Şimdi Ara

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
9
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece tercih yapamadım alım konusunda Z5 zaten bir numara fakat aysonunu bulur gelmesi
  • Lenovo dan hala haber yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

Lenovo dan hala haber yok

Haftaya çıkacakmış hocam.
  • Kaynak saglam midir ortada bi hareketlilik yok da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyenler sabırsızlanıyor....
  • Az önce lenovo müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu sefer de kasım sonunda gelecek diyorlar. Resmen dalga geçiyorlar. Daha telefonu almadan bu kadar yalanla milleti oyalayan bir firmadan çöp alınmaz. Önce Eylül dediler.Sonra Ekim ortası.İki hafta önce mesaj attığımda haftaya çıkacak dediler. Geçen hafta bu hafta satışa çıkıyor dediler. Şimdi de Kasım sonu diyorlar. Kasım sonunda da getirmeyeceğiz derler belki de. Yalan üstüne yalan. Ben alternatif telefonlardan birini alacağım. Bekleyenlere sabırlar diliyorum. Ben Temmuzdan beri bekledim.Ama artık yeter.

• QRX kullanıcısına yanıt
    bizim arkdaşada ekim sonu die mesaj atmışlar ne iş bunlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everamazan

bizim arkdaşada ekim sonu die mesaj atmışlar ne iş bunlarsa

Facebook ve twitter uzerinden atilan mesajlarin alayi yalan. bir onceki mesajimda yazmistim yalanlarini. telefon acip sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım duyuma göre telefonun satış fiyatı 1499 TL olacakmış. Artık gönül rahatlığı ile başka bir telefon alabilirim. Hem bu kadar geç getir hem de LG G4 ile aynı fiyattan satışa sun. Akıl alacak gibi değil.
  • Lenovo telefon alınmaz.Türkiyeye gelene kadar eskiyor.beklemem yurtdışından alırım derseniz o başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Aldığım duyuma göre telefonun satış fiyatı 1499 TL olacakmış. Artık gönül rahatlığı ile başka bir telefon alabilirim. Hem bu kadar geç getir hem de LG G4 ile aynı fiyattan satışa sun. Akıl alacak gibi değil.

ben Xiaomi mi4 alarak ( türkiye garantili ) haftalar önce bu cihazdan vazgeçtim Mi4 şu an için piyasanın en iyi F/P ürünüdür.. 1499 TL edecek hiç bir yanı yok bu cihazın işlemcisi vasat zaten tek elle tutulur yanı kamera oda bu fiyata değer mi tabi ki değmez...

• beatles33 B kullanıcısına yanıt
    bekleyen yokmu bu telefonu satışa çıktımı acaba ?
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    Mediamartk (Mağazalarda) satışa başlanmış 1499 TL olarak duydum internetden şu an için yok galiba satışı..
  • Kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

Aldığım duyuma göre telefonun satış fiyatı 1499 TL olacakmış. Artık gönül rahatlığı ile başka bir telefon alabilirim. Hem bu kadar geç getir hem de LG G4 ile aynı fiyattan satışa sun. Akıl alacak gibi değil.

ben Xiaomi mi4 alarak ( türkiye garantili ) haftalar önce bu cihazdan vazgeçtim Mi4 şu an için piyasanın en iyi F/P ürünüdür.. 1499 TL edecek hiç bir yanı yok bu cihazın işlemcisi vasat zaten tek elle tutulur yanı kamera oda bu fiyata değer mi tabi ki değmez...

Xiaomi mi4 hafıza kartı desteği yok olsa f/p açısında iyi telefon bence de.... 16 GB mı yoksa 64 GB mı versiyon aldınız bilmiyorum. (Güle güle kullanın)
    Lenovo işlemci de kaybediyor maalesef. Snapdragon 615 yerine en azından 810 konulsaymış tereddütsüz alınacak bir telefon olurdu. 1500 tl bu telefona çok. Hele ki orta segmentte yakında Xperia M5 çıkacak.

Vibe Shot 1200 ve altı bir fiyatlama olursa düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyReader -- 28 Ekim 2015; 12:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyReader

quote:

quote:

Xiaomi mi4 hafıza kartı desteği yok olsa f/p açısında iyi telefon bence de.... 16 GB mı yoksa 64 GB mı versiyon aldınız bilmiyorum. (Güle güle kullanın)
    Lenovo işlemci de kaybediyor maalesef. Snapdragon 615 yerine en azından 810 konulsaymış tereddütsüz alınacak bir telefon olurdu. 1500 tl bu telefona çok. Hele ki orta segmentte yakında Xperia M5 çıkacak.

Hocm ice fiytı ykın mnd düşer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F

quote:

Orijinalden alıntı: SkyReader

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bence düşer. Vibe X2 de 1300 TL den satışa çıkmıştı sonra 1000 e kadar düşürdüler.
    Bu telefon 1500 TL den zor alıcı bulur, istenilen satış rakamına ulaşılamayınca mecbur düşecek. Çok değil bence 1.5 ay sonra 1200 olur bu telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyReader -- 28 Ekim 2015; 19:02:47 >

• Aslında 615 olarak 1100 Liradan devam etse telefon satış ları bir numaraya oturabilir..
  • Asus Zenfone Selfie, 5.5" olması dışında aynı özelliklere sahip ve 1300 TL

Bu fiyat Lenovo için çok olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.