Şimdi Ara

Lenovo Legion Y530 ve Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bilgisayar şarja bağlıysa ediliyor, tüm portlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F2A55898

Bilgisayar şarja bağlıysa ediliyor, tüm portlardan
    Bilmiyordum bunu ama şarja bağlı olmadan da aygıt yöneticisi ayarlarından usb şarj etme özelliğini aktif ettim.
  • Cihazın 8gb ram gtx 1050 ve 1 tb versiyonunu Amazon İspanyadan vergi ve kargo dahil 3800 TL ye aldım. Henüz yolda ulaşmadı ama sizin şu kronik sorunu okuyunca korktum biraz. Umarım öyle bir sorun başıma gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywaterr -- 28 Ekim 2019; 3:51:9 >
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Cihaz geldiğinde aygıt yöneticisinden ekranın model koduna bakın LG olduğu anlaşılıyor, sıkıntı bunlarda. Servise gonderdigimde takilan ekran yine LG marka oldu ama model tam aynı mı bilmiyorum. Yeni takılan ekranda hiç sıkıntı yok.

• Ben de çalıştığım ofise i5 8300H 16GB 1TB + 128GB SSD 1050Ti olanından şimdi sipariş geçtim. 6000TL ye HB'den. Sorumluluk üzerimde umarım zor durumda bırakmaz.
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü nasıl sipariş verdiniz ve kaç güne geldi ? Bizleri aydınlatır mısınız ?

• Mttcaner M kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada üzerinden Kasım 2018'de aldım cihazı, bu Kasım indirimleri sırasında. Siparişi 22 Kasım'da vermişim, 26 Kasım'da kargoya verilmiş 27 Kasım günü de bana ulaşmış. Tabii 10 gün kadar sonra ekranı gidince İstanbul Mecidiyeköy'deki servise elden teslim ettim 1 hafta kadar da serviste kaldı yine elden teslim aldım.
  • Yok hocam yukarda Amazon İspanya’dan sipariş veren arkadaşaydı sorum ama yine de teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mttcaner

Yok hocam yukarda Amazon İspanya’dan sipariş veren arkadaşaydı sorum ama yine de teşekkürler :)
    hocam ürün tükendi stok Yok suan amazonda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.