Şimdi Ara

Lenovo Ideatab A1000-L 8GB 7' TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tablet günlük internet işleri arada ufak tefek oyun oynama biri iki uygulama icin yeterlimidir acaba?işlemci çift çekirdek fakat ram 512 mb yazıyor..yeni bi ürün sanırım inceleme vs bulamadım..Alsam pişman olurmuyum cin malı tablet de almak istemiyorum..

Lenovo Ideatab A1000-L 8GB 7"

TABLET ÖZELLİKLERİ

• Model: Lenovo IdeaTab A1000L-59385946
    • Ekran boyutu: 7" TN Çoklu dokunmatik kapasitif ekran
    • İşletim sistemi: Android 4.1.2 Jelly Bean
    • Disk kapasitesi: 8 GB
    • Bellek kapasitesi: 512 MB
    • İşlemci: MT8317 Dual-Core 1.2 GHz
    • Boyutlar: 199 x 121 x 10,7 mm
    • Bluetooth: Var (Bluetooth 4.0)
    • Wi-Fi: 802.11 b/g/n
    • Kamera: Ön kamera
    • Kamera çözünürlüğü:0.3 megapiksel
    • Arttırılabilir hafıza: Yok
    • Batarya: 3500mAh Lityum Polimer
    • En fazla ekran çözünürlüğü: 1024 x 600
    • Renk: Siyah
    • Ağırlık: 340 gram

• tek bı yorum bıle gelmemıs dun geceden beri
  • suan indirimde bu urun hakkında kimsenin bir bilgisi yok mudur gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hata olmus olabılır,galiba sarjı dibe kadar oldugu icin acılıp kapandı.sonra sarj etti.dedigim gibi sanırım dipledigi icindir.baska kullananda yok herhalde baska donanımda

• bugun bımekste detaylı olarak ınceledım. ekran kalıtesı cok hosuma gitti aynı fiyat sevıyesındekı hıcbır cıhaz yanına yaklasamaz. Çin malı fason cihazlara gore kalıte farkı apaçık. fiyatıda gayet makul. 219 tl. Androidin en kötü yanı olan güncellemeleri düşünerek tablete fazla para vermek istemeyenler bu ürünü gözü kapalı tercih edebilir. Sonuçta her tablet en fazla 2 yıl guncel kalabılıyor. daha fazla destek gelmıyor. teknık özellık olarak ıpad mınıyle aynı sayılabılır. ama bır ıpad degıl tabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarda -- 17 Mart 2014; 0:45:49 >
  • Ürünü ben de aldım 2 aydır kullanıyorum. Evde çocuklar çok fazla oyun oynuyor ve bir o kadar oyun ve uygulama yüklüyorlar yani cihaza çok fazla yükleniyorlar sanırım bu sebeple çok nadir kitliyor kendini. Micro girişindeki reset düğmesiyle problem çözülüyor. Bu kadar yüklenmeye göre 500 mb lık ram de arada bazen kitlenmesini çok normal buluyorum. Bu tablet kendi sınıfında olması gereken ihtiyacı karşılıyor dayanıklılığını da işin içine katıyorum. Hiçbir problem yok cihazda. tavsiye ederim ama her ihtimale karşı problem olduğunda ürünü servise ulaştırmak problem olacaksa yani servise bizzat kendi elinizle teslim edemeyecekseniz servisi daha yaygın daha popüler markaları düşünebilirsiniz.

Bence Türkiye'de alınabilir elektronik nedir derseniz? 1 fiziksel kalite, 2 servise bizzat kendi ellerinizle teslim edebilme imkanı.

Bu arada Lenovo'nun teknik servisleri İstanbul, Ankara ve İzmir'de var sadece. İstanbul'da ise bireysel kullanım amaçlı ürünlerin servisi sadece Mecidiyeköy'dedir.

Thinkpad ürünleri kurumsal diğerleri bireyseldir arkadaşlar.

• Tableti ocak ayi sonunda aldim nisan ayinda arizalandi servis oldukça ilgili davrandi ama parca değişimi yurt disindan geleceği için 28 gün bekledim Ariza giderildi ve geri gönderdiler,..anakarti değiştirmişler,suansorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 10 Mayıs 2014; 20:28:21 >
  • Asus 176 cx ve lg gpad 7 inc. Bunları takip edin, zaman zaman fiyatlar 200-250 civarına düşebiliyor. uygun fiyata bulursanız alın. O lenovo güncel bir cihaz değil. Veya Lenovo A7-30 8GB 7" 3G Tablet bu da olabilir. 512 mb ram çok yetersiz..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.