Şimdi Ara

Lenovo S10-2 açılmıyor, lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    forumda yeniyim. hepinize öncelikle merhaba. ben 2 hafta kadar önce 2. el bir S10-2 satın aldım.extra olarak 2gb ram'i var, geri kalan diğer tüm özellikleri biliyorsunuz zaten.

    bir problemim var.
    akşam işten eve geldiğimde gri açma düğmesine basıyorum, touchpad in solundaki lambalardan 2 tanesi yanıyor. lakin makina açılmıyor. yine gri açma düğmesini basılı tutarak kapatıyorum, bir kaç kere bu şekilde denedikten sonra yaklaşık 5. denemede falan açılıyor netbook.

    bunun sizce sebebi nedir? ve nasıl bir çözüm uygulamalıyım buna ???
    gün içinde açıp kapadığımda böyle bir durum olmuyor. bir süre kapalı kaldığında yapıyor bunu.

    cevabınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
    iyi forumlar.








  • kendisi sogukta mi bekliyor calismadigi sure zarfinda?
  • hocam s10-2 cidden iyi makinadır ancak bu sölemiş olduğun çözüme bizde arkadaşla çare bulamadık. ikimizde de s10-2 var. fakat şöyle bir durum var. benim bilgisayarım n280 cpu, onun ki ise n270. ve bu sıkıntı sadece onun bilgisayarında oluyor. ve exeterin dediği gibi genelde kış aylarında soğuk havalarda karşlılayor. fakat hali hazırda bi türlü neden olduğunu anlayamadık. servise göndersek arkadaş istanbul dışında okuyo. kargo o bu uzun sürücek. üstüne gitmedik çok. ama arada yine saç baş yoldurmaya devam ediyor.
  • Evet ev ben gidene kadar hayli soguk oluyor. acmayi denedigimdede acilmiyor. ama acildiginda isininca demekki sorun kalkio ortadan. cok ilginc yaa.... ne yapilir bilemedim ben buna...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertguzelsoy

    Evet ev ben gidene kadar hayli soguk oluyor. acmayi denedigimdede acilmiyor. ama acildiginda isininca demekki sorun kalkio ortadan. cok ilginc yaa.... ne yapilir bilemedim ben buna...

    bugün eve gelince sobanın yakınında biraz ısınmasına izin verdim ve 2. denemede açıldı. önceden 4 - 5 defadan önce açılmıyordu....
  • bir sıkıntısı var demekki. garantisi varsa garantiye gonderin.
  • hort
    şaka maka konuyu okuyunca güldüm ya.
    valla ben de bazen denk geldim. bir de bu bilgisayar muadillerine göre bile çok az ısınıyor. bir de şu var arkadaşlar. özellikle lenovo yeni model sahipleri bilin. bir wi-fi modeli var lenovonun yeni modellerinde. o wifi lenovonun kendi sitesindeki driver yüzünden çakışma yapyor. gidin hp nin sitesinden yükleyin. zaten sahipleri anlar. lenovo sitesindeki driver 1.5 gb hp se 3-4 mb.
    bilgisyarında mavi ekranı alıp duran buna baksın.
    gelelim benim de bulduğum bir garipliğe.
    bu s10 lar cins abi. eski mercedes gibi. ya kendi çalışacak ya kendi.
    bakın bazen batarya kilitlenebiliyor. elektrik akıjmlarında. bunun faydası ne? chaz içindeki elektronik devreler zarar görmüyor. peki kilitlenince napacaksınız? o nalet adaptörünü takıp çalıştırın. ışıklar yanıp lenoo logosu gelince çıkarsanız da olur.
    arkadaşlar ben bu nalet huyu yüzünden çok sıkıntı yaşadım ona göre. arkadaş keçiörenden bilmem nereye gidiyorum. şarjı zaten 3 saat gidiyor diye kabloyu bırakıyordum. ama böyle kilitlenirse öyle bilgisayarsız kalıyordum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.