisayarı ilk günki olmasına rağmen aynı yerlerde çatlama var. Orijinalleride çok pahalı, bunu yaşamış ve garanti ile bu konuda görüşmüş olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlarda menteşe sıkışması kronik sorun.Ben de 2 yıl önce sol tarafın menteşesini değiştirdim. Muhtemelen bezelin altını kastırdığı için çatlatmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliemrey kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun var daha da kötü oldu kırıldı vs oralar kadıköyde inci notebooka götürdüm yaparız dediler götüreceğim
  • 300-400 TL civarı fiyat istiyorlar, bana da mantıklı gelmedi açıkcası. İki laptop için yaptırsam 800 liraya yakın masraf çıkacak. Fiyat öğrenebildiyseniz paylaşır mısınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliemrey kullanıcısına yanıt
    Ankara Kızılay civarındaki bir bilgisayarcıdan yanlış hatırlamıyorsam sonbahar gibi 120₺ fiyat aldım. Çalışmasına etki etmediği için değiştirmedim böyle kullanıyorum. Menteşeyi değiştirmedikten sonra yenisi de kırılacak muhtemelen.

    Bende ara ara farklı bir problem olarak WiFi şarja taktığım zamanlarda gidiyor ve geri gelmiyor. Şimdilerde düzeldi ama neden oldu neden düzeldi bilmiyorum. Ekranda da birkaç tane gereğinden fazla parlak piksel var. Hiçbirini kafaya takmadan kullanıyorum, ne zaman ki pc açılmayacak duruma gelirse o zaman komple yeni bilgisayar alırım. Menteşe, ekran, alt kapak, wifi kartı veya şarj adaptörü -bundan emin değilim-, batarya değişimi derken 1000 liralık olacağım yoksa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Bende benzer düşünüyorum. Şu an bilgisayardan memnunum çok fazla bir performansa ihtiyacım zaten olmuyor.
    Wifi konusu windows ile ilgili de olabilir. Bende de windowsta wifi ile ilgili sorun yaşıyorum, testlerde düşük mbps ler alıyorum ancak fedora ya geçtiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Aynı yerden fedoradayken hiç sorun yaşamazken ve hızı net alabiliyorken windowsa geçince aynı yerde sürekli kopmalar ve yavaşlamalar yaşıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben pil konusunu çözemedim sanırım muadili alacağım. Aynı özelliklerde laptop 7 8 bin. Normal bir laptop alsan oda 5bin. Bizim pclerin 2. Eli 3 4 bin arasında satılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliemrey kullanıcısına yanıt
    200 tl dediler bana yarın götüreceğim
  • Benim pc ilk format atasiya kadar iyiydi performansi, sonra bi daha hic ayni performansa erisemedi. Ozellikle fps bakimindan baya dusuk, artik en basit oyunu bile oynarmiyor ya donanimsal ya yazilimsal bir hata var belli ki. Yazilimsal hataysa duzeltmek icin bi “geri donusum noktasi” ariyorum, fabrika ayarlarinda suruculeri duzgun tam yuklenmis vs bunu bulmamin bie yolu var mi? Elinde olan varsa paylasabilir mi lutfen? Lenovo kendisi paya pahaliya veriyormus bu dosyayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.