Şimdi Ara

Lenovo Notebook Z570-59 329039 vs Packard Bell TS11-HR-624TK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/packard-bell-ts11-hr-624tk-intel-core-i5-2450m-25ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761113&categoryId=98#Yorumlar

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-z570-59-329039-ideapad-i5-2450m-urun7585.html

Arkadaşlar limitim 1300 TL ve geçmeyi düşünmüyorum. Bu iki laptop belirttiğim limite yakın ve NVIDIA Geforce GT 630M var ikisinde de ve işlemcileri de aynı. Benim gördüğüm tek fark PB'de Ramler 1066Mhz, Lenovo'da ise 1333Mhz. Kullananlar ya da bilenler varsa yorum yazabilir mi? Aynı zamanda 1300 TLyi geçmeyecek şekilde bunlara alternatif öneriler de alabilirim.

• Lenovo Z570 i tavsiye ederim metalik kasa tasarıma sahip olduğu için daha az ısınır ses kalitesi de daha iyi packard bell e göre bende z580 modelini kullanıyorum

Orijinalden alıntı: QrY!

Lenovo Z570 i tavsiye ederim metalik kasa tasarıma sahip olduğu için daha az ısınır ses kalitesi de daha iyi packard bell e göre bende z580 modelini kullanıyorum

Teşekkür ederim cevap için. Başka yorumları olan varsa bekliyorum lütfen.
  • Arkadaşım konunu yeni görüyorum belki laptop almayı bitirmişsindir packard bell veya lenovo almışsındır ama Hepsiburada bi yanlışlık yapmış ve ramlara 1066 mhz demiş ben kendim aldım laptopu oldukça memnunum ama 1066 mhz ram yok 1333 mhz ram var packard bellın bu laptobunda ama şöyle bi olay var ben bu laptobu aldıgımda 5.3luk bi değer beklıyordum malesef 4.7 verdi ayrıca laptobu aldım heyecanla açtım ama malesef ekrn kartı tümleiş diye bişey çıktı aid64 de ( ram a da ordan baktım ) sadece oyuna girince ekran kartı çalışıyordu eğer laptobu aldıysan ve bu sorunu yaşıyorsan cevap intelin tümleiş ekran kartı programına girip ordan devre dışı yapmak böylece bu sorun ortadan kalktı ve 2 gundur sadece ekran kartı çalışıyor bende aynı laptopdan kullanıyorum dedıgım gibi ve oldukça memnunum pil süresi 4 saat idare ettı beni ısınma olayı fazla yok her laptop gıbı ısınıyo ama çok değil ( umarım packard bell almışsındır ) :)))))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.