Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z500 59366635 Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Notebook almayı düşünüyorum da Lenovo Ideapad Z500 59366635 Notebook hakkında görüşleriniz nelerdir ? özellikle oyunlarda iyi olmasını istiyorum sürekli oyun oynadıgım için.

Özellikleri burada yazıyor :http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366635-notebook-urun9960.html

Şimdiden teşekkürler.

• Kardeş 20 lira verem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikleri hem oyun için hem de diğer uygulamalar için yeterli düzeyde. Ayrıca bu fiyat aralığında orta sınıfın en iyi kartlarından birisini barındırıyor. Kalite açısından fena sayılmaz ama menteşe bölümünün biraz basit olduğu söyleniyor. Soğutma konusunda da orta halli sayılır. Kullanıcı bölümüne/incelemelerine de göz atarsan biraz daha detaylı bilgi edinebilirsin. Bu arada 1350 tl civarında alternatif olabilir, öneririm. Yalnız üründe işletim sistemi yok.
  • Ekranı biraz dandik, bastırınca içeri batıcakmış gibi.Yanında verilen cd'de win8'in driverları var.Win7 kurarsan driverları kendin indirmek zorundasın.İnce olduğu için çabuk ısınıp,çabuk soğuyor.Benim rastladığım kötü özellikleri bunlar.
  • Verdiğin bilgi için teşekkürler :) İşletim sisteminin olmadıgını falan görmemiştim başka bir bilgisayar alayım artık :)
  • Teşekkür ederim :) başka bilgisayarlada bakayım bari :) ilgilendigiin için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relon -- 25 Eylül 2013; 23:01:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylexxl

Teşekkür ederim :) başka bilgisayarlada bakayım bari :) ilgilendigiin için teşekkürler :)

z500ün windows 8li olan modelleri de var
    366642
    360355 gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.