Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.645
Cevap
39
Favori
190.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün mediamrkt tan 1050 ti versiyonu aldım adamlar stokta olduğunu dahi bilmiyordu :) aklıma takılan hdd 5400 rpm mi 7200 mü ve antiglare ekran değil sanırım ona dair bir ibare bulamadım.
  • 1050ti versiyonu Türkiye de yok diye biliyordum. Gelmiş demek ama yanlış ibare kullanmış olmalarıda mümkün. Nerve sense de donanım kısmında 1050ti yazıyor mu? Aynı konu dell 7567 de de oldu tn panelli bilgisayarı ips panelli olarak sitelerinde yazdılar, sattılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

1050ti versiyonu Türkiye de yok diye biliyordum. Gelmiş demek ama yanlış ibare kullanmış olmalarıda mümkün. Nerve sense de donanım kısmında 1050ti yazıyor mu? Aynı konu dell 7567 de de oldu tn panelli bilgisayarı ips panelli olarak sitelerinde yazdılar, sattılar.

özellikle baktım 1050ti nvidia shield dende baktım.
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Evet 1050ti ve 2TB versiyon bu. Media Markt çalışanları da farkı bilmiyordu ben söyleyince farkına vardılar.
    Bilgisayarı genel olarak beğendim ama ses kalitesi beklediğim kadar iyi çıkmadı.

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu
  • BuRCo B kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ne kadardi ?
    Ek olarak ekranı IPS mı? Glare mi antiglare mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 17 Eylül 2017; 15:54:43 >
  • Arkadaşlar lenovo yoga 300 80M1 aldım şarja takınca donuyor şarjı çıkarınca bir sorun yok daha bir günlük laptop sorun nedir sizce.

• 2TB - 1050Ti ekran kartı şatışa sunmuşlar

Media Markt
    LENOVO Legion Y520 Intel® Core™i7-7700HQ-16GB-2TB+256GB-GTX1050Ti 4GB-15.6FHD-Win10-Siyah 80WK00X7TX
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-y520-i7-7700hq-16-gb-2-tb-256-gb-ssd-gtx1050ti-4-gb-80wk00x7tx-notebook-1176126.html

• i5 versiyonu alınırmı beyler hepsiburdada indirim var 3229tl'ye geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XR9

i5 versiyonu alınırmı beyler hepsiburdada indirim var 3229tl'ye geliyor.

http://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx-1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk00qrtx-p-HBV000007HYJX

Bu fiyata alınabilir.
    Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. KDV indirimi olunca ne kadara aldınız acaba cihazı?
  • arkadaşlar 1 hafta önce y520 128 ssd li olan modelini aldım.pc den memnunum fakat league of legends i nvidia ile açmama rağmen fps dropları yiyorum.özellikleri en yüksekte tutmama rağmen fps 150 yi geçmiyor.bu konuda bilgisi olan veya aynı sorunu yaşıyan varmı?
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler,

Ben KDV + çağrı merkezi indirimi dahil 4.510 TL geldi. Gerçekten i7 7700 HQ , 256gb SSD , 1050ti ve 2TB özellikler birde lenovo kalitesi için çok uygun fiyata aldım. Şu anda MAFIA 3 full ayarlarda oynuyorum bir gram takılmayı bırak inanılmaz akıcı.

Bazı arkadaşlar IPS ekran mı demiş , IPS olması lazım. Mat bir görünüm var. Ekranı aşağı indirdiğimde görüntü kaybı olmuyor.

Ama teknik özelliklerden bakabileceğim bir yer var ise söyleyin akşam gidince bakarım.
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Ben buradan sipariş ettim geliyor yarın aranıza katılacağım inşallah
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Lenovo Legion Y520-15IKBN 80KK00F9US Notebook
    https://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-legion-y520-15ikbn-80kk00f9us-notebook-fiyati,251069.html

Ekran Mat Ips mat olmasının özelliği güneş yada ışık vurduğunda bile görüntü kaybını azaltmaktır.
  • arkadaşlar bende laptop u yeni aldım, benim bir sıkıntım var oda şu eski asus laptopumda mause pad ile bir dosya üzerine iki parmağımı aynı anda bastığımda faredeki sağ tuş özelliğini gösteriyordu fakat lenovada bu özelliği bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
  • Bugün 2 saat witcher 3 oynadım. Soğutucu kullanmasam da cpu sıcaklığı 70 dereceyi eçmedi ortalama 65 civarında gezdi. Bilgisayarı soğutma sistemi gerçekten güzel. Bu konuda tedirginlik yaşayanlar endişelenmesin.
  • knaymehmet K kullanıcısına yanıt
    synaptics sürücüsünü kur denetim masasında fare kısmında çıkması lazım

• Üstadlar bu fiyata bu bilgisayar alinir mi ne dersiniz?

• Beyler az önce öldüm öldüm dirildim bios güncellemesi yaptım SSDyi görmedi önce baya bi yeniden başlattım gördü sonra düzeldi çok riskli bir iş ya bu bios güncelleme aman olsun bozuldu diye ağlayacaktım

• Arkadaşlar bilgisayarı alalı daha birkaç gün oldu bugün birşey farkettim ekranın sağ alt ve sol alt taraflarında açılma var acaba sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de bu durum var mı ?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.