Şimdi Ara

LENOVO S10-2 NETBOOK >>>> TEK BAŞLIK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
6
Favori
110.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten lenovonun ki bu kadar da büyük değil.. ve evet o dıt sesi kütüphanede iken dikkat çekmeme sebep oluyor...
  • arkadaş biran önce ekle resimlerinide merağını bastıralım arkadaşların
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaş biran önce ekle resimlerinide merağını bastıralım arkadaşların

Arkadaşlar şu an resim yüklenemiyor hata veriyor upload sayfası ilk fırsatta

yükleyeceğim resimleri.
  • imageshack.us veya resimyükle.com falan vardı google dan bi tane bul upload et paylaş arkadaşım...
  • ben az önce telefonun kamerası ile çektim ve altta o resimi upload ettim...

LENOVO S10-2 NETBOOK >>>> TEK BAŞLIK
  • bunlarda netten bulduum dier fotolar...

• Arkadaşlar,

Resim kalitesi için kusura bakmayın cep telefonumla yetersiz ışıkta çektim.

ama isteyen arkadaşlar olursa daha detay resimler koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanustr -- 30 Eylül 2009; 13:38:56 >

• Buyrun size win7 ultimate skoru

Bu da Başlığın ilk sayfasında bahsettiğim Microsoft Bluetooth 5000 mouse

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanustr -- 30 Eylül 2009; 13:37:20 >

• Arkadaslar,
    Istanbul Anadolu Yakasinda nereden bulabilirim? Almak istiyorum ama sanirim hicbiryerde kalmamis????
  • peki win7 de aero çalışıyormu?

ayrıca birkaç şey sormak istiyorum.
    bende netbookları araştırıyorum.

visual studio 2008 - photoshop cs4 - flash gibi programlarda kasma durumu nedir. yoksa ikinci el notebooklaramı bakmalıyım.

daha kolay taşınabilirliği ve pil süresi beni cezbediyor ama programlarda kasmaması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 30 Eylül 2009; 16:57:21 >
  • kaanustr dostum o mouse kaç liraya aldın ?

Bir de boyutu biraz büyük mü sanki? Netbooka uygun mu yani ?
  • Merhaba arkadaşlar bende KDV indiriminin son gününde, hızlı bir araştırma sonrasında lenovomarket.com'dan 621tl ye beyaz Lenovo S10-2 aldım. Az kalsın hepsiburada'dan 615tl ye alıyordumki fiyat değişti ve 643 oldu. Sanırım daha öncesinde bir hata vardı gri rengi 643 gözükürken beyazı 615'ti :)

Sabahtan sipariş verseydim bugün alabilirmiştim ama yarın elime geçecek artık hayırlısı. Şu pil umarım çok kötü durmuyordur onun haricinde pek şüphem yok Lenovo kalitesinden. Nitekim bütün şirket bilgisayarlarımız Lenovo'dur. Umarım aynı dayanıklılık netbooklarda da vardır.
  • İyi fiyata almışsınız güle güle kullanın 2 gün önce yazsaydınız bende oradan alırdım :D

Bu arada Netbookta Freedom Fighters oyunu çok keyifli şekilde çalışıyor.Emektar ama güzel bir oyun bence oynayın =)

İnternetten temin ettim malum yollarla :D Zaten CDROm mumuz yok napalım çaresiziz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

peki win7 de aero çalışıyormu?

ayrıca birkaç şey sormak istiyorum.
    bende netbookları araştırıyorum.

visual studio 2008 - photoshop cs4 - flash gibi programlarda kasma durumu nedir. yoksa ikinci el notebooklaramı bakmalıyım.

daha kolay taşınabilirliği ve pil süresi beni cezbediyor ama programlarda kasmaması gerek.

İyi akşamlar,

Evet Aero çok güzel çalışıyor.

Kulanmadım prg ları eminim sorunsuz çalıştırır ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho92

kaanustr dostum o mouse kaç liraya aldın ?

Bir de boyutu biraz büyük mü sanki? Netbooka uygun mu yani ?

Merhaba, Sevgili Baho92,

Mouse u 54 tl ye vatan bilgisayardan aldım.

Resimde büyük durduğuna bakmayın detaylı olsun diye yakından çekmiştim o yüzden büyük görünmüyor aslında mini mouse.

Normal bir mouse nin neredeyse yarısından biraz büyük. Netbookla acayip uyumlu çok yakışıyor.
  • Arkadaşlar bir konu daha vardı aklımda yazmayı unuttum,

Netbook da cd rom yok diye hiç tasalanmayın çünkü gerek de yok uzun bir süredir tüm mobil pc lerde usb den boot

özelliği mevcut aynı zamanda usb flashdiskleri cd rom gibi çalıştırabiliyoruz zaten yeni sitem kurarken de bu yolla kuruyoruz.

Hemde okadar kolay ve hızlı ki.

Tüm dvd yada cd isolarını kullanarak usb diskinizi cd rom muş gibi kullanabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi gerekirse tam anlatımını yaparım.

Saygılar.
  • Teşekkürler cevabın için.

Evet ya CDROMA hiç gerek yok fazladan ağırlık zaten :D:D:D

Ben alırken herkes napcan cd romsuz laptopu dedi ama hiç eksikliğini yaşamadım zaten bir çok şeyi internetten sağlıyorum ve iso oluyorlar =)
  • Arkadaslar,
    Malesef KDV indirimine yetisemedim. Daha dogrusu urunu bulamadim hicbiryerde ama simdi Vatan'a yeni bi urun gelmis.
    S10-G
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-021311-s10-g-ideapad-atom-n280-1.66ghz-1024mb-ddr2-160gb-10.2-1.3cam-bt-wxphome/productDetails.aspx?I_ID=40482

bilgisi olan var mi? ne farki vardir????
  • şimdi bakıyorum bi ara yorum eklerim... pek bi farkı yok sanırım 10.2" ekran yazıo bizdekinde 10.1" yazıodu sanırım tek fark bu.. ve bizdeki 59-021313 modeliydi bu ise G kodlu olan 59-021311 model numarasına sahip teknosa da tüm modeller aynı fiyattı en son 59-021311-2-3-4 şeklinde...

bak bu mdel de var S10-W:tek farkı rengi sanırım

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-021314-s10-w-ideapad-atom-n280-1.66ghz-1024mb-ddr2-160gb-10.2-1.3cam-bt-wxphome/productDetails.aspx?I_ID=40304

kaanustr arkadaş şu iso ve usb olayını bi anlatabilir misin acaba? usb ye direkt olarak iso (image) dosyasımı atmalı yoksa isonun içindekileri mi atmalı?

ne şekilde çalışıyor bir tuşa falan mı basıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 1 Ekim 2009; 18:09:23 >

• vatan çok pislik yaptı bence.Baksanıza kdv indirimi biter bitmez getirdi ürünü.Ben bir hafta boyunca aradım telefonla istedim yok dediler.Ne çıkarları var bundan anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.