Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z500 Kullanıcı Platformu [SORUN VE ÇÖZÜMLER İLK SAYFADA] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.822
Cevap
95
Favori
401.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: russell3687

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben bu one key recovery olayını anlamadım. Şimdi Bu şarja taktığımız yerde bulunan küçük bir düğme var. Onu kullanmak için ne yapmamız gerekiyor. O tuşun çalışması için önceden sistemi yedeklememiz olmamız mı gerek. Masa üstne gelen one key recovery programı da o bahsettiğim tuşla aynı işlevi mi görüyor. Sistem yedeklemesini nasıl yapabilirim?

Ekstra yedekleme yapmana gerek yok recovery yedekli geliyor.O program recovery dvd si yapmaya yarıyor yanda ki tuş varken gereksiz kısacası.

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak.Dolby home theater bilgisayarda yüklümü geliyor aksine lenovodan driver indirmem mi gerek.Bilgisayarı incelemediğim yer kalmadı ama bir türlü bulamadım.Bu eşsiz özelliği yaşamak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şayet bilgisayarda yüklü ise nasıl aktif eder veya nasıl kullanabilirim.Bir diğer sorum ise Microsoft offıce adına bir anahtar verilmemiş bu haliyle cracklasam bir sorun yaşarmıyım.

İçinde geliyor resimde kırmızı ile işaretlediğim yerden açıp - kapatabilirsiniz.

Hocam dediğiniz gibi içinde gelmesi lazım ama gösterdiğiniz bölümde yok Dolby olarak Power DVD10 görünüyor.Galiba driver indirip kurmam lazım.Yada bilgisayarda yüklü ise tam olarak hangi bölümde setup vardır mutlaka yeniden kurarak sorunu giderebilirim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 18 Nisan 2013; 15:59:33 >

• Özel mesajınızda cevapladım

Orijinalden alıntı: seco4

Bilgisayarı aldığımdan beri sağ tuşla hernangi ir yere tıkladığımda açılır menünün gelmesi baya uzuun sürüyo.Kasılıyo pc.Sizlerde de benzer sorun var mı??

Windows8 den dolayı herkeste var.
  • sıcaklıgı kontrol etmek için hw monitor gibi güzel bir program önerebilirmisiniz hw monitor acınca touchpad calısmıyor bır kac arkadas daha yasamıs bu sorunu onlar cozum buldu mu bilmiyorum ama cozumu varsa onu da paylaşsanız olur teşk.

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: seco4

Bilgisayarı aldığımdan beri sağ tuşla hernangi ir yere tıkladığımda açılır menünün gelmesi baya uzuun sürüyo.Kasılıyo pc.Sizlerde de benzer sorun var mı??

Windows8 den dolayı herkeste var.

bir çözümü olmalı bunun

İntel Core İ5 3230 2.6 Ghz 3MB - 8GB 1600 Mhz - 2GB GT 645M
  • Spec ops incelemesi eklendi.

Orijinalden alıntı: goxel14

peki 4 hücreli pili olan cihaza daha sonra 6 hücreli bi pil takmak mümkün mü?

Aynı bataryanın 6 hücrelisi var onlardan alırsan takabilirsin.

Orijinalden alıntı: ctg

sıcaklıgı kontrol etmek için hw monitor gibi güzel bir program önerebilirmisiniz hw monitor acınca touchpad calısmıyor bır kac arkadas daha yasamıs bu sorunu onlar cozum buldu mu bilmiyorum ama cozumu varsa onu da paylaşsanız olur teşk.

www.synaptics.com
    | Synaptics
    http://www.synaptics.com/resources/drivers

Buradan uygun olan sürücüyü indirip dener misin? Bende bu şekilde sorun ortadan kalktı.

• z500 kullanıcısı arkadaşlarım ben de LENOVO Z500 59-367617 i7-freedos almayı düşünüyorum.fiyatı 1665 tl.sizde uygun mu?

Orijinalden alıntı: Botanic

quote:

sıcaklıgı kontrol etmek için hw monitor gibi güzel bir program önerebilirmisiniz hw monitor acınca touchpad calısmıyor bır kac arkadas daha yasamıs bu sorunu onlar cozum buldu mu bilmiyorum ama cozumu varsa onu da paylaşsanız olur teşk.

Buradan uygun olan sürücüyü indirip dener misin? Bende bu şekilde sorun ortadan kalktı.

normal çalısıyor bende hw monitore girince bozuluyor sadece driveri yüklü zaten

• _____________________________

• bu arada beni de eklersen kullanıcı listesine sevinirim skidprof buralardayım hep :)

İntel Core İ5 3230 2.6 Ghz 3MB - 8GB 1600 Mhz - 2GB GT 645M
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Botanic

quote:

normal çalısıyor bende hw monitore girince bozuluyor sadece driveri yüklü zaten

Biliyorum sende driverin yüklü olduğunu. Bu daha güncel sürüm sanırsam. Deneyip geri dönüş bildirirsen sevinirim.

• yazar mısın

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

yazar mısın

Yazarım

quote:

Orijinalden alıntı: akgunecati

bu arada beni de eklersen kullanıcı listesine sevinirim skidprof buralardayım hep :)

Tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 21 Nisan 2013; 22:11:00 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.