Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.466
Cevap
82
Favori
608.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ukyo29 kullanıcısına yanıt
    hocam turkcell telefonu olduğunu nerden anlıyoruz. bende hepsiburada 'dan sipariş verdim ama dediklerini okuyunca korktum.
  • Videoda mikrofon kayıt sorunu yaşayanlar şunun gibi bir aparat takıp sorunu denedi mi hala oluyor mu?Almaya değer mi?

    https://www.wish.com/c/5863855d6c90164eda86d225
  • Bende aldım bu telefondan ama bir şey farkettim kulaklık sol taraftan ses gelmiyor. Şu an yazılım güncellemesi yapıyorum umarım düzelir

    Edit: telefonun kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor (başka kulaklıkla ve başka bir uygulamada da denedim) ne yapmam lazım

    Edit2: telefonu geri göndereceğiz

    Edit3: telefonda sıkıntı yokmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 16 Haziran 2017; 12:28:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaplıBardak S kullanıcısına yanıt
    Kablosuz/Ayarlar/Uykudayken kablosuzu açık tut seçeneğinin her zaman olduğundan emin olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronikzll

    Kablosuz/Ayarlar/Uykudayken kablosuzu açık tut seçeneğinin her zaman olduğundan emin olun.

    Off hocam ama harbiden sıktı bu öneriyi duymak ya salak değilim herhalde 1 sene diyorum 1 sene telefonun altını üstünü getirdim internette de farklı farklı telefonlarda var bu sorunu yaşayanlar o kadar basit bir şeyi ben 1 senedir göremedim siz gördünüz helal vallaha, google'daki her 2 öneriden 1'i bu zaten ya. Ben bu telefonda yaşayan var mı diyorum aynı sorunu, çözüm istemiyorum, ümidim yok kronik sorun işte.
  • internette aramadğım yer kalmadı. sms email whatsapp v.s. gibi mesaj geldiğinde telefonun ekranı kendiliğinden açılmıyor. illaki benim açıp bakmam gerekiyor. Oysa kilit ekranında mesaj gelince ekranın uyanması gerekiyor ..buna cozum bulan yok sanırım.
  • Bu uyarilarin gelmemesi arka plan verisini kisitlama ile ilgili bir durum xda da geciyor bu konu 7.0 guncelleme si yapanlar varsa baksinlar veri ayarlarinna bir secenek gelmis diyorlar secenekleri aktif edince bildirimler geliyormus sanirim.



    İlk konuda bir ekran görüntüsü var bu ayara nugat yukleyenler bakabilir ve uygulayabilirmi belki ise yariyordur.



    Su anki durumda ne yapsam bildirimler gelmiyor taki telefonu acana kadar actiktan sonra patir patir dökülüyor bildirimler.



    https://forum.xda-developers.com/lenovo-p2/how-to/notification-fix-t3615485

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba ben de p2 yi bir aya yakın bir süre önce TURKCELL den almıştım, normal p2 den çok farklı, Turkcell cihaza farklı bir rom ve recovery yüklemiş, normalde çift hatlı olmasına rağmen Turkcell den alınan tek hatlı tek imei li.

    Hayla android 6, 7 güncellemesi gelmedi, fabrika ayarlarına geri döndürdüğüm de çok büyük bir sorunla karşılaştım. Hard reset de yaptığım halde açılışta benden cihaza kayıtlı Gmail hesabıma giriş yapmamı istedi. Defalarca denediğim halde kabul etmedi sürekli cihaza kayıtlı Gmail hesabına giriş yapın diye hata verdi, cihazı turkcell e garantiye gönderdim kvk ile görüştüm, Gmail i unuttuğumu bunu ücretli kıracaklarını söyleyerek 40 TL istediler, kvk ya e mail attım beni arayın dedim, aradıklarında cihaza kayıtlı olan Gmail hesabımı unutmadığımı, cihazın kayıtlı Gmail için açamadığını anlattım, Gmail hesabımın şifresini söyledim açtılar, nasıl açtılar bende bilmiyorum biz o kadar uğraşıp açamamıştık. Sonra cihazın ekrana çift dokunma ile açılıp kapanma özelliğinin çalışmadığını söyledim, İstanbul da ki lenovo servisine gönderdiler, özellik yapılamadı, sadece basit bir rom güncellemesi yapıp geri yolladılar. Turkcell den aldığıma bin pişmanım. Garanti dışı kalacağı için rom ve root işlemlerini de uygulayamıyorum. Turkcell den sıfır aldığım halde cihaz bana oem kilidi aktif geldi sanırım ben aktif etmediğim halde.! Hard formattan sonra bile cihaza kayıtlı Gmail hesabına giriş yapın demesi oem kilidi ile alakalı olmalı.!



    Ayrıca cihaza çok gizli virüsler bulaşıyor bu virüsleri tespit edebilen iki adet anti virüs uygulaması var bunları mutlaka indirin kullanın.! (avl pro), (malvarebytes).



    Müzik uygulamalarında kulaklığa ses az geliyor, S3 te 15 liralık kulaklık ile gümbür gümbür ses gelirken P2 de 35 liralık kulaklıkla bile kulaklığa az ses geliyor, müzik uygulamaları olarak en çok sesi Stellio müzik uygulaması veriyor ama full apk indirip kurdum, avl pro (smalihook) virüsü yakaladı, bu virüs çok tehlikeli sizin adınıza ödemeleri onaylıyor çok yüksek fatura çıkabilir size dikkatli olun.



    Sırf şarj sorunu için almıştım büyük hata yapmışım, Turkcell den aldığım için kasko ile birlikte cihaz 12 ay vadeli fiyatı 2.250 ye geldi bana, bu paraya iyi bir telefon ve çok iyi bir power bank alsaydım keşke 😑



    Alacaksanız sakın bir operatörden almayın, operatörler cihazın fiyatını düşürmek için bir çok özelliği devre dışı bırakarak satıyorlar hem de normal fiyatının çok çok üstünde bir fiyata.



    Gelelim en önemli konuya şarj konusu bu cihazla değil tamamen kullanımla alakalı şöyle açıklamak gerekirse sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum, internette çok vakit harcıyorum, internet sürekli açık şarj iki günü görmüyor, bir de oyun oynasam bir günü göremeden biter 5100 Mh batarya ya göre az bir süre.

    Kulaklık ile müzik dinlerken sürekli cazır cuzur ses parazitleri ve kesilmeler oluyor sebebi şebeke sinyalleri, donanımsal bir sorun caresi yok, kulaklık girişi ve şebeke anteni yan yana olduğu için.



    Son olarak sormak istediğim şu ki Samsung larda olduğu gibi cihaza root, recovery, romlar yükledikten sonra tekrar fabrikadan yeni çıkmış gibi eski haline döndürme imkanı var mı?

    Root kaldırma, custom rom yükleme, recovery kaldırma

    Sayaç sıfırlama VS. Gibi gibi.

    Garanti ye göndermeden önce yapılacak işlemler.



    Dikkat cihaza özellikle bilinmeyen kaynaklardan full ve hileli uygulama yüklediğiniz de çok tehlikeli virüsler bulaşıyor mutlaka, (avl pro ve malvarebytes) yükleyin bu anti virüs uygulamalarının yakaladığı uygulamaları silin, yok say demeyin. Sonra başınız çok ağır kol gibi faturalar gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SaplıBardak S kullanıcısına yanıt
    Virüslü olabilir, avl pro ve malvarebytes ile tara, bende notifyer diye bir uygulama bulup kullanıyordum virüs çıktı 😑

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo p2 de uygulamalardan gelen bildirim sayısı, uygulama üzerinde görünen bildirim sayısı, Samsung, iPhone lerde olduğu gibi görebilmek için notifyer diye bir uygulama bulup kullanıyordum virüs çıktı, bu konuda tavsiye edebileceğiniz uygulama var mı, (nova launcher in teslası hata veriyor).

    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)öp

    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk mesaj pek guncel degil galiba kronik sorunlar kafami karistirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben anlatamadim galiba...bildirimlerin gec gelmesinden bahsetmiyorum. Bildirim geldigi zaman ekranin kendiliginden otomatik acilmamasindan bahsediyorum. Bildirim gelince ekran otomatik on saniye acik kalsin ben bildirimi goreyim sonra da tekrar kilit ekranina gecsin. Ama malesef bu ozellik yok bu telefonda. Oysa guncelleme de aldik nougat 7.0. bir akıllı telefon dan çok şey mi istiyoruz.



    Diger bir konu lenovo destek hattini arayip da ulaşan oldu mu. Rezalet bir durum. Apple destek hatti her turlu destegi veriyor telefonda. Biz lenovo destek hattina ulaşamıyoruz bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimmiles -- 15 Haziran 2017; 23:12:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimmiles S kullanıcısına yanıt
    Bildirim bir gelse keşke onada raziyim. Varsin ekran açılması n destek hatti kotu hic bilgileri yok maalesef bu cihazlari boyle kabullenip kullanmaktan baska care yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu sakin turkcellden almayin 2. imei yi kapatmislar var ama çalışmıyo güncellemede almıyo ahlaksız turkcell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında hiç usenmeyin...sikayeti olan herkes BTK ya sikayetvar.com a sikayet etmeli. Paramizi yerde mi bulduk. Sikayet edelim her yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7 güncelleme geldi sabah. Yükledim. Gayet hızlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu birazdan sipariş vereceğim. koruma cami tam oturmuyormuş diye birşeyler duydum. sorunsuz oturani yokmudur varsa link atarmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrtr U kullanıcısına yanıt
    Turkcell den mi aldınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djangobjk

    Turkcell den mi aldınız

    Hayır. Hepsiburada bir satıcıdan aldım. Çift hatlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)



    Bu kılıfı almak istedim. Aliexpreste 2.5 dolar. N11 de 50 lira. Çüş diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.