Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z500 Kullanıcı Platformu [SORUN VE ÇÖZÜMLER İLK SAYFADA] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.822
Cevap
95
Favori
401.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: russell3687

Z500 malum oyunlarda sol araf daha fazla ısınıyor. ona uygun bir soğutucu önerisi olan varmı. yada siz ne kullanıyorsunuz..

Birde işlemci sıcaklıkları ve anakar sıcaklıkları 82-84 civarında geziyor. Normalmi bu???

Bu kasa inceliğine göre normal z580 göre biraz daha ısınacağını söylüyordum zaten ağır oyunlarda iste istemez bu şekilde ısınma gözlemlenebilir bu durumun yazın ne olacağını bilemem 90 derecelere dayanabilir.İstesen soğutucu tavsiye ederim verebileceğin bütçeyi belirt.

100-150 veririm yeterki soğutsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russell3687 -- 14 Nisan 2013; 20:08:02 >
  • Zalman bu soğutucusunu tek fanlı plastik şu var fiyata bakarak soğutucuya karar verilmez her bilgisayarın hava soğutma sistemi farklıdır,mesela buna çift fanlı alüminyum malzemeden üretilmiş bir soğutucu gider alt tarafında hava delikleri çok az olan bilgisaayrlarda hava çekişi üsttendir ki bunda da öyle tek fan göbeği soğuttuğundan asıl ısınan kısım olan sol tarafa hava akımı göndermeyebilir, çift fan daha kullanışlı olur bu tip makinelerde.

Addison ve Inca

• _____________________________
    samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı
  • İyi akşamlar arkadaşlar sonunda bugün vatanda i5 8gblık modelini aldım,oradaki görevli uzun pil ömrü için telefon gibi sarj etmek gerekir dedi,eve gittiğinizde bataryayı tamamen bitirip 13 saat sarjda bırakın dedi,sürekli doldur boşalt yapın dedi dediklerine uymalı mıyım

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

İyi akşamlar arkadaşlar sonunda bugün vatanda i5 8gblık modelini aldım,oradaki görevli uzun pil ömrü için telefon gibi sarj etmek gerekir dedi,eve gittiğinizde bataryayı tamamen bitirip 13 saat sarjda bırakın dedi,sürekli doldur boşalt yapın dedi dediklerine uymalı mıyım

Öncelikle hayırlı olsun.Sürekli doldur boşalt yap dememiştir yanlış anlamışsındır.

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar sonunda bugün vatanda i5 8gblık modelini aldım,oradaki görevli uzun pil ömrü için telefon gibi sarj etmek gerekir dedi,eve gittiğinizde bataryayı tamamen bitirip 13 saat sarjda bırakın dedi,sürekli doldur boşalt yapın dedi dediklerine uymalı mıyım

Öncelikle hayırlı olsun.Sürekli doldur boşalt yap dememiştir yanlış anlamışsındır.

öyle dedi hocam telefon gibi sarjı tamamen bitirip sonra takın dedi,birde ö tuşunda hassaslık diğer tuşlara göre daha az gibi biraz bastırmam gerekiyor cok kullanılan bir tuş değil ama aklıma takıldı.Teşekkürler,öyle dedi hocam telefon gibi sarjı tamamen bitirip sonra takın dedi,birde ö tuşunda hassaslık diğer tuşlara göre daha az gibi biraz bastırmam gerekiyor cok kullanılan bir tuş değil ama aklıma takıldı.Birde sen yeni alanlar için bi ayar yapın demiştin fotoğrafıda koymuştun yardımcı olabilirmisin hocam

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!

• Leptop bataryasını telefona mı benzetiyor kısa sürede elinde kalır.Öyle bir şey yapma haftada 1 defa %10 seviyesine kadar doldur boşalt yapabilirsin.Leptoplarda telefon gibi saatlerce şarjın dolmasını beklemen gereksiz aç kullnmaya başla mümkün olduğunca fişe takılı kulln.

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

öyle dedi hocam telefon gibi sarjı tamamen bitirip sonra takın dedi,birde ö tuşunda hassaslık diğer tuşlara göre daha az gibi biraz bastırmam gerekiyor cok kullanılan bir tuş değil ama aklıma takıldı.Teşekkürler,öyle dedi hocam telefon gibi sarjı tamamen bitirip sonra takın dedi,birde ö tuşunda hassaslık diğer tuşlara göre daha az gibi biraz bastırmam gerekiyor cok kullanılan bir tuş değil ama aklıma takıldı.Birde sen yeni alanlar için bi ayar yapın demiştin fotoğrafıda koymuştun yardımcı olabilirmisin hocam

İlk sayfada yazılanlara bir bak bide ekstra olarak Nvidia denetim masasından 3d ayarları performansa getir.Batarya konusuna gelincede o arkadaş kimse iyi sallamış vercenikin dediği gibi kullan bataryayı %100 dolduğunda pirizden alır enerjiyi bataryam yıpranır diye korkma.Ne kadar çok doldur boşalt o kadar çok batarya yıpranması

• arkadaşlar öncelikle merhaba. bataryayla ilgili bi sorum olacak. bazı sitelerde bataryayı %60 a kadar sabitleyin öyle kullanın pil bozulmaması için daha uzun ömürlü olması için vs. diye. bu duyduklarım doğru mu? doğruysa pili nasıl sabitleriz priz takılıyken?

İntel Core İ5 3230 2.6 Ghz 3MB - 8GB 1600 Mhz - 2GB GT 645M
  • Energy Management'da maksimum pil ömrünü seçin.

• arkadaşlar bi sorum daha olacak pes 13 yükledim hafif kasmalar oluyor nedendir anlamadım nvidia grafik işlemciyle çalıştırıyorum yine de aynı pes 2013 ayarlarından mı yapmam gerekiyor birşeyler az önce far cry 3 ü full de kasmadan oynadım pesi kasıyor deli olcam

• Hocam ben full ayarda 60 fps ile oynuyorum sorunun sebepleri şunlar olabilir:

Güç yüksek performansta ayarlı değildir.
    Şarjda oynamıyorsunuzdur.
    Ekran kartını güncellememişsinizdir.
    Oyunda sorun vardır veya kullandığınız crack sorunludur.

Oyuna başka crack uygulayın düzelecektir. Ben reloaded crack kullandım. İnternette araştırırsanız bulabilirsiniz..
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben bu one key recovery olayını anlamadım. Şimdi Bu şarja taktığımız yerde bulunan küçük bir düğme var. Onu kullanmak için ne yapmamız gerekiyor. O tuşun çalışması için önceden sistemi yedeklememiz olmamız mı gerek. Masa üstne gelen one key recovery programı da o bahsettiğim tuşla aynı işlevi mi görüyor. Sistem yedeklemesini nasıl yapabilirim?
  • Arkadaşlar ufak bir sorum olacak.Dolby home theater bilgisayarda yüklümü geliyor aksine lenovodan driver indirmem mi gerek.Bilgisayarı incelemediğim yer kalmadı ama bir türlü bulamadım.Bu eşsiz özelliği yaşamak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şayet bilgisayarda yüklü ise nasıl aktif eder veya nasıl kullanabilirim.Bir diğer sorum ise Microsoft offıce adına bir anahtar verilmemiş bu haliyle cracklasam bir sorun yaşarmıyım.
  • Ben de z500 kullanıcıları arasına katıldım herkese hayırlı olsun şimdiden.Bir kaç sorum olacak birincisi bu C yi küçülttükten sonra ilerde herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım biraz korkuyorum da ikincisi ürün anahtarı laptopun altında yok programsız nasıl öğrenebilirim ürün anahtarını üçüncüsü usb 3 flash taktığımda acayip zorlanıyor ve kasılıyor ve de donuyor bilgisayar windows 8 ile mi alakalı onu bilemedim cevaplarınız için şimdiden teşekkrler iyi forumlar....
  • hocam öncelikle eline sağlık gerçekten çok faydalı olmuş. ben de bi i7li z500 almayı düşünüyorum inşallah ama kafamda bikaç soru işareti var... bütün z500lerin bataryası 4 hücreli midir? laptop almak için belirlediğim kriterlerde hep 6 hücreli pil vardı :( eğer hepsi 4 hücreliyse 4 hücreli bataryanın büyük bir dezavantajı var mı? ilk laptopumu alcam pek fazla bilgim yok. ayrıca maksimum ram dasteği coğu yerde belirtilmiyo ben de güvenemiyorum bu konuda uzak durmam gereken modeller varsa belirtirsen sevinirim 6gb rami olup max ram desteği de 6 olsun istemiyorum. bir de i7 olup ışıklı klavye olmayanı var mı? aydınlatılırsam en kısa sürede alcam ve izlenimlerimi ben de paylaşmaya başlıycam inşallah şimdiden teşekkür.

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak.Dolby home theater bilgisayarda yüklümü geliyor aksine lenovodan driver indirmem mi gerek.Bilgisayarı incelemediğim yer kalmadı ama bir türlü bulamadım.Bu eşsiz özelliği yaşamak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şayet bilgisayarda yüklü ise nasıl aktif eder veya nasıl kullanabilirim.Bir diğer sorum ise Microsoft offıce adına bir anahtar verilmemiş bu haliyle cracklasam bir sorun yaşarmıyım.

İçinde geliyor resimde kırmızı ile işaretlediğim yerden açıp - kapatabilirsiniz.

Lenovo Ideapad Z500 Kullanıcı Platformu [SORUN VE ÇÖZÜMLER İLK SAYFADA]
    quote:

Orijinalden alıntı: goxel14

hocam öncelikle eline sağlık gerçekten çok faydalı olmuş. ben de bi i7li z500 almayı düşünüyorum inşallah ama kafamda bikaç soru işareti var... bütün z500lerin bataryası 4 hücreli midir? laptop almak için belirlediğim kriterlerde hep 6 hücreli pil vardı :( eğer hepsi 4 hücreliyse 4 hücreli bataryanın büyük bir dezavantajı var mı? ilk laptopumu alcam pek fazla bilgim yok. ayrıca maksimum ram dasteği coğu yerde belirtilmiyo ben de güvenemiyorum bu konuda uzak durmam gereken modeller varsa belirtirsen sevinirim 6gb rami olup max ram desteği de 6 olsun istemiyorum. bir de i7 olup ışıklı klavye olmayanı var mı? aydınlatılırsam en kısa sürede alcam ve izlenimlerimi ben de paylaşmaya başlıycam inşallah şimdiden teşekkür.

Bir dezavantajı yok sadece 6 hücrelerin dolum kapasitesi biraz daha fazla ama dayanma süreli hemen hemen aynı Lityum ion oldukları için fazla fark etmiyor.Klavye sorunuza gelincede benim bildiğim i7 li olupta ışıklandırması olmayan yok ama siz alırken yinede sorun eğer cihazın space tuşunda bir işaret varsa ışıklandırmalıdır buna dikkat ediniz.Ayrıca max. bellek 6 gb değil 8 gb.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.