Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armodillo

Arkadaşlar laptopun menteşeleri nasıl bir problemmi var?

Hiçbir problem yok
  • hocam bu ürünü nerden temin edebiliriz? pcdepo sitesi bana pek sıcak glmedi. garantiye gönderirken fln sorun olmasn. vatanbilgisayar yada teknosa gibi şirketlerde mevcutmudur ?
  • Bende artık Z580 kullanicisiyim.Tekrar bi formatlayim yorumlarımı yazarim : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsonleris

hocam bu ürünü nerden temin edebiliriz? pcdepo sitesi bana pek sıcak glmedi. garantiye gönderirken fln sorun olmasn. vatanbilgisayar yada teknosa gibi şirketlerde mevcutmudur ?

Vatanda yok bildiğim kadarıyla pc depo güvenilir bir sitedir forumda çok alışveriş yapan var zaten ürün stoklarda varsa aynı gün kargoya veriliyor. Bide sadecenotebook.com da satılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ::ZaFeR::

Bende artık Z580 kullanicisiyim.Tekrar bi formatlayim yorumlarımı yazarim : )

Hayırlı olsun dostum umarım bir sorun yaşamazsın

• Orijinalden alıntı: QrY!

hocam bu ürünü nerden temin edebiliriz? pcdepo sitesi bana pek sıcak glmedi. garantiye gönderirken fln sorun olmasn. vatanbilgisayar yada teknosa gibi şirketlerde mevcutmudur ?

Vatanda yok bildiğim kadarıyla pc depo güvenilir bir sitedir forumda çok alışveriş yapan var zaten ürün stoklarda varsa aynı gün kargoya veriliyor. Bide sadecenotebook.com da satılıyor.

hocam güvenilir ise sorun olmazda. bu garantiye verirken nasıl vercez. bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
  • inşallah.menteşeden yana dertliydim g570'de
  • Beyler ben de lenovo z580 almayı düşünüyorum ama hala aklında soru işaretleri var.bimeks gittigimde personel dell ve hp önerdi.yakın çevremde lenovo kullanan yok ki sorabileyim.magazada satış temsilcilerine güven olmaz sattıkları hiçbir ürün kötü olamaz onlara göre.başlarda lenovo hiç aklımda yoktu...forumdaki yorumları izleyerek buraya geldik.umarım dogru kararı vermişimdir.okudugum yorumlardan duydugum kadarıyla lenovonın servisi kötü..bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Laptopta kronik bi hata duymadım şimdiye kadar.z580 kullanan sayısı çok az z570 ile çok bi farklı yok kasası ekran kartları aynı sadece birkaç ekstra girmiş işin içine.usb 3.0 gibi.ısınma sorunu hakkında daha çok bilgi toplamalıyım.çok fazla ısınma şikayeti görmedim.sizin karşılaştıgınız sorunlar neler?çok fazla detay inceliyorum.uzun uzun ve açık bilgi verirseniz herkes için çok yararlı olucaktır .kesin olarak bildiginiz, dayanagı olan şeyler yazın yoksa bilgi kirliginin önünü almayız. gece saat 3.58 ve hala araştırıyorum ne kadar detaycı oldugumu anlayın

• z580ini bnde almayı düşünüyorum. 4senedir bi lenovo marka laptopum var y530 modelide taş desem yeri 4sene geçti daha yeni yeni sorun çıkarmaya başladı ona rağmen çoğu oyunu yüksek seviyede kasmadan oynatıyor yani lenovo markasına güvenebilirsiniz. ama dediğim gibi z580inin kronik bi sorunu fln varsa bilemem.
  • quote:

bimeks gittigimde personel dell ve hp önerdi

sen z580için gitmişsen onun hakkında bilgi vermeleri lazımdı, niye dell ve hp önermiş olabilir bilemiyorum. ama z580 birçok inceleme sitesinde yüksek puan almış bir model
  • quote:

hocam güvenilir ise sorun olmazda. bu garantiye verirken nasıl vercez. bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

IdeaPad Serisi
    00800448825165
    (Ücretsiz hat, sadece sabit hatlardan aranabilir)
    +90 212 336 03 66
    9.00 - 18.00 Pazartesi - Cuma Servisi arayıp kayıt tutturacaksın sana verdikleri adrese notebooku göndereceksin satın aldığın site ile bir alakan yok bildiğim kadarıyla

quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Beyler ben de lenovo z580 almayı düşünüyorum ama hala aklında soru işaretleri var.bimeks gittigimde personel dell ve hp önerdi.yakın çevremde lenovo kullanan yok ki sorabileyim.magazada satış temsilcilerine güven olmaz sattıkları hiçbir ürün kötü olamaz onlara göre.başlarda lenovo hiç aklımda yoktu...forumdaki yorumları izleyerek buraya geldik.umarım dogru kararı vermişimdir.okudugum yorumlardan duydugum kadarıyla lenovonın servisi kötü..bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Laptopta kronik bi hata duymadım şimdiye kadar.z580 kullanan sayısı çok az z570 ile çok bi farklı yok kasası ekran kartları aynı sadece birkaç ekstra girmiş işin içine.usb 3.0 gibi.ısınma sorunu hakkında daha çok bilgi toplamalıyım.çok fazla ısınma şikayeti görmedim.sizin karşılaştıgınız sorunlar neler?çok fazla detay inceliyorum.uzun uzun ve açık bilgi verirseniz herkes için çok yararlı olucaktır .kesin olarak bildiginiz, dayanagı olan şeyler yazın yoksa bilgi kirliginin önünü almayız. gece saat 3.58 ve hala araştırıyorum ne kadar detaycı oldugumu anlayın

Servis konusunda şuan Türkiye deki en iyi servis Dell in servisi olduğunu söylerler ama ben çok kişi gördüm dell notebook kullanıpta servisle sorun yaşayan kişi yani lenovonun servisi kötü denir ama forumu araştır bakalım kaç kişi levono ürün kullanıp da servise göndermiş

quote:

z580ini bnde almayı düşünüyorum. 4senedir bi lenovo marka laptopum var y530 modelide taş desem yeri 4sene geçti daha yeni yeni sorun çıkarmaya başladı ona rağmen çoğu oyunu yüksek seviyede kasmadan oynatıyor yani lenovo markasına güvenebilirsiniz. ama dediğim gibi z580inin kronik bi sorunu fln varsa bilemem.

Z580 de herhangi bir kronik sorun yok ben karşılaşmadım

• 3 gündür kullanıyorum,sessiz,sakin ve bu sıcaklarda buz gibi soğuk bir cihaz..Tavsiye ederim..4 gb ram ekledim,8 gb uçuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

bimeks gittigimde personel dell ve hp önerdi

sen z580için gitmişsen onun hakkında bilgi vermeleri lazımdı, niye dell ve hp önermiş olabilir bilemiyorum. ama z580 birçok inceleme sitesinde yüksek puan almış bir model

bimeks'e lenovo z570 için gitmiştim adamla lenovoyı hakkında çok konuşamadık.fiyatı çok cazip de gelmedi açıkçası.kampanyasız fiyatı oldukça pahalı bence. bana dell veya hpyi satmaya çalıştı.satılmayan malı bana kakalamaya çalıştı sanırım.zaten büyük indirim yaptıkları ürünler satılmayan ellerinde kalan ürünler kimse begenip almamış ben niye alayım.

Arkadaşlar normal yükte ve oyunlardaki ısı en fazla kaça kadar çıkıyor 3-4 saatlik kullanımda.bir de bu ölçümler oda sıcaklıgında 24 derecede mi yapılıyor.çünkü yaz mevisimindeyiz hava zaten sıcak pc fazla ısınıyor.inceleme yaparken bunlara dikkat etmek lazım.adam ısınıyor diye entry giriyor ama laptopta ne yaptı hangi hava koşunda kullandı kaç saat kullandı hiçbir bilgi vermiyor.böyle yorum yapıcagınıza hiç yapmayın daha iyi.gerçekten araştırıp konuşan zaten incelemerini görsel olarak bizle paylaşıyor.ama bu kişi sayısı bir veya iki kişi oluyor. adam gibi 3-4 kişi inceleyip paylaşsa bizlerle, herkesin aklında daha kesin birşeyler olur.entry girerken dikkat.benim gibi düşünenler vardır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lodz -- 12 Temmuz 2012; 14:57:10 >

• Bu mesajda oyunları oynadıkça paylaşacağım. Hatta QrY bunları alıp kendi mesajının altına kopyalasın bence. Master ve Qry' nin affına sığınıyorum, umarım doğru yapmışımdır. Tüm oyunlar en az 2 saat normal fan ayarında normal oda sıcaklığında (İstanbul sahilde evim ve hafif sıcak sayılır, klima yok ) oynandı.

Tropico 4 :

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi

Medieval Total War 2 :

Left 4 Dead 2 :

Mass Effect 3 :

Battle for Middle Earth 2 :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderoid -- 14 Temmuz 2012; 3:06:35 >

• sıcaklığı nasıl ölçtün oyundan çıkarakmı görev çubuğuna çekerekmi çıkarak ölçmüşsün muhtemeln sıcaklıklar ani düşüş yapar neden diyeceksin ekran kartın max 74 orta seviye 55 o kadar fark olmaz,işlemci sıcaklıkları içinde geçerli oyundayken program arka planda açık olsun 45dk oynaman yeterli sıcaklıkları tekrar buraya at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sıcaklığı nasıl ölçtün oyundan çıkarakmı görev çubuğuna çekerekmi çıkarak ölçmüşsün muhtemeln sıcaklıklar ani düşüş yapar neden diyeceksin ekran kartın max 74 orta seviye 55 o kadar fark olmaz,işlemci sıcaklıkları içinde geçerli oyundayken program arka planda açık olsun 45dk oynaman yeterli sıcaklıkları tekrar buraya at.

sıcaklıklar oyundayken ölçüldü. Yani oyun oynarken windows+d yaparak printscreen aldım eğer kastettiğiniz buysa.
  • bu bunlar ufak çaplı oyunlar mı oynamadığım için soruyorum galiba online strateji oyunları sıcaklıklar normal ağır oyunlarda denermisin.
  • Elimdeki en ağır oyunar Left 4 Dead 2 ve Mass Effect 3, daha ağır oyun yok. Battlefield 3 vardı ama sildim maalesef. Bunları da zaten bu akşam koyarım.
  • ne kadar test yaparsanız oyun müptelası olanlar bilgi sahibi olur.buraya bolca test atmaya çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Elimdeki en ağır oyunar Left 4 Dead 2 ve Mass Effect 3, daha ağır oyun yok. Battlefield 3 vardı ama sildim maalesef. Bunları da zaten bu akşam koyarım.

Testleri en yakın zamanda bekliyoruz.enderoid bu arada oyunları oynarken fan normal modundamıydı?bir de ne kadar süre oynadın yazarsan sevinirim
  • Mass Effect 3 ve Left 4 Dead 2 i kaç saat oynadın.normal fanda 2-3 saat oynadıgını düşünürsek bi de yaz mevsimini de işin içine katarsak sıcaklıklar normal gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.