Şimdi Ara

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
9
Favori
20.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1250 çok değil mi hocam . Zaten en fazla 1200-1300 civarında çıkacaktır bu telefon garantisiz ürüne 1250 vermek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

1100 iyi fiyat kaçırma. alışı 360-380 usd.
    senin dediğin z90-3 olmalı. dikkat et. alman gereken z90-7.

onu teyit ettim hocam z90-7 1050 TL elden nakit verebileceğini söyledi ama yaşadığımız iller farklı birde garantisiz olunca insanı düşündürüyor alıpta 2 gün sonra elimizde patlarsa kalırız öyle

Oooooo. Sen onu düşünüyorsan fazla fazla ödemeler yapmaya devam et. Türkiyede garanti diye birşey yok. Bunu anlatamıyorum millete. Düşürme, suya sokma... Bunları yaparsan türkiyeden alınca garantili sayıyorlar mi?
    Su geçirmez diye satılan cihaz su geçirince garantiye sayıyorlar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynefaynel

1250 çok değil mi hocam . Zaten en fazla 1200-1300 civarında çıkacaktır bu telefon garantisiz ürüne 1250 vermek ..

Keşke 1250ye çıksa da herkez alabilse.

• Eylülün ortası geldi hala ses yok. Bir an önce gelirse telefonu alıp elimdeki lg Optimus g(e975) anneme verip kullanmaya başlıcam. İnş bir an önce gelir de alırız. Hep garip marka telefonlar deneyip hep memnun kaldım.

Kullandıklarım :
    Sony w810 (memnun kalmadığım tek garanti)
    Nokia 5800 (4 yıl kullandim)
    Motorola atrix (2 yıl kullandim bozuldu garantiden parasını geri aldim)
    LG Optimus g (ilk lg G model telefon. Hala elimde hala da memnunum ama yeni kan lazım artik)
  • Eylülün ortası geldi hala ses yok. Bir an önce gelirse telefonu alıp elimdeki lg Optimus g(e975) anneme verip kullanmaya başlıcam. İnş bir an önce gelir de alırız. Hep garip marka telefonlar deneyip hep memnun kaldım.

Kullandıklarım :
    LG Optimus g (ilk lg G model telefon. Hala elimde hala da memnunum ama yeni kan lazım artik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsayfa

Eylülün ortası geldi hala ses yok. Bir an önce gelirse telefonu alıp elimdeki lg Optimus g(e975) anneme verip kullanmaya başlıcam. İnş bir an önce gelir de alırız. Hep garip marka telefonlar deneyip hep memnun kaldım.

Kullandıklarım :

Bu kadar beklemenin sonunda bir de 1500 TL'den falan çıkarırsalar Lenovo iyi bir küfürü hak eder.

• Ucuz yollu alış yöntemleri arayışına giricez o zaman

• Lenovo sayfasına mesaj attım gelen cevapta

Merhaba, Lenovo VIBE Shot akıllı telefon Eylül ayı içerisinde Türkiye'de satışa sunulacaktır. Teşekkür ederiz.

• Çinden alınsa bile 1000 tl ye malolacak cihazı burda garantili servisli kayıtlı yasal yollardan 1250 ye alabilmek ancak hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er türk

Çinden alınsa bile 1000 tl ye malolacak cihazı burda garantili servisli kayıtlı yasal yollardan 1250 ye alabilmek ancak hayal.

1500 TL'ye de bir çok alternatif var. 1500 TL'ye çıkarırsalar kimse gidip de bu telefonu almaz.
  • Sorunuz yanıtlanmıştır.

Soru:
    merhaba, lenovo vibe shot ve vibe p1 ne zaman satışa sunulacak?

Yanıt:
    Merhaba,

Vbe Shot modelimiz Ekim ayı içerisinde satışta olacaktır.

P1\'in satışa çıkma tarihi henüz belli değildir. Sosyal medya hesaplarımızdan duyuları takip edebbilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz.

Başka bir sorunuz var ise yanıtlamaktan keyif duyacağız.

Saygılarımızla, Lenovo
  • son durum nedir ? bunlar p70 'i bile getirmediler ki p80,z3 pro,p1 ve vibe shot hayal olur gibime geliyor yada çok can sıkan fiyatlardan gelir herhalde :(
  • Sitesinde P70'in iki katı fiyatla listelenmiş. Türkiye'ye 1500Tl'lerden giriş yapar gibi.

• Daima İleri kullanıcısına yanıt
    bir şekilde girsin de .. keza xperia z2-z3 arası bir model olarak dusunursen ..1400-1800 tl arasi bir fiyat makuldur sonra zaten 1200 'lere düşer 5-6 ay içinde ..

ama getirecekleri belli değil , lenovo türkiye hakkaten çok vasat , geriden geliyor ..
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 615 için çok uçuk bir fiyat. Sadece kamerası için satar ki; o fiyata LG G4 var.
    1000Tl'ye piyasaya girse çok satar. (olması gerekende bu bence, kağıt üstü özelliklere ve firma tanınırlığına(Şuan da bir Lg, Samsung, Apple değil) göre) Fiyat/Performans kralı olur.

• Lenovo firmasını gerçekten anlamak çok zor herkes kafasına göre hareket ediyor kafasına göre açıklama yapıyor. Benim ilgilendiğim telefon p70 fakat stoklarda yok. Firmayı aradım 1-2 hafta içinde stoklarda olacağını söyledi (bu telefona çok fazla rağbet olduğunu da belirtti. Günde bu telefonu soran 10-20 kişi oluyor dedi) Sonrasında aramışken Vibe Shot'da gelecek mi diye sorayım dedim. Bayan yeni çıkan ürünler gelmeyecek sadece p70'de stok yenilemesi olacak dedi ve kapattı. Şimdi burada facebook sayfası farklı firmadaki bayan farklı konuşuyor. Şunu da belirteyim p70 konusunda oyalama politikası izleniyor daha önce arayan arkadaşlara da Eylül ayı içerisinde geleceğini söylemişler. Yine forumdaki duyumlarıma göre daha öncesinde 800 liraya satılan p70 modelinin talebin fazla olmasından dolayı 900-1000 arası bir fiyata satılacağı söyleniyor. İnşallah böyle bir hataya düşmezler. Aradaki küçük meblağlar firmanın tüketici gözündeki yerini kolayca değiştirebilir. Örneğini Discovery Elite'd görmüştük.

• Daima İleri kullanıcısına yanıt
    çok iyimser değilim fiyat konusunda ..dolar kuru ve yurtdışı satış fiyatına bakınca ..

en düşük fiyat 329 dolar * 3.1 + %30 koysan .. 1300 tl 'ye yakın yapiyor ki kredi kartı komisyonu, aracı firmalar derken ona sen 1400 de :(

amerakalı icin o telefon 329 tl .. sana 1400 yani bizim paramızla ilgili bir durum bu dostum yoksa malesef telefonun ederi bu oluyor ..Umarım yanılırız da 1000-1200 tl arası çıkar bizleri de şaşırtırlar.
  • ZONY Z5 Lenovo vibe ve Samsung A8 arasında bir model alacam kısmetse hala A8 dışında diğerlerinden tık yok
  • ironman kullanıcısına yanıt
    z2 yada g3 ile kıyaslansa vibe shot daha uygun olur dostum ..z3-z5 ile kıyaslancak bir seri değil .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.