Şimdi Ara

Lenovo Vibe Shot z90-7 (12.08.2016) Tam türkçe rom / türkiye moduna geçiş / unbrick / imei / root (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
10
Favori
20.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: family guy

Selamlar.

Cihazımda Z90a40_s208_150714_ROW sürümü yüklü.
    Bu en son rom mu? Güncelleme var mı ve yapmalı mıyım?

en güncel rom :https://cloud.mail.ru/public/CEAt/8djbNQYVq (qfil veya miflash ile yükleyebilirsin)
    Z90a40_S240_160119_ROW_QFIL.rar - 1,54gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @-1907fb- Yanıt için teşekürler.
    Bu rom u ilk mesajda anlatıldığı gibi yükleyeceğiz sanırım. Doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: family guy

@-1907fb- Yanıt için teşekürler.
    Bu rom u ilk mesajda anlatıldığı gibi yükleyeceğiz sanırım. Doğru mudur?

Evet. Aynen öyle...

• Arkaslar hayirli geceler yurtdisi lenovo vibe shot aldim daha önce imei atmışlar sorgulattihimda HTC nin LTE modeli modeli bi cihaz çıkıyor buraya kadar normal ama 1 sorguda giriş yolu kayıt yok olarak görünüyor 2 LTE modeli olduğuna gore 3g 4g sebekesini görmesi lazim ama görmüyor 2 g ve edge te bağlanıyor gizli menuden LTE vs moduna alıyorum ama olmuyor sizce ne yapmalıyım yeni 4 g IMEI atsam yada attirsam duzelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltncl

Arkaslar hayirli geceler yurtdisi lenovo vibe shot aldim daha önce imei atmışlar sorgulattihimda HTC nin LTE modeli modeli bi cihaz çıkıyor buraya kadar normal ama 1 sorguda giriş yolu kayıt yok olarak görünüyor 2 LTE modeli olduğuna gore 3g 4g sebekesini görmesi lazim ama görmüyor 2 g ve edge te bağlanıyor gizli menuden LTE vs moduna alıyorum ama olmuyor sizce ne yapmalıyım yeni 4 g IMEI atsam yada attirsam duzelirmi

3g ve 4g hizmetinin imei numarası ile ilgili yok. istersen wap döneminden kalma cihaz imeisi kullan yinede telefonun türkiye 4g servis altyapısına uygunsa bu hizmeti alabilirsin.
    cihazında 4g için 800 ve/veya 1800 mhz frekans desteği var mı ona bakman gerekir. ayrıca operatörüne 4g hizmeti alabilmek için mesaj atman gerekir.
    mesaj attığında gelen cevaba göre hareket edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

quote:

Arkaslar hayirli geceler yurtdisi lenovo vibe shot aldim daha önce imei atmışlar sorgulattihimda HTC nin LTE modeli modeli bi cihaz çıkıyor buraya kadar normal ama 1 sorguda giriş yolu kayıt yok olarak görünüyor 2 LTE modeli olduğuna gore 3g 4g sebekesini görmesi lazim ama görmüyor 2 g ve edge te bağlanıyor gizli menuden LTE vs moduna alıyorum ama olmuyor sizce ne yapmalıyım yeni 4 g IMEI atsam yada attirsam duzelirmi

3g ve 4g hizmetinin imei numarası ile ilgili yok. istersen wap döneminden kalma cihaz imeisi kullan yinede telefonun türkiye 4g servis altyapısına uygunsa bu hizmeti alabilirsin.
    cihazında 4g için 800 ve/veya 1800 mhz frekans desteği var mı ona bakman gerekir. ayrıca operatörüne 4g hizmeti alabilmek için mesaj atman gerekir.

Frekans desteğine nerden bakıyoruz hocam oparatore mesaj attım desteklenmiyordu DİE mesaj geldi söylese bir durum var yaptığım aramalarda yurtdışı cihazları 4 g yi desteklese bile operator listesinde olmadığından desteklenmiyor mesajı gönderiyor ve bu yüzden birçok insan mağdur acaba sistemsel degilde donanımsal bi sorunlu

• quote:

quote:

quote:

Frekans desteğine nerden bakıyoruz hocam oparatore mesaj attım desteklenmiyordu DİE mesaj geldi söylese bir durum var yaptığım aramalarda yurtdışı cihazları 4 g yi desteklese bile operator listesinde olmadığından desteklenmiyor mesajı gönderiyor ve bu yüzden birçok insan mağdur acaba sistemsel degilde donanımsal bi sorunlu

ben vodafonu arayıp telefonum markasını düzelttir. yeni bir cihaz aldım sanırım sistemde halen eski cihazın bilgileri duruyor de. sonrada yeni cihazının samsung s6 s7 veya herhangi bir 4g destekli cihaz olduğunu söyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben vodafonu arayıp telefonum markasını düzelttir. yeni bir cihaz aldım sanırım sistemde halen eski cihazın bilgileri duruyor de. sonrada yeni cihazının samsung s6 s7 veya herhangi bir 4g destekli cihaz olduğunu söyle.

Benim hat avea aradım normal markayı söyledim listeden baktı destekliyor dedi sonra ayarları yapıp yarım saat sonra cihazı kapat aç dedi yaptım ama olmadı ben bide farklı bi cihaz soyliyim dediğin gibi öyle yapsınlar ozaman başka bi arkadasta senin cihaz Çin için üretilmiş cihaz muhtemelen o yüze şebekeyi bulmuyordur dedi bende onu arastirdim Çin için üretilen cihazın modeli z90 3 Euro için üretilen z90 7 benim cihaz ise z90 a40 bundan olabilir mi Filipinler menşei görünüyor sanırım

• Yok gene olmadı herşey normal görünüyor dedi ama ayarları guncelleyelim telefon kapandıktan sonra tekrar kapa aç yapın dedi yaptım olmadı rot rom yapsam olurmu bisiler

• quote:

Yok gene olmadı herşey normal görünüyor dedi ama ayarları guncelleyelim telefon kapandıktan sonra tekrar kapa aç yapın dedi yaptım olmadı rot rom yapsam olurmu bisiler

root ile ilgili yok ama sebebini bilmiyorum.
    4g desteği olduğunada emin değilim. kullanan birinde danışmak lazım.

• quote:

quote:

Yok gene olmadı herşey normal görünüyor dedi ama ayarları guncelleyelim telefon kapandıktan sonra tekrar kapa aç yapın dedi yaptım olmadı rot rom yapsam olurmu bisiler

Sahibindene ilan actiydim ordan biri ulaştı dediğine göre benim model 3g yi bile desteklemiyormus elinden iki tane geçmiş oda benim gibi araştırmış sonuç buymus adamlar ön numara cihaz yapio yaptıkları işe bak

• quote:

quote:

quote:

Sahibindene ilan actiydim ordan biri ulaştı dediğine göre benim model 3g yi bile desteklemiyormus elinden iki tane geçmiş oda benim gibi araştırmış sonuç buymus adamlar ön numara cihaz yapio yaptıkları işe bak

abi bu cihazın 2 modeli var
    z90-3 çin versiyonu. türkiyede 3g çalışmaz
    z90-7 ise avrupa versiyon ve türkiyede kullanmak için bu modeli almalısın.

sendeki z90-7 değil mi? sanki z90-7 yazmıştın...

• mltncl M kullanıcısına yanıt
    konuya ait ilk mesajımı okumadın sanırım..

Merhaba arkadaşlar. Lenovo Vibe Z2 Pro (K920 Pro) konusundan sonra sizlere LENOVO VIBE SHOT Z90-7 konusunda da destek vermek istedim ve bu yazıyı kaleme aldım. Bu telefon ile ilgili en önemli husus; cihazın z90-7 olarak üretilen modeli Avrupa pazarı için z90-3 modeli ise Çin pazarı için üretilmiştir. Arkadaşlarımızın bu konuya dikkat ederek 3g hızında internete bağlanmak istiyorlar ise z90-7 modelini satın almaları gerekmektedir. Bulundukları bölgede 3g baz istasyonu yok ise ve 16gb dahili hafızanın kendilerine yeteceğine inanıyorlar ise z90-3 modelini satın alabilirler. Her iki cihazda da sdcard desteğinin mevcut olduğunu belirtmek isterim. Lenovo Vibe Z2 Pro konumu okuyan arkadaşlar “bu modelde de modem değişikliği olur, ben ucuz olanını alayım” yanılgısına düşmesinler. Lenovo Vibe Z2 Pro şahsına münhasır bir cihazdır…

• quote:

konuya ait ilk mesajımı okumadın sanırım..

Merhaba arkadaşlar. Lenovo Vibe Z2 Pro (K920 Pro) konusundan sonra sizlere LENOVO VIBE SHOT Z90-7 konusunda da destek vermek istedim ve bu yazıyı kaleme aldım. Bu telefon ile ilgili en önemli husus; cihazın z90-7 olarak üretilen modeli Avrupa pazarı için z90-3 modeli ise Çin pazarı için üretilmiştir. Arkadaşlarımızın bu konuya dikkat ederek 3g hızında internete bağlanmak istiyorlar ise z90-7 modelini satın almaları gerekmektedir. Bulundukları bölgede 3g baz istasyonu yok ise ve 16gb dahili hafızanın kendilerine yeteceğine inanıyorlar ise z90-3 modelini satın alabilirler. Her iki cihazda da sdcard desteğinin mevcut olduğunu belirtmek isterim. Lenovo Vibe Z2 Pro konumu okuyan arkadaşlar “bu modelde de modem değişikliği olur, ben ucuz olanını alayım” yanılgısına düşmesinler. Lenovo Vibe Z2 Pro şahsına münhasır bir cihazdır…

Hocam bu mesajı okudum ama benim cihazın model nosu z90a40 olarak geciyo 16 gb demek ki bu modelde Çin versiyonu gibi neyse boyle edgeyle idare etcez artık

• mltncl M kullanıcısına yanıt
    Hayır telefonunuz Avrupa ya yapılan telefon.Yani normal, Türkiyeden aldım sıfır telefon aynı versiyona sahip...sıkıntı yok...
  • Bu telefona android 6 gelecekmi ? Ve 208 sürümüyle 240 sürümü arasındaki farklar neler

• Bu telefonda uzun pozlama varmı

Kac saniye uzun pozlama imkanı veriyor ?

• Sa gene ben gene bi soru bi arkadaş bana ulaştı cihazın modem dosyasını degistirorsen sorunun çözülür dedi böyle bisey mümkün mü mumkunse modem dosyasını nerden bulabilirm

• quote:

Sa gene ben gene bi soru bi arkadaş bana ulaştı cihazın modem dosyasını degistirorsen sorunun çözülür dedi böyle bisey mümkün mü mumkunse modem dosyasını nerden bulabilirm

Senin cihazına modem yükleme işlemi yapılmaz. Sanırım bu bilgiyi veren arkadaş k920pro ile karıştırdı.

Senin cihaz Z90-3 ise hiçbir şekilde 3g bağlantısı kuramazsın.

• quote:

quote:

Sa gene ben gene bi soru bi arkadaş bana ulaştı cihazın modem dosyasını degistirorsen sorunun çözülür dedi böyle bisey mümkün mü mumkunse modem dosyasını nerden bulabilirm

Senin cihazına modem yükleme işlemi yapılmaz. Sanırım bu bilgiyi veren arkadaş k920pro ile karıştırdı.

Senin cihaz Z90-3 ise hiçbir şekilde 3g bağlantısı kuramazsın.

Z90 3 yazmiyo model bilgileri şunlar re simlerini ekliyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.