Şimdi Ara

Lenovo S860 [ANA KONU] 4000 mAh PİLLİK PANZER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
11.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lenovo S860 [ANA KONU] 4000 mAh PİLLİK PANZER!

Lenovo'nun P780'den sonra batarya da olay yaratacak son telefonu. Alan veya alacak arkadaşlar bu konuda fikir sahibi olabilir ve yardımlaşabilirsiniz. Şimdilik özellik tablosu yayınlıyorum. Konuyu güncelleyeceğim.

DH Lenovo S860 Haber Linki:http://donanimhaber.com/lenovo/NewsDetail.aspx?id=56833

GENERAL 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 900 / 2100
    SIM Dual SIM (Micro-SIM)
    Announced 2014, February
    Status Coming soon. Exp. release 2014, June
    BODY Dimensions 149.5 x 77 x 10.3 mm (5.89 x 3.03 x 0.41 in)
    Weight 190 g (6.70 oz)
    DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 720 x 1280 pixels, 5.3 inches (~277 ppi pixel density)
    Multitouch Yes, up to 5 fingers
    SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
    Loudspeaker Yes
    3.5mm jack Yes
    MEMORY Card slot No
    Internal 16 GB, 2 GB RAM
    DATA GPRS Yes
    EDGE Yes
    Speed HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth Yes, v3.0 with A2DP, HS
    USB Yes, microUSB v2.0
    CAMERA Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash
    Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR
    Video Yes
    Secondary Yes, 1.5 MP
    FEATURES OS Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
    Chipset Mediatek MT6582
    CPU Quad-core 1.3 GHz
    GPU Mali-400MP2
    Sensors Accelerometer, proximity
    Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
    Browser HTML
    Radio TBD
    GPS Yes, with A-GPS support
    Java Yes, via Java MIDP emulator
    Colors Black
    - Active noise cancellation with dedicated mic
    - SNS integration
    - MP4/WMV/H.264/H.263 player
    - MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
    - Organizer
    - Image/video editor
    - Document viewer
    - Google Search, Maps, Gmail,
    YouTube, Calendar, Google Talk
    - Voice memo/dial
    - Predictive text input
    BATTERY Non-removable Li-Po 4000 mAh battery

• Islemci olmamis, az daha bekleyip 6 cekirdek koysalardi bari.
    6582 nin 2gb ram desteklediginide ilk kez bu telefonla ogrenmis olduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Islemci olmamis, az daha bekleyip 6 cekirdek koysalardi bari.
    6582 nin 2gb ram desteklediginide ilk kez bu telefonla ogrenmis olduk.

Mükemmel bir telefon maalesef yok şuan.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun mükemmele yakın hiç bir yanı yok sadece pili 4000 mah o da dahili, çıkarılabilir değil.
    P780 şu aralar 220-225 dolara düşmüş, tek fark biri 6589 öbürü 6582 ha birde 2gb ram farkı var, 6582 ye 2gb ram koymakta nasıl bir segmentasyon fantezisidir anlamış değilim.

Ekran boyutuda 5" yerine 5.3" olması kötü olmuş. 5" e 4000 mah sığdırabiliyorlardı 5.3" e ne gerek vardı.
  • Pandawill'de bellek 2gb yazıyordu şimdi 1gb. Sordum "kontrol ettik 1gb" dediler. Sonra "pazartesi tekrar bakalım" dediler. Daha kesin bilgi yok. Lenovo sitesinde teknik özellik tablosunda özellikler değişebilir diye not düşmüşler.

Telefonun P780 e göre geliştirilen yerleri:
    Ekran 0.3"
    Ses
    Ön kamera
    Azıcık performans artışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Pandawill'de bellek 2gb yazıyordu şimdi 1gb. Sordum "kontrol ettik 1gb" dediler. Sonra "pazartesi tekrar bakalım" dediler. Daha kesin bilgi yok. Lenovo sitesinde teknik özellik tablosunda özellikler değişebilir diye not düşmüşler.

Ekran 0.3"
    Ses
    Ön kamera
    Azıcık performans artışı

Telefon haziran gibi mi çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaskiney -- 26 Nisan 2014; 0:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Pandawill'de bellek 2gb yazıyordu şimdi 1gb. Sordum "kontrol ettik 1gb" dediler. Sonra "pazartesi tekrar bakalım" dediler. Daha kesin bilgi yok. Lenovo sitesinde teknik özellik tablosunda özellikler değişebilir diye not düşmüşler.

Ekran 0.3"
    Ses
    Ön kamera
    Azıcık performans artışı

Pandawill sanırım son dönemde iyice bozmuş. Millete sahte powerbank gönderiyormuş. Telefon 2 GB RAM. Pandawill çalışanları uyusun hala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • P780 kullanan biri olarak, konuyu baltalamak istemem ama, 600- 700 TL bu telefona verene kadar LG G2 1020 Tl civarı alınabiliyor kampanyalarla.

Çinden garantisiz telefon kullanmak yerine paralel ithalat G2 düşünülebilir.

Ben çok memnunum telefonumdan ama , ben aldığımda bu telfonlar 1600Tl civarındaydı bu fiyatlara alınmazdı ama şimdi makul fiyatlarda. Bir tavsiye sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

P780 kullanan biri olarak, konuyu baltalamak istemem ama, 600- 700 TL bu telefona verene kadar LG G2 1020 Tl civarı alınabiliyor kampanyalarla.

Ben çok memnunum telefonumdan ama , ben aldığımda bu telfonlar 1600Tl civarındaydı bu fiyatlara alınmazdı ama şimdi makul fiyatlarda. Bir tavsiye sadece.

G2 sanırsam kasası küçük olduğu için çok sınıyor ve performansı düşüyormuş. Kullanıcı yorumları bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

P780 kullanan biri olarak, konuyu baltalamak istemem ama, 600- 700 TL bu telefona verene kadar LG G2 1020 Tl civarı alınabiliyor kampanyalarla.

400 tl hiç te az bir miktar değil
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    badcatbad B kullanıcısına yanıt
    S860 pandawill den kod ile 550tl ye alınıyor. Daha fazla fark var. Ayrıca paralel ithalat ile garanti ters bir durum. 1020TL ye G2 nerede satılıyor? Çekle falan düşüyorsa çek fazladan masraf çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 26 Nisan 2014; 20:57:03 >
  • mav1li kullanıcısına yanıt
    Cek feln yok hocam. Ben 10 gun once aldım eşime. 1060 TL ye. Gittigidiyordan delta garantili.

1179-100 bonus-19 avantajix
    Satıcı 40 tl indirime gitmis suan.

Şarjıda çok iyi. Lenovo kadar olmasada 3 gun gidiyor(3000mAh)

Sadece tavsiye. O segmntteki en iyi telefon bence.S4 ve htcone arasında.

Hiç bir telefon markasının fanatigi degilim, herzaman fiyat performans etkili olmuştur telefonlarımda. Şuan için bu fiyatlara düşünülebilir.

Yani ben alırken bu fiyatlarda olsaydı LG G2 alırdım. Kamera çok fark ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd kart takılamıyor mu buna ben mi göremedim
  • Evet ram 1 gb, sd takilamiyor, batarya cikmiyor.

• Avrupa sürümünün 2gb olacağı ve 4g desteği ile geleceği söyleniyor. Muhtemelen Snapdragon 400 ile gelecektir. Çin sürümü ile aradaki 100$ farkın fazladan 1gb bellek fiyatı olmadığı ve Qualcomm kaynaklı olduğu anlaşılıyor. Eğer Mt6595 ile gelirse o zaman bomba bir telefon olur.

Söylenti yalan çıkarsa ve mt6582 ve 2gb bellek ile gelirse 350$ pahalı kalır. Mi3, One plus One, Redmi Note karşısında pek şansı kalmaz.
  • almayı düşünen pm atsın arkadaşlar.
  • AYRINTILI BİR İNCELEME...

https://www.youtube.com/watch?v=_RuW_4-Gx6g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 28 Mayıs 2014; 22:46:24 >
  • Elinde s860 olan varmi nasil bir telefon ilk izlenimler

• quote:

Bu telefonun mükemmele yakın hiç bir yanı yok sadece pili 4000 mah o da dahili, çıkarılabilir değil.
    P780 şu aralar 220-225 dolara düşmüş, tek fark biri 6589 öbürü 6582 ha birde 2gb ram farkı var, 6582 ye 2gb ram koymakta nasıl bir segmentasyon fantezisidir anlamış değilim.

Ekran boyutuda 5" yerine 5.3" olması kötü olmuş. 5" e 4000 mah sığdırabiliyorlardı 5.3" e ne gerek vardı.

Hocam fark var p780 deki dahili bellek 4gb tan 16 gb a cikti .. Ekran kartioyun icin daha kaliteli 'mali 40o ''ekrankarti.. 2 hoporlor var bu cihazdacihazda tasarim daha guzel 2gb ramdestegi var ve diger mobil telefonari sarj edebilen bir tel s860... Ve bataryada bekleme suresini 840 saaatten 960 saaatlere cekmisler dah uzun kullanim sagliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

quote:

Hocam fark var p780 deki dahili bellek 4gb tan 16 gb a cikti .. Ekran kartioyun icin daha kaliteli 'mali 40o ''ekrankarti.. 2 hoporlor var bu cihazdacihazda tasarim daha guzel 2gb ramdestegi var ve diger mobil telefonari sarj edebilen bir tel s860... Ve bataryada bekleme suresini 840 saaatten 960 saaatlere cekmisler dah uzun kullanim sagliyor

Ben bu yazıyı yazdığımda P780 ile S860 arasında ciddi fiyat farkı vardı, şu anda yok.
    1gb lik S860 ın fiyatı 220$ a kadar düştü. Bu durumda S860 tercih ederim bende (daha yeni diye)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.