Gm9 pro kamera camı kırıldı
|
Arkadaşlar merhabalar. Benin vodafone fiber internetim ve HG255 Huawei marka bir modemim var. Bilgisayarımı sunucu olarak kullanarak, hazırladığım web sayfasını geçici olarak yayınlamak istiyorum. Bir çok farklı evde denedim oldu fakat kendi evimde deniyorum bir türlü olmuyor. Bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum. Modemimde mi sorun var, yoksa Vodefone'de mı veya bende mi anlayamadım. Bu konu hakkında müşteri hizmetlerini de bir çok defa aradım bir türlü sorun çözülmedi.
port yönlendirmeyi aşağıdaki gibi yapıyorum:
Hazırladığım sayfayı apachi server üzerinden bilgisayarımda localhost 84.portta çalıştırınca aşağıdaki gibi sorunsuz açılıyor:
portu sorguladığımda da aşağıdaki gibi açık görünüyor:
veeee ip üzerinden sayfama ulaşmak istediğimde ise her zaman ki gibi hüsran:
Aynı işlemleri aynı laptopta nerede yaptıysam çalıştı fakat benim evde durum bu. Modemin güvenlik duvarını filan da kapattım.
aşağıdaki ayarlar gibi bir çok ayar ile de oynadım olmadı:
modem ile ilgili yapmam gereken bir ayar daha mı var yoksa vodafonun bana sağladığı altyapı ile ilgili mi sorun bilmiyorum. bilgili bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim...
EDİT: Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp modemi değişmelerini istedim gecikmeli olarak gelip değiştiler
fakat aynı marka model başka bir modem taktılar, sorun düzelmedi.
Programın MEB interneti ile mail atmıyor
|
|
|
|
FİAT ALBEA İMMOBİLİZER SORUNU
|
Fiat Albea İmmobilizer sorunu
|
47pfk7109 aldım geri iade edeceğim
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 135
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.585 (Bu ay: 322)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware