Şimdi Ara

LENOVO P770 / 4.5 İPS / MTK6577T 1.2 GHZ / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
12
Favori
50.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://app.lenovo.com/app/11919279.html
    3 tane kutucuktan sağdaki aşağı ok olan yere bas direk kaydet geliyor
    birde ben çift hat kullanıyorum fakat dialer kısmında 1. hat veya 2. hat ile ara seçeneği yo keypad de
    4.1.2 orjinal versiyonunda vardı ama velhasıl karakterler rusca
    şöyle heps, birarada olan bir rom bulamadık.İnşallah 4.2.2 de hallolur
  • sağolasın 4.2.2 az kaldı bir kaç az zaman ve herşey çalışır halde herkese upload edeceğim yakında sağolasın forumlardan bir arkadaş ile beraber çalışmaktayım ve ben ona elimden geldiğim kadar türkçe için yardım ediyorum ve güzel olacak.......

teşekkür ve merak eden yoksa kendime saklarım herkesin mesajlarını ve isteklerini beklemekteyim buna göre upload edeceğim.... ve ilk görüntüler....

LENOVO P770 / 4.5 İPS  / MTK6577T 1.2 GHZ  / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP

LENOVO P770 / 4.5 İPS  / MTK6577T 1.2 GHZ  / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP

• quote:

Orijinalden alıntı: uykucu27

Senin sd kart arıza olabilir sd kartı başka bi yerde denedinmi, çünkü daha önce benmde başıma gelmişti başka bir sd kart dene istersen

sd cardta sorun yok. aynı telefonda aynı sd card Türkçe olmayan romlarda çalışıyor. sorun sadece Türkçe olan romlarda ortaya çıkıyor. sd cardı tanımadığı gibi kendi hafızasını da görmesine engel oluyor. böyle bir uyumsuzluk var işte :)
  • bekliyoruz batarya nasıl gidiyo bunda izlenimin varmı..
  • tus kilidini devreden cikartmak icin illa acma kapamaya basmak gerekiyor bu cok kotu.wake on tarzi uygulamalar tam verim vermiyor.bazen calisiyor bazen calismiyor.acma kapama tusu bozulacak bu sorunu cozen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitowoc

ne yazıkkii tüm android telefonlarda o var allah yardımcımız olsun

bize de narin bir kadın gibi dokumak düşer :)

4.2.2 de aynı şey devam ediyor öyle bir program entegre ettim deneme fırstaım olmadı.......

Bu arada die caprio hoca başka telefon mu aldı......hiç görünmüyor.....

centilmen55 P780 aldı hayırlı uğurlu olsun eskilerden kimse kalmadı mı ya........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 8 Kasım 2013; 22:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy84

monitowoc

4.2.2 de aynı şey devam ediyor öyle bir program entegre ettim deneme fırstaım olmadı.......

centilmen55 P780 aldı hayırlı uğurlu olsun eskilerden kimse kalmadı mı ya........

teşekkür ederim hocam ama yorum yazmasamoda bu sayfayı takip ediyorum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: monitowoc

tus kilidini devreden cikartmak icin illa acma kapamaya basmak gerekiyor bu cok kotu.wake on tarzi uygulamalar tam verim vermiyor.bazen calisiyor bazen calismiyor.acma kapama tusu bozulacak bu sorunu cozen varmi

Şöyle bir çözüm var, Benim tel p780 ama p770 de de geçerlidir.

Telefon kılıfı kullanmak. Hatta orjinal romdayken kılıfı açtığımda ekran kilidide otamatik açılıyordu.

Ben çok az basıyorum açma kapama tuşuna.
  • anladığım kadarıyla kılıf var tuş kilidi veya uyku modu aktif değil yani ekran sürekli açık doğrumu?
    eğer böyle ise çok pil harcar başka bir uygulama ile bunu sağlıyorsan paylaşırsan sevinirim
    ben şimdihttp://www.studioscue.com/index.php/techblog/entry/lenovo-p770-android-4-2-2-custom-rom bu linkten 4.2 kurdum
    dil ingilizce fakat çok hızlı ayrıca wake on programı ile sorunu hallettim sadece rom ingilizce 4.2
    4.1 lerfde prox sensörde hata var zaten yukarıdaki romu yapanda yazmış düzeltildi diye
    kurulum sonra apex louncer çince geliyor onu system app remover ile kaldırdım nova louncher kurdum şuan 4.2 TR gelene kadar böyel

Enemy84 yukarıdaki romun içindeki proxy sensör sorunsuz çalışıyor senin 4.2 de olursa sorun çözülür

• Hayır öyle değil. Orjinal kapaklı kılıfı. Kılıf açıldığında orjinal romda ekran açılıp tuş kilidide açılıyordu. Şu anki custom romda sadece ekran açılıyor kilidi ben açıyorum.
    Kılıfı kapattığımda ekran kapanıp kilitleniyor.

Herhangi bir program kullanmıyorum.
  • bende kılıfta var P770 4.12 romlarda proxy sensorde bug var sanırım.
    4.2 yüklenince sorunçözüldü
    P780 de sorun olmayabilir
  • quote:

monitowoc

hocam yeni telefon almadım.Hatta telefonu satacaktım az kalsın ama telefonda son anda sıkıntı çıktı satışı durdurmak zorunda kaldım.telefon çocukların evde ayağına takıldı şarj olurken açılmadı 1 gün.telefoncu bir arkadaşım var neyseki yapmayı başardı.şuan kullanıyorum telefonumu.Burada çoktandır görükmememin sebebi ,işyeri devir işlerim var.onunla uğrasıyorum bayağı yoğunum.Birkaç güne yoğunluğum biter.Tekrar dolaşırım buralarda

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

monitowoc

hocam yeni telefon almadım.Hatta telefonu satacaktım az kalsın ama telefonda son anda sıkıntı çıktı satışı durdurmak zorunda kaldım.telefon çocukların evde ayağına takıldı şarj olurken açılmadı 1 gün.telefoncu bir arkadaşım var neyseki yapmayı başardı.şuan kullanıyorum telefonumu.Burada çoktandır görükmememin sebebi ,işyeri devir işlerim var.onunla uğrasıyorum bayağı yoğunum.Birkaç güne yoğunluğum biter.Tekrar dolaşırım buralarda

geçmiş olsun ustaa

rabbim pişman ettirmesin hayırlara vesile etsin inşallah......

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

monitowoc

geçmiş olsun ustaa

rabbim pişman ettirmesin hayırlara vesile etsin inşallah......

eyv kardeşim.sağolasın

• arkadaşlar birşey dikkatimi çekti.
    2 hat takılı ikiside açık 1. hat meşgul iken ikinci hattı aradıklarında ulaşılamıyor anonsu var.
    normalde 1. hat meşgul iken ikinci hat arandığında aradığınız kişi şuan birbaşka kişi ile görüşüyor olması gerekmiyormu?
    birde anlamadığım benim romun emaisi tek yani *#06# yaptığımda tek imei görünüyor.iki hatlada görüşme yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monitowoc -- 10 Kasım 2013; 20:16:15 >
  • telefon hala gelmedi :( p770 ne zormuş yaa gelmesi off, bu arada centilmen55 seni takip ediyorum bu cihaz ulaşmaz gümrükte filan takılır ise alacam senden şuan için adama söz verdik beklicem el mahkum malesef !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

telefon hala gelmedi :( p770 ne zormuş yaa gelmesi off, bu arada centilmen55 seni takip ediyorum bu cihaz ulaşmaz gümrükte filan takılır ise alacam senden şuan için adama söz verdik beklicem el mahkum malesef !!!

Beklediğine değecek buna emin ol.
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    S.a Üstadım;

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=413327&st=100#entry20466184 burada bahsettiğiniz rom u bulamadım . İndirme linkini gönderebilir misiniz acaba ? Teşekkürler.
  • freecreator F kullanıcısına yanıt
    +,- bulunan kutucuklara tıklayarak istediğiniz romun linkini bulabilirsiniz. O linkte tek bir rom yok sen hangisini arıyorsun?

• fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    freecreator F kullanıcısına yanıt
    selamlar ;

benim aradığım die_caprio nun kullanmış olduğu rom. Orda artı ve eksilere bastım ama bulamadım rom adı nedir üstadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freecreator -- 12 Kasım 2013; 21:17:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.