Şimdi Ara

Lenovo mu yoksa Samsung mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi aydir Inceliyorum bulamadim ikisinin arasinda kararsiz kaldim fiyatlarini göz ardi edip isinmasindan hizina kalitesine kadar hangisini önerirsiniz lutfen yardim edin 
    Birincisi lenovo Y570 intel core i7

İkincisi ise Samsung NP550P5 S05 i7 

Fiyatlarini onemsemeden hangisini tercih etmemi onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • Öncelikle şunu sormak istiyorum alacağınız bilgisayarı hangi amaçlarla kullanacaksınız? Göstermiş olduğunuz bu iki makine arasında dağlar kadar fark var.
    Fiyatından da anlaşılacağı üzere samsung'un bu modeli diğer modelden daha üstün.Nasıl?Şöyle:
    -İşlemci farkı > lenevo y570'de 2.nesil işlemci var ve 2.2 ghz
    samsung ativ'de 3.nesil işlemci var ve 2.4 ghz ayrıca 3. nesil olmasından dolayı cache sistemi daha iyi
    -işletim sistemi > tercih meselesidir win8 ile win7 arasında size kalmış
    -çözünürlük > her ikisi de full hd değil ama samsung'un çözünürlüğü sizin de görmüş olduğunuz gibi daha iyi. film ve oyunlarda ikisi arasındaki fark hissedilir
    -ekran kartı > samsung bu konuda da açık ara önde. benchmark paunlarına bakarsanız çok üstün olduğunu göreceksiniz. http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    -ram > 8gb ile samsung önce ayrıca bellek frekanslarını karşılaştırırsak samsung yine önde
    -disk >ikisi de 750 gb kapasiteye sahip ancak samsung'daki diskin hızı daha yüksek.çok önemli bir fark değil eğer yüksek boyutlu dosyaları sürekli transfer etmekle uğraşmıyorsanız
    -optik sürücü > samsung'da bluray olması büyük +
    -usb > lenovo'da usb 3.0 desteği yok

Uzun lafın kısası samsun her türlü önde. eğer oyun, yazılım veya çizim ile uğraşmayacaksanız lenovo bu modeli ile günlük kullanımızda işinizi görür ama uzun vadede ihtiyaçlarınızı göremez hale gelebilir.

Kalite açısından diyecek pek bir şey yok. İki marka da güvenilir, sağlam ürünler ortaya koyar. Ama şunu da söylemek gerek, bir çok bilgisayarda üretim hataları olabilir. Forumlarda araştırarak bu iki modelde kronik hatalar var mı öğrenmenizi tavsiye ederim benim bu iki makinede tecrübem yok.
    Rica ederim

• Teşekkür ederim samsungu aksam eve gittigimde satın alıyorum

The clock ticks life away.
  • hayırlı olsun
    almasaydınız bu ürüne bakmanızı önerecektim
    https://www.notebookadresi.com/asus_n56vz-s4400d_i7-3630qm_8gb_1_tb_4gb_vga_156_freedos_notebook
    Daha Fazla Göster
  • 200 tl parapuan geldi konturumu falan alirim 100 de indirim çekim vardi 300 lira ucuza aldim 1699 a geldi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.