Şimdi Ara

Lenovo vibe p1 1099 tl lenovo türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
3.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gittigidiyor.com/cadde/mediamarkt/arama?category=cep-telefonu%2Fcep-telefonu&Spec=%5BMarka~Lenovo%5D

Mediamark gittigidiyor üzerinden satıyor fiyat çok sıcak hemde banka kampanyasıyla beraber alınabiliyor

• g4 1250 ye inmişken kimse almaz bu telefonu bu fiyata
  • Fiyat güzel!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarkt'tan sevgililer gününde 1175'e aldık 300 tl de çek aldık yanına. 875'e gelmiş oldu. o sıcaktı

bu telefonu alan şarj için alsın. şöyle ki:
    telefonu kullanıyorum 6 saat ekran süresi ile 2 günde 1 şarj ediyorum. 1 gün bekleme süresi ile 10 saat ekran süresi alıyor millet. hatta bu haftasonu çok ellemedim telefona; 3. gündeyim şarjım %36
  • Paralel fiyatlarla kıyas yapmayın şu telefonları. Batarya performansı isteyen metal kasa parmak izi isteyen gayette alır ve ikinci elleri bile bu fiyattan satılıyor. Piyasanın en iyi fiyatı şuan ve sabah 37 adetti bi saat içinde 47 adet oldu satılan. Yani bir saatte 10 adet satıldı akşam gir bak kaç adet satılmış. İnsanlar alırmı almazmı görmüş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbiac -- 21 Mart 2016; 10:45:37 >
  • visa kampanyasıda olsaydı güzel olurdu

• G4 le bunun arasında kalmıştım g4 aldım yanına da benim Asus zenpower vardı gayet te tatlı oluyor bu şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Rezerve
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

mediamarkt'tan sevgililer gününde 1175'e aldık 300 tl de çek aldık yanına. 875'e gelmiş oldu. o sıcaktı

telefonu kullanıyorum 6 saat ekran süresi ile 2 günde 1 şarj ediyorum. 1 gün bekleme süresi ile 10 saat ekran süresi alıyor millet. hatta bu haftasonu çok ellemedim telefona; 3. gündeyim şarjım %36

Hocam alacak olanları yanıltmayalım bu benim ekran ve bekleme sürem . Tabi bu oyun video falan olmadan ideal kullanımda ama bu sürelere de ulaşılabiliyor diye göstereyim dedim.
     Lenovo vibe p1  1099 tl  lenovo türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desu noto -- 21 Mart 2016; 11:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

mediamarkt'tan sevgililer gününde 1175'e aldık 300 tl de çek aldık yanına. 875'e gelmiş oldu. o sıcaktı

Hocam alacak olanları yanıltmayalım bu benim ekran ve bekleme sürem . Tabi bu oyun video falan olmadan ideal kullanımda ama bu sürelere de ulaşılabiliyor diye göstereyim dedim.

ben güncellemeyi yaptım s152 romunu kullanıyorum da ondan düşük benim süreler.

naaptın sen arkadaş imrendim valla

• 100 tl daha verilip paralel g4 alinir. Bu telefonun bataryadan baska bir esprisi yok. Kameralari oldukça kotu. Güncelleme desen lenovo güncelleme konusunda sıkıntılı bir firma. Genelde güncelleme vermez telefonlarina. İşlemcisi, ekrani vs zaten g4ten kotu. Paralelden korkanlar veya sadece bataryaya asiri önem verenler disinda kimse almaz, almamali.

• Oyun oynayanlar için batarya bilgisi: 24 saat bekleme ile 7 saat 40dk NFS No Limits oynatıyor.

• Kamerası dışında hiç bir eksiği yok bu cihazın. G4 bırak şimdiki fiyatını 999 TL olsa yine almam Vibe P1 varken.
  • sinergy kullanıcısına yanıt
    Hocam ben alır almaz bütün güncellemeleri yapmıştım zaten onunla alakası yok yani.

• telefon araştırdıgım dönemde teknosada incelemiş kaba bulmuştum(pil baya büyük normal tabi). ekranınıda pek beğenmemiştim. ama pil süresi efsane. ekranı biraz daha güzel olsaydı kabalıgı takmaz alırdım. ama pili dışında beni cezbeden birşey olmamıştı. 1000tl nin üstüne çıkıldıgı zaman beklenti biraz yükseliyor benim için.
    1099 da çok iyi bir fiyat değil daha ucuza alanlar oldu. çıkalıda epey oldu sonuçta. zaten alacaktım diyenler için ise güzel fiyat.
  • Bu rengi çok kötü bir de arkadaşlar. gold rengi hariç siyah ekran bence çok çekici değil basit görünüyor.
  • Alınır mı bilmem ama, aynı mağaza da 5s 16gb 1399 TL ve 100 TL de worldpuan kazanılabilir.

Beyaz 5s 16gb

Siyah 5s 16gb

• quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

bence sizinkide yanıltır insanları. siz telefonu kullanmadan almışsınız bu süreyi. internet whatsapp facebook youtube instagram oyun falan hiçbişey yok. bitek azıcık youtube kullanılmış. Bu dediklerim kullanılsa 8 saat civarı ekran süresi alırsınız.

• Paralel lg g4 diyenler lenovo garantisini delta servisten iyi sanıyorlar 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Mart 2016; 16:15:38 >
  • Bu telefona bakan batarya için bakıyordur. G4 falan yanlış işler

Vibe p1 kaba geliyorsa, daha düşük fiyata Huawei g7 alabilirsiniz, daha kibar daha ucuz ve şarj süresi de çok iyi. Yarım gün 3g, kalan WiFi, 2.5 saat online oyun ile 7 küsür saat ekran süresi aldığım çok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 21 Mart 2016; 16:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

visa kampanyasıda olsaydı güzel olurdu

Paypal'ın 20TL'lik indirimi ile teselli olunabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.