Şimdi Ara

Lenovo Legion Go 2 [ANA KONU] | Tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
10
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #51
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• AMD Z2, 16GB RAM, 1TB SSD: 1.100 dolar
    • AMD Z2, 32GB RAM, 1TB SSD: 1.200 dolar
    • AMD Z2 Extreme, 32GB RAM, 1TB SSD: 1.350 dolar
    • AMD Z2 Extreme, 32GB RAM, 2TB SSD: 1.480 dolar

Özellikler:

Resim:

Lenovo Legion Go 2 [ANA KONU] | TanıtıldıLenovo Legionyoutube
    Are you ready for the sequel? The new generation of our flagship handheld is finally here! Introducing the Legion Go Gen 2 powered by @AMD Ryzen™ Z2 Extreme processors. We’ve upped the game this year with the device’s 8.8” PureSight OLED display and 74Whr battery with super rapid charge. Fret not! Detachable controllers with FPS mode & linear moto continue to be the cornerstone of the device this gen. Learn more at https://Lenovo.com/LegionGoGen2 As we were diving into the planning of Legion Go Gen 2, the Legion team felt it was important to pay homage to all the modders out there who have added their unique spin on the Legion Go. A big shoutout to Daniel, Jay, Muhammed, Randy, and Berkay who took time shared their awesome Legion Go stories with the team. Thank you for being a part of the community and we hope you like the video! Enjoy! #lenovolegion #lenovolegiongo #lenovolegiongogen2
    https://www.youtube.com/watch?v=7OR1cqBf_T4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 5 Eylül 2025; 14:28:7 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• Buraya ne zaman gelir acaba?Heyecanla bekliyorum sırf oled ekranda oynamak istediğim icin bir sürü indie oyun biriktirdim,ağırlık kallavi yalnız🥲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben kuzey avrupada yasiyorum ,scandinavya ülkelerinde ...legion go 2 bu gün piyasaya cikti ama hic bir yerde yok daha önce önsiparise acilmisti heralda hepsi tükendi ,,,,1100 euro + vergiler e satilar bu tür bence dandik el oyuncaklarina bu kadar para vermek gercekten cesaret ve para ister avrupali paraya acimiyor aliyor halbuki bi sürü ekonomi sorunlari var ruslar polonyaya dayanmis her an savas cikabilir ama adam 1200 euro verip bu dandik el konsolunu aliyor biliyorum zaten avrupali savasmak istemiyor ,rus ayilari rahatsiz ediyor......gecen sene herkes legion go nun fiyatindan sikayet ediyordu go 2 nin fiyati iki katindanda fazla ama piyasada yok demek ki satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

REALME 7 PRO #ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mertdalokay M kullanıcısına yanıt
    Mediamarkta stand bile kurulmustu,gelen gecen parmakliyordu.Bayagi bu sekil satildi ilk versiyon yanlisiniz var

merhaba, bu bilgiye sevindim açıkcası. umarım bu şekilde yine bir satış kanalı olur. MSİ claw ın da satışları yapılıyor sitelerde ancak halen go 2 için bir haber yapılmadı. Kasım sonu Aralık gibi anca gelişme olacak gibi

evet redditten takip ediyorum, globalde soru cevap bölümü açmışlar ancak dönüş olmuyor sorulara.

bu forum sayesinde de en azından satışa çıkışta irtibatta olabiliriz

Ara ara bakiyorum ama ulkeye herhangi bir giris yok baska saticilarada bakiyorum,bu seri zor olacak heralde yurtdisindan alan gelende yok,alip kullanan herhangi bir turkce yazida yok,bakalim artik..

dün Lenovo Türkiye sayfasından reklamını yayınladı ancak ek bir bilgi girmedi. takipte olmakta fayda var açıkcası fiyat açısından da yüksek girecektir hangi modeli gelirse. umarım yine güvenilir satıcılarda çıkar

• Güzel alet ama pahalı. Yurtdışı fiyatı 60000 seviyelerinde, TR'de tahminim 80000'den satarlar. 30000'e Mediamarkt'tan aldığım Legion GO 1'i severek kullanan biri olarak bence bu paralara değmez hafif performans artışı ve OLED için. İlla el konsolu olması şart değil, tablet de olabilir deniyorsa Asus ROG Flow Z13'e bir göz atın derim, şu an 80000'lere satılıyor ve nerdeyse 3 kat daha güçlü oyun performansında. Gamesir'in modifiye edilmiş kontrolcüsüyle el konsolu gibi kullananlar da var.

Akakçe'ye bakın, Teknorya ve Gamers Arena fiyatları indirimli çeşitli yerlerde. Duyduğum kadarıyla Teknorya resmi Asus satıcısı olabilir. Hepsiburada'nın kendisi geçenlerde 82000'den sattı.

• merhaba, legion go 2 ye dair halen bir haber/gelişme yok değil mi ? yurtdışında da stok vs görünmüyor. Lenovo Türkiye ye sorulabilir bir kanal da yok. muadili olarak xbox ally yüksek modelde de stok yenilenmedi

• Türkiye'ye geliş tarihi belli değil sanırım. rog xbox ally x ile legion go 2 arasında kaldım. oled ve 8.8 inch olması çok cezbedici olsada piyasada olmaması ve gelip gelmeyeceğinin belli olmaması rog xbox ally x e yönlendiriyor insanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | Samsung 32" Odyssey Neo G8 4K 240 Hz Gaming Monitör | | Razer Blackwidow V4 Pro Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse | | Razer Kraken V4 Pro Headset |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.