Şimdi Ara

Lenovo R60e pişman olmak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu üründen 2 adet aldık, freedos işletim sistemli, tabiki hemen xp sp2 kurduk, ancak sonradan öğrendikki ThinkVantage butonunda sürücüler varmış, diski sildik, böldük, formatladık, sonradan bu butonun ne işe yaradığını öğrendik.
    1. Bu butonun fonksiyonlarını tekrar kullanabilirmiyiz,
    Sürücülerine sitesinde baktım ama başa çıkılacak gibi değil,
    2. BCM2045B, SM Bus denetleyicisi gibi sürücüleri yükleyemedim.

Her iki bilgisayarda aynı durumda, yardımcı olursanız sevinirim.

• Yazmayı unuttum ama anlamışsınızdır, cihazların Sürücü CD leri paketlerden çıkmadı...
  • arkadasim ibm in sitesinden makinanin modelini gir yada otomatik olarak buldur. orada makina ile ilgili tum yazilimlari bulabilirsin. surucu cd leri diye birsey yoktur, hepsi pc nin icindedir. ama siz onlari silmissiniz. ayrica xp icin olanlari yuklemeniz gerekli, bu yuzden ibm sitesine gidin ihtiyaciniz olan hersey orada var. ibm bu konuda baya iyidir. hatta sadece software installer programini yuklesen de olur. bu gerekli butun yazilimlari bulup yukleyecektir.
  • otomatik update programını zaten kurdum, pardon kuramadım, program kurulum sırasında tamamlanamıyor diyip, kurulumu sonlandırıyor. yeniden indirdim, değişen bişey yok. Biraz önce rescue and recovery 4.1 (427 mb)indirip kurdum, artık makina hiç açılmıyor. Şimdi sil baştan yeniden formatladım, xp sp2 kuruyorum,
  • arkadasim bende de r31 var su an icin biraz eski gozukebilir ama hala ise yariyor, 128 mb sini 1 gb ye cikardim. benimkinde de harddisk silinmisti ve ibm den cd lerini istedim 10 gun sonra geldi ve orjinal cd sinden yukledim. daha sonra guncellemeleri bu sekilde yaptim. 2001 den beri kullaniyorum ve herseyi sitesinden gayet guzel bir sekilde yapiyorum. ibm bu konuda bir numaradir.bence en basta pc nin tum guncellemelerini yap xp icin guncellemelerden bahsediyorum. ondan sonra ibm yazilimlarini guncellemeyi dene. guncellemede hata veriyorsa mutlaka xp ile ilgili yada java ile ilgili eksik birseyler vardir.
  • Mtnplt Pm den benimle İletişime geçebilirsiniz.
    Şanslısınız Ankaradasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.