arkadaşlar lenovo laptop aldım işletim sistemi cdsi çıkmadı. bunu biz mi oluşturuyoruz? hiçbir bilgim yok bu konuda nasıl oluyor tam olarak
quote:
Orjinalden alıntı: behchat arkadaşlar lenovo laptop aldım işletim sistemi cdsi çıkmadı. bunu biz mi oluşturuyoruz? hiçbir bilgim yok bu konuda nasıl oluyor tam olarak
Cihazlarin kendi uzerlerinde kurtarma ve yeniden yukleme yazilimlari oldugu icin bu cd'ler kullanicilari verilmiyor. Keza CD'den ziyade lisans anahtari sizin icin yeterli.. Kullandiginiz i$letim sisteminin herhangi bir yerden cd'sini bulup sahip oldugunuz anahtar ile kullanabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: behchat
arkadaşlar lenovo laptop aldım işletim sistemi cdsi çıkmadı. bunu biz mi oluşturuyoruz? hiçbir bilgim yok bu konuda nasıl oluyor tam olarak
notebook üstünde mavi bir tuş varmı?
mesela benim bilgisayarım çöktü. işletim sistemi açılmıyor, vistayı yeniden kurmam gerekiyor. o zaman vista dvdsini başka bir yerden mi bulmam gerekiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: talking
quote:
Orjinalden alıntı: behchat
notebook üstünde mavi bir tuş varmı?
mavi değilde geriye dönük bir ok tuşu var
o tuş olması lazım recover tuşu o tuşla tekrar fabrika çıkışı haline getirilebiliyor
veya sürücülerin birinde recovery dosyaları olması lazım onları boş bi dvd ye vlite programı ile yazdır sana sistem cd si oldu işte