Şimdi Ara

Lenovo Legion S7 Amd Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 Freedos 15.6'' - 17998 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
6
Favori
37.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende siparişi geçtim @bjkyener tavsiyesi üzerine. Umarım sorunsuz sağlam cihazlar gelir hepimize. Yorumlar da bir arkadaşa açık ürün gönderilmiş. Karşılaşmamak üzere diyelim böyle bir sorunla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Islemci, ram, hdd, ekran karti, ekran ve rgb klavye yaninda birde metal kasa olmasi bu fiyata cihazda pek eksik yok gibi.

Daha iyisi var mi fiyati cok artirinca vardir tabi, alanlara simdiden hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 5 Mart 2022; 14:55:45 >

hocam kaç gündür ideaped gaming 3 modelini kovalıyordum.dün kredi kartı ekstresini bekledim ideapadi almadım.iyiki de almamışım.bu fiyata inanılmaz iyi bir fırsat.kaptım 1 adet.

kaçırmayınLenovo Legion S7 Amd Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 Freedos 15.6'' - 17998 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 2 Mart 2022; 23:33:34 >

Absence of evidence is not evidence of absence.
    Elektronik mühendisiyim.zamanında üniversitedeyken internette bulamadığım türkçe mühendislik kitaplarını bulup,arşivimi bir blog açıp yayınlamaya başladım.sitem:
    ieeeturkiye.wordpress.com

• mamad kullanıcısına yanıt
    Bu maxQ maxP neydi hocam bir ara bakmıştım kısıtlanmış sütüm gibi bişeyler denilmişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Aldın mı ?

al-sat veya stoklama için iyi fiyat mı ?

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    6600M hangi kartın dengi? Bir de Nacizane tavsiyem 17.3 çok fazla mobilizeye uygun değil? Lenovo legion 17.3 inç versiyonu almıştım hem çok ağır hem kaba duruyordu...

• 10 günden fazladır cihaz arıyorum 20 bin bandındaki her modeli saatlerce inceleyip karar veremedim hiçbir modele ısınamadım fakat bu cihazı görünce hemen kanım ısındı 1 saat içerisinde siparişimi geçtim. Bu fiyata bu özellikleri olan üstelik mux switchli bir cihaz gördüğümü hatırlamıyorum. Teoride muazzam umarım pratikte de kimseyi üzmez.

buyrun hocam ana dökümantasyon 100 watt olduğu kesin.

Lenovo Legion S7 Amd Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 Freedos 15.6'' - 17998 TL

bu da ekran:

Lenovo Legion S7 Amd Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 Freedos 15.6'' - 17998 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 3 Mart 2022; 0:15:29 >

Absence of evidence is not evidence of absence.
    Elektronik mühendisiyim.zamanında üniversitedeyken internette bulamadığım türkçe mühendislik kitaplarını bulup,arşivimi bir blog açıp yayınlamaya başladım.sitem:
    ieeeturkiye.wordpress.com

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Stok yok. Fiyat arttı. Güzel cihaz.

2 tane almadığıma pişman oldum.

FED faiz artırırsa bu fiyatlar hayal olur.

20.000 TL yine de bedava bu PC için.

max-q perfonmansı kısıtlanmış kart, max-p tam perfonmans kart demekmiş. Bunda ki durum nedir 100 watt olduğuna göre max-q dur büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 5 Mart 2022; 14:56:14 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 3 Mart 2022; 0:21:48 >
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bugün Hızır gibi yetiştin valla... 👏👏👏Ssd olarak gen4 ssd var.. ps5 için almıştım ps5i sattım... SSD'nin 5300 okuma yazma hızı var... Bu notebook destekler mi acaba?

• stok yenilenme ihtimali var mı?

• lawministration kullanıcısına yanıt

pcie 3.0 hızında çalışır ryzen 5000 mobilde pcie 4.0 yok malesef masaüstü serisinde olduğu gibi.

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.