Şimdi Ara

Lenovo-PC Format -yazılım dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Lenovo-PC dizüstü bilgisayarıma bios sürümü ile mi ne format atıcam yani windows8.1 olduğu için cdsiz format atılabiliyor ve bende bunu denicektim fakat sonradan bir arkadaşım formattan sonra driverleri filan nasil kurucaksin dedi ve bende bilmiyorum dedim ve format atma konusunda tereddütde kaldım evet geleyim size soruma arkadaşlar bu driverleri yazılım dosyalarini felan yani formattan sonra gerekli dosyalari lenovo supporttan sizce indirebilirmiyim veya windows8.1 format atarken otomatik olarak yüklermi acaba ??? Yardimci olursaniz çok sevinicem arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

uniblue ya da drivereasy gibi bir program kullan bütün sürücülerini bulur yükler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

internet bağlantın varsa bir kısmını win8 yükler.
    lenovo sitesinde bütün sürücüler mevcut indir kur :)
    uğraşamam dersen
    uniblue ya da drivereasy gibi bir program kullan bütün sürücülerini bulur yükler

kardeşim internet bağlantım var da yani bir kısmını windows 8 yükler derken ? pek anlıyamadım biraz açarmısın ?
    bu arada benim bir derdim daha var oda formattan sonra acaba orjinallik bozulurmu yani halen güncelleme yapabilirmiyim ben bunu merak ediyorum kardeşim yoksa az çok driver indiririzde yani :)

ek olarakta uniblue yada drivereasy türünde programları yüklemek istemiyorum çünkü onları yüklersem sistemime ne şekilde hükmeder bilemiyorum
    Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir.
  • Format ve driverlar ile ilgili cevap gelmiş.
    Format atarsınız yani BIOS formatını, Windows 8 kurulur. Daha sonra elle onu 8.1'e güncellemeniz gerekir.
    Yani güncelleme ile ilgili bir problem yaşamazsınız.

İnternete ilk girdiğinizde otomatikman Windows'unuzun lisansı geçerli olur. Serial vs girme derdi yok.

• Elinde lisanslı cd yoksa ve sistemin kurtarma ekranından fabrika ayarlarına dönmemişsen (ayrı bir cd ile format atmılsan) lisans misans kalmaz, eğer kurtarma sürücüsü (genelde d olur)silinip hard disk tekrardan bölümlenmişse garanti kapsamı dışına da çıkabilir pc. Sürücülerin tamamı lenovonun sitesinde var, korsan windowslara da güncellemeler yükleniyor. Garantin devam ediyorsa korsan Windows tavsiye etmiyorum, Windows 8.1 en iyi sistem bence.

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Format ve driverlar ile ilgili cevap gelmiş.
    Format atarsınız yani BIOS formatını, Windows 8 kurulur. Daha sonra elle onu 8.1'e güncellemeniz gerekir.

İnternete ilk girdiğinizde otomatikman Windows'unuzun lisansı geçerli olur. Serial vs girme derdi yok.

kardeş 8.1'e kendisimi güncelliyor otomatikmen yoksa benimmi yapmam lazım ?

Orijinalden alıntı: Apo26

quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Format ve driverlar ile ilgili cevap gelmiş.

kardeş 8.1'e kendisimi güncelliyor otomatikmen yoksa benimmi yapmam lazım ?

Sen yapacaksın elle. Mağaza'dandı sanırım.
    anakart ve lenovonun son çıkan yazılım ve sürücülerini win... yüklemeyecektir. (çok mu gerekli? yüklediği kadarıyla da sorun çıkmaz)
    Aslında birkaç deneme yapmanı öneririm, burada ben dahil her kafadan bir ses çıkar. sonuçta format atarken bozulan pc yok
  • Konumla ilgilenen herkese teşekkür ederim arkadaşları 4,5 gün önce format attım ve şuanda sorunsuz olarak çalışıyor çok şükür .
    nOT:driverleri güncellememe bile gerek kalmadı ve lenovonun orjinel dosyalarınıda bilgsayar başlatılırken kurdu.

Evet eğer ilgilenirseniz size bir soru daha yani aslında benim bu konu ile ilgili kararım var belki ama yinede sizede bi danışayım istiyorum.
    Arkadaşlar şimdi bu bilgisayarı ben oyun pc si olarak kullanıyorum yani formattan önce çok oyun yükliyordum zaten bu yüzden bozulmuştu pc yani demeye çalıştığım bundan sonra oyunları yüklerken çarşıdan cd alıcam ve o şekilde yüklicem bu benim fikrim değildi bi arkadaşım tavsiye etti sonuçta cd'cilerde oyunları torrent ve benzeri yerden indiriyor fakat virüs onların bilgisayarına giriyor yani cd ile daha güvenli olur diye düşünüyorum fakat orjinel oynamak istediğim birkaç oyun var onları nasıl yaparım ? mesela euro truck simulatör 2 :))

TEKRARDAN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM 2 BUÇUK AYDIR ÇÖZÜM ARIYORDUM VE FORMATA CESARET EDEMİYORDUM AMA GERİDE KALDI O GÜNLER :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.