Şimdi Ara

LENOVO K5 NOTE ANA KONU - KULLANICILAR KULÜBÜ (KUTU AÇILIMI - İNCELEME) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.516
Cevap
59
Favori
221.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aslında ürünü kullanmıyor veya kullanmamış olsaydım. Sizin gibi düşünebilirdim sadece sunu söylüyorum. LENOVO VIBE K5 note kullanıcılarının hepsi ayarlar>telefon hakkında>güncelleme kısmına girdiğinde eğer yeni güncelleme yapmış ise "hata" yazısını görecektir. tıkladığında ise cihanız güncel uyarısını alacaktır. 3-5 telde bunu bizzat gördüm. Daha önceki laptop tecrübemi yazmadım. Oda fiyaskoydu Z510 modeldi.
  • yorumlarınızı için teşekkür ederim ancak ucuza telefon alıyoruz diye o üründen "hata" yazıyor ama sorun çıkmıyor diye kabullenmek benim sindirebileceğim bir şey değil. Sonuçta herkesinki alın teridir.
    Diğer arıza tespitinde de Halil İbrahim Demirci Bey'in yaptığı gibi teleservice gitmek benim için pek mümkün değil çünkü Beylikdüzü'ndeyim Tekirdağ'a gitmek daha kolay.
    Bahsedilen numaradan aradığımı ve söylenilenleri de yazdım. Minimum 7 dk bkleyip teknosadan ürün 3 gün gönderildiği halde teslim alınmadığı veya kayıt açılmadığı için yapılan muamelede cabası.

Yine söylüyorum almayı düşünen arkadaşlar yazılanları okur şikayetvar.com sitesine girer orayı da inceler değerlendirmesini yapar alır veya almaz. Ben yazayım ilgilenen arkadaşlar benim yaz görsün ben alırken de bir tane bile dönmedi diye satmışlardı.
    elektroniktir arızalanır veya arızalı çıkar ama ilgi, alaka soruna çözüm bulma; ürün üreticisi, türkiye temsilcisi ve yetkili servisinin işidir.

• xperia klayve 6.0 sürümünde yüklenemedi hatası veriyor sözlük kısmı mavi olan versiyonu link var mu çalışan.
    bu arada real racing yükledim ses bozuk çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 29 Kasım 2016; 21:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran ışığının görüntüye göre değiştiğini bugün fark ettim. Kısık ışık seviyesinde belli oluyor. Bu olay lcd tvlerde de kullanılan bir özellik. Ekrandaki görüntüye göre yani parlak görüntüde arka aydınlatmanın seviyesi artıyor karanlık görüntülerde azaltılıyor.Tvlerdeki amaç, siyahların daha siyah olması yani ışık sızmasını azaltmak. Ama istenildiğinde ilgili menüden iptal edilebilir bir özellik. Her marka kendine göre adlandırıyor bu özelliği. Yani yazılımsal. Telefondakinin amacı belki pil tasarrufu için olabilir. Bu arada ekran ayarlarındaki gece görüşü koruması aktif edilince bu durum ortadan kalkıyor.

• Ekran ışığı konusunu söyledik ama kabul etmedi bazı arkadaşlar. Bu durum lenovo P1, P1 pro, lenovo a7010, lenovo VİBE K5 te yok. Yani çalışılmış bir ozellik değil. Zaten özellik olsa belirtirler .ben lenovo servisini aradım bu durum normal değil dediler. İdda ediyorum Lenovo K5 note 32 GB kullananların %99 unda var bu hata.

Whatsapp tan msj gelince yukardan bildirim çubuğunu indirin ve bildirim ekranındaki ışık seviyesinin değiştiğini göreceksiniz zaten.

Orijinalden alıntı: sdspage

Ekran ışığı konusunu söyledik ama kabul etmedi bazı arkadaşlar. Bu durum lenovo P1, P1 pro, lenovo a7010, lenovo VİBE K5 te yok. Yani çalışılmış bir ozellik değil. Zaten özellik olsa belirtirler .ben lenovo servisini aradım bu durum normal değil dediler. İdda ediyorum Lenovo K5 note 32 GB kullananların %99 unda var bu hata.

Whatsapp tan msj gelince yukardan bildirim çubuğunu indirin ve bildirim ekranındaki ışık seviyesinin değiştiğini göreceksiniz zaten.

Aslında önemseseler ufak bir güncelleme ile düzeltilir. Yada seçeneklere bu durumu açıp kapatma gibi anahtar yapılabilir. Sonuçta önceki mesajda yazdığım seçenek aktif edilince bu durum ortadan kalkıyor. Artık top lenovo'da. Ama konu hakkında da birşey yapacaklarını sanmıyorum. Yapsalar yaparlardı bu zamana kadar.

• Arkadaşlar cihazdan genel olarak memnunmusunuz ?
    kaç saat ekran süresi alıyorsunuz günlük klasik kullanımda ?
    Kronik sorunlar varmı ?
    Kamerası çok iyi değil. Günlük ortalama 7 saat ekran süresi veriyor. Kronik bi sorun olarak arkadaşlar ekran kısılması sorunu var diyor ben göremedim. Ekran ve parlaklık olarak çok iyi. Tavsiye ederim kamerası çok iyi değil ama diğer özellikleri bu fiyat için çok iyi diyebilirim.

• CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Bende olmadı ama arkadaşlar diyor mesela beyaz bi ekran açıkken koyu renkli bi ekrana geçince oluyormuş o renge göre ayarlıyormuş kendini.

Orijinalden alıntı: ernaltnts

Arkadaşlar watsup bıldırımlerı watsapa tıkladıgım zaman gelıyor normal sekılde bıldırımlerı alamıyorum yorum daha Öncekı sayfalarda onerılenlerı okudum duzelmıyor yardımcı olabılecek war mı?

1-Pil optimizasyonundan WhatsApp'ı kaldırdınız mı?

2-Greenify tarzı bir programla WhatsApp'ı uyutuyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.