Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
32
Favori
126.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EPYC E kullanıcısına yanıt
    Öyle büyük bir FPS düşüşü yaşamadım 60'dan 33 45 FPS falan düşme olayı. Acer zaten önermiyorum ve servisi rezalet bir firmadır.
  • EPYC E kullanıcısına yanıt
    Kanka net ve programlar için FHD IPS panelli bilgisayar öneririm. AutoCad çizim programları için harici ekran kartlı bilgisayarlara bakın.
  • EPYC E kullanıcısına yanıt
    HP cihaz önermeniz baştan hata Casper ve HP cihazlar tost makinesi'den başka bir bilgisayar değildir. O yorumlara bakacak olursak 9k lık PC'e kötü yorum yapanda var. Bir tek ses düşük ve Touchpad beğenmedim Lenovo cihazların.
  • Gerçekten HP ler ısınıyor diyorsanız son cihazlara bakın. HP ile casperi karşılaştırmak gibi bi durum bile olamaz. En az lenovo kadar sağlam bir marka, eski cihazlarında ısınma sorunu olabilir ama yeni cihazlarında çoğu kişide böylr birşey duymadım, en azından 15W da sabitleyip performası düşürmüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPYC -- 28 Ağustos 2019; 18:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu marka ile ilgili değil işte bu AMD 2. Nesil Ryzen işlemcilerin sorunu. İnceleme izleyin bakın varmı 3. Nesilde Ryzen 5 3550H işlemcili birçok oyuncu laptopu satılıyor, Türkiyede olmasada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse ben uzatmıyorum, konu sapmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPYC E kullanıcısına yanıt
    Bu işlemciyi denemeden yorum yapmanı istemiyorum. O zaman al dostum ben alma demiyorum ben bilgi veriyorum teknik bilgisi olmayan insanlara. Sen halen işlemciden bahsediyorsun sen O PC al RAM tak ve HDD tak fiyatı zaten 3K geçiyor benim önerdiğim PC'in. Bende Acer aldım 4 ay önce iade ettim Ryzen 2200U lu sistem sorunluydu iade ettim ve servisle 5 kere uğraştım. Aldım cihazı memnunum ve testleri yaparak konuşuyorum. Her PC mimarı aynı değil yapısı farklı tasarımı farklı bir değil. Lütfen test yapmadığını nette buldugun PC ile bu PC aynı olmadığını bir kez daha söylüyorum. Kendi kendine ispatlama gerek yok Vega 8 olan PC lerde bu sorun var. Ben para vereceksem bu PC para vermem 100 - 200 daha eklerim harici ekran kartlı alırım zaten oyun amacı yok 8250U ve MX110 PC de bana yeterli olur. ;)

    Lütfen alamadıysan PC yorum yapma ben alanlarla konuşmak istiyorum. Aldıysanız ufak bir test istiyorum onu da yazdım uzatmayın konuyu. Bir bilgi verdim şov yapıyorsunuz.




  • sahi1i S kullanıcısına yanıt
    Kanka özel mesajla cihazına baglanabilir miyim? Bir kaç TDP testlerini yapıp cihaz hakkında daha iyi bilgi sağlamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapmamızı istemiyorsun, şov yapan sensin sanki ha?
    Neyse size kolay gelsin. İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPYC E kullanıcısına yanıt
    Yorum yapmamani neyden istiyorum biliyon mu? Cihazı almamışsın veya kullanmamassin? Ben alanları bilgilendirip cihazlarından bir kaç test istiyorum. Ama halen daha bana netteki bilgilerle geliyorsunuz ve emin konuşuyorsunuz. Cihazı denedin doğru o zaman eyvallah. Almayanlara da oyun için harici ekran kartli almalarini ve bu bilgisayar RAM den calarak bazi oyunlarda anlık takilma olacagini söylüyorum. Zaten 1.6GB Windows kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 28 Ağustos 2019; 19:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 denbu yana notebook kullanıyorum ilk notebookumun bataryası çıkıyordu bataryasız kullandım geri kalanlar prize takılı kullandım. Hiç birinde batarya 2 yıldan önce ölmedi. Prize takılı kullanımda yeni notebooklar sürekli şarj altında tutmuyor bataryayı. Prizde kullanmanız en iyisi. İhtiyaç olduğunda da bataryayı kullanın süre geçtikçe kullanmasanız bile özelliğini kaybeden bir ürün sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an bu laptoptan yazıyorum dün 3 saat forest oynadım ne ısınma ne donma ne takılma yoktu full sürüm steamden düşün artık sen gidip throttle sorunlu laptop kullan daha iyi olur.inan son 1 aylık süreçte 10larca laptop baktım mağazalara gittim test ettim en son gidip bu laptopu 2850tl gibi bir fiyata aldım şimdi bakıyorum herkes bişey diyor ama bu fiyata bu kadar güzel dizayn edilmiş bir fiyat performans canavarı yok malesef.
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    Özelden yaz bana bağlanayım bilgisayara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 28 Ağustos 2019; 21:39:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara yardım etmek istediğinizi söylüyosunuz adam bu pc'yi almış diye dalga geçiyosunuz.

    Bu pc yerine önerdiğiniz pc varsa link koyun nedenlerini yazın geçin bu kadar kasmaya gerek yok

    Edit: Neden mesajı değiştirdiniz ki? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 28 Ağustos 2019; 21:41:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takeshi Kovacs kullanıcısına yanıt
    O adam ağır konuşuyor sende varken bende yok diye bende bağlanip cihazı test edip bakmak istiyorum. Çok şeyler yazdı ya bakayım ne yapıyor diye. Birde sallama anlatıyor benim önerdiğimde bu sorun var diye kullanmış gibi. Bende öyle diyeceğine gel dostum baglan sende gör bak demiyor. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 28 Ağustos 2019; 21:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPYC E kullanıcısına yanıt
    Hayır. Lakayt değil yaptığım. The forest benim eski HD6610M da oynatıyor ben yapacağım testler ağır. TDP sınırı varmış ya bende diyorum Radeon 540 oyunlari yukledigim icin TDP sorunu yok test ettim diyorum. Sadece 2500U Vega 8 olan cihazda test edince o konunun doğru çıktığını ancak Radeon 540 cihazla test edince böyle bir problemden etkilemediğini ve cihazın rahat çalıştığını söyledim. Bende bu cihazı test edecek arkadaş arıyorum diğer cihazlar gibi ben onu yazdım var mı yok mu diye. Oyun oynarak anlaşılmıyor. Çünkü, Radeon 540 da böyle bir sey yok anlaşılmıyor ani FPS düşüşü rastlamadım ama halen ezbere nette yazan şeyleri söylüyorsunuz. Ben orada yazdim net bir sey bilmeyen yazıp şov yapmasim diyorum. Ama yok yine yanlış yorum yapıyorlar. Teknik bilgin yoksa oyun oynanıyor de gitsin ama halen anlatamadim Radeon 540 olan cihazda boyle sorun yok diyorum. Vega 8 ile tek olan cihazlarda Lenovo tarafindan kisitlandigini bir BIOS güncelleme ile halledilecek bir sey Vega 8 olan harici ekran karti olmayan cihazlarda. Çünkü bu işlemci Vega 8 100MHz de olsa o kadar kuvvetli değil. İşlemci yarı hizi ekran kartina vermişler. Yani eskisi 3.6GHz iken 1100MHz di şimdiki 3.7GHz çıkarılmış bu sefer ekran karti hızı 1200MHz çekmiş bunda da belkide kısıtlama yapmıştır yapmamıştır. Bunu da özel programlarla ölçülüyor. Bunu öğrenip sizlere net bilgi daha aktarmak isterim. Ama anlamayanlar halen daha yok bilmem neyin kafasında. FIFA 19 ve Outlast 2 hikayerlirini uzun süre oynadım IP330 ile sorun olmadi kac kere BIOS güncellemesi ve sürücü güncellemesi geldi bu cihaza. Önceki kullandığım Acer sorunluydu güncelleme atmışlar mavi ekran ve donmalar düzelmiş. Bunu demeye çalışıyorum. Öveceginize gercekleri konusalim o zaman. PC alanlardan şikayette duyuyorum Sosyal de falan bu yüzden bu PC önerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba az önce her şeyi kurdum fakat bir sorunum var, bence yazılar bulanık. Ekran genel olarak bulanık değil ve bir sorun yok, fakat bazen bazı yazılar bulanık görünüyor. Nedendir bu nasıl çözebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knka ayarlardan kişileştirme yerine gel orada yazı tipleri var oraya gel. En aşağıda ClearType metnini ayarla var oradan gözüne göre ayarla yazıları rahat okumak için. Olmazsa ekran kart sürücüleri DDU ile kaldırıp yeniden güncel ekran kart sürücünü yükle.
  • İkisiyle de alakası yok maalesef denedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.