Şimdi Ara

LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz Moto Z'ye geçtiğim için satılıktır. Yaklaşık 2 ay gibi bi süre aktif olarak kullandım, 15 gündür de boşta duruyor. Samimi olarak söylüyorum, ses performansı olsun, kullanım şekli olsun, en uzun süre kullandığım cihazlar arasında yerini aldı diyebilirim.

Beyaz renk, 3GB Ram 32GB hafızalı, Snapdragon 808 işlemcili X3C50 kod isimli olan versiyondur.

Üzerinde Lenovo'nun Android 6.0.1 sürümlü, %100 Türkçe, kusursuz, eksiksiz resmi romu yüklüdür.

Bilindiği üzere HiFi cihazıdır, çift hoparlörü ile yüksek ve kaliteli ses çıkış gücüne sahiptir.

Her iki hattı da imei kayıtlıdır. Ben öldükten sonra bile kapanma ihtimali yok

Cihaz 10 üzerinden 9.9 kondisyonda, 0.1'de benim göremediğim kılcal bi çizik varsa şayet onun nazar boncuğu olsun artık, ben bulamadım:) Bulan kişi isterse sorgusuz cihazı iade eder, parasını da o gün iade alır. Forumda nasıl cihazlar sattığım iyi bilinir, aşırı titiz kullanırım her cihazımı. İade konusunda da nasıl davrandığım aynı şekilde iyi bilinir, bana iade Hepsiburada'dan bile daha kolay tabi iyi niyeti suistimal etmeden Fotoğraflarda görüldüğü gibi ön ve arka taraftaki Lenovo bantlarını dahi atmamıştım, onlarda duruyor ve yine yapıştırdım, sıfır cihaz alır gibi cihaz alacaksınız emin olun, daha ne yapayım:)

Cihazın kutusu yoktur, orjinal şarj cihazı ve usb kablosu, sim kart iğnesi şeklinde güzelce uygun bi şekilde kutulanıp güvenle kargolanır. Cihazın ekranına alındığı gün koruyucu cam takılmıştır, aynı şekilde fotoğraflarda görünen ince silikon kılıf takılmıştır. Kılıfsız, camsız 1 gün dahi kullanılmadı iyi biline:)

Parmak izi, kamerası veya herhangi bi özelliğinde aksama, tekleme, öksürme, tıksırma kesinlikle ve kesinlikle yoktur, her özelliği saat gibi tıkır tıkır çalışmaktadır. Alacak arkadaşın gönlü de, içi de, kafası da son derece rahat ve huzurlu olsun

HİÇBİR ÜRÜNLE TAKAS YOKTUR ARKADAŞLAR, LÜTFEN BU HUSUSTA PM ATMAYIN! BELLİ OLDUĞU GİBİ PAZARLIKTA CÜZZİ MİKTARDA MEVCUT

FİYAT: SATILDI, heryere ücretsiz kargolanır

Cihaza ait fotoğraflar:

LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU) LENOVO VIBE X3 3GB RAM SNAPDRAGON 808 (BOL FOTOLU)

ALAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ABARTISIZ %100 MEMNUNIYET GARANTİSİ VERİYORUM, KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAYACAK

İLETİŞİMLERİ PMDEN YAPALIM, KONU ALTINA YAZINCA GÖZDEN KAÇABİLİYOR!!!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 5 Ocak 2017; 18:3:6 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mesaj attım hocam
  • Cevapladım, hayırlı olsun inşallah.

Epey hızlı bi satış oldu sanırım, ilanı 1 saat önce açtım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kaça gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.