Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Y560 modelinde ekranla ilgili bir sorun var mı acaba? Ve ayrıca bu cihazı alan, inceleyen var mı aranızda?

LENOVO Y560-59050956

İşlemci Intel® Core™ i7-740QM işlemci (6M cache, 1.73 GHz)
    Yongaseti HM55
    Sistem Belleği 2 x 2GB DDR3 1333 MHz
    Ekran Kartı ATI Mobility HD 5730 1GB, DirectX 11 uyumlu
    Sabit Disk Kapasitesi 500GB 7200 rpm
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 hücreli
    Ekran 15.6" HD LED 1366x768
    Kasa Rengi Siyah
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64 bit
    Kablosuz Haberleşme Network Card Intel Wireless Wi-Fi Link 1000
    Açıklama Bluetooth, HDMI, Kamera, Multi-touch pad
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Bu Y560 modelinde ekranla ilgili bir sorun var mı acaba? Ve ayrıca bu cihazı alan, inceleyen var mı aranızda?

LENOVO Y560-59050956

Yongaseti HM55
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 hücreli
    Kasa Rengi Siyah

sorunsuz olan model bu-yorumlara göre-

• quote:

Bu Y560 modelinde ekranla ilgili bir sorun var mı acaba? Ve ayrıca bu cihazı alan, inceleyen var mı aranızda?

LENOVO Y560-59050956

Yongaseti HM55
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 hücreli
    Kasa Rengi Siyah

aynen hocam

• Arkadaşlar ekran kartından dolayı bu ürün gayet cazip duruyor ama sürekli sorun yaşayanlar olmuş. Acaba bu sorunlar giderildi mi ya da hangileri giderildi ve hangileri hala devam etmekte?

Ayrıca ürünün oyun performansı nasıldır? Bunun oyunda ve normal kullanımda fan sesi yüksekliği ve ısınma durumu nasıldır acaba?

Ayrıca hoparlör olarak tatmin edici midir ve ekran kalitesi nasıldır?

Birde eğer bilginiz varsa lenovo'nun türkiyedeki servis durumu nasıldır?

Eğer bilginiz varsa, yardımcı olabilir misiniz?
  • Lenovo y560 2 aydır kullanıyorum. Şimdilik memnunum.
  • Merhaba arkadaşlar

1 ay önce Vatan'dan aldığım Lenovo Y560A model laptopumun ekranı çatladı ve servise yolladım. Servis LED ekran için 620 euro istiyor :(. Bu kadar paraya yeni laptop alınır. Sizce ne yapmalıyım, başka bi yerden tamir ettirebilir miyim ?

Teşekkürler
  • y560 ı 13 eylülden beri kullanıyorum piyasada olan oyunların büyük çoğunluğunu oynadım sadece 1 kere mafia 2 oynarken çok ısındığından kapandı oda yatağın içinde örtünün altında oynuyordum ondan sanırım.hiçbir güncelleme yapmadım hiçbir sorunumda olmadı.bilg müh öğrencisi olduğum için sürekli pc başındayım sürekli kurcalıyorum sanırım çok şanslıyım aman nazar değmesin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

quote:

LENOVO Y560-59050956

Yongaseti HM55
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 hücreli
    Kasa Rengi Siyah

sorunsuz olan model bu-yorumlara göre-

Teşekkür ederim cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

LENOVO Y560-59050956

Yongaseti HM55
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 hücreli
    Kasa Rengi Siyah

aynen hocam

Teşekkürler. Siz kullanıyor musunuz bu bilgisayarı?

• quote:

Orijinalden alıntı: redLine21

y560 ı 13 eylülden beri kullanıyorum piyasada olan oyunların büyük çoğunluğunu oynadım sadece 1 kere mafia 2 oynarken çok ısındığından kapandı oda yatağın içinde örtünün altında oynuyordum ondan sanırım.hiçbir güncelleme yapmadım hiçbir sorunumda olmadı.bilg müh öğrencisi olduğum için sürekli pc başındayım sürekli kurcalıyorum sanırım çok şanslıyım aman nazar değmesin :D

Örtünün altında bilgisayar mı oynuyordunuz :). Güzel olmalı, hiç denemedim. Maşallah diyelim de bilgisayarınıza nazar değmesin..
  • Bu makinede 2. hard diski takabilmek için yer yok değilmi bilen varsa lütfen cevaplasın zira kasayı açmak istemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

LENOVO Y560-59050956

Yongaseti HM55
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 hücreli
    Kasa Rengi Siyah

aynen hocam

Teşekkürler. Siz kullanıyor musunuz bu bilgisayarı?

evet kulllaniyorum dostum.. Bu arada resident evil 5 yukledim full ayarlarda en yuksek coznurlukte mukemmel performansla oynuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Arkadaşlar ekran kartından dolayı bu ürün gayet cazip duruyor ama sürekli sorun yaşayanlar olmuş. Acaba bu sorunlar giderildi mi ya da hangileri giderildi ve hangileri hala devam etmekte?

Ayrıca ürünün oyun performansı nasıldır? Bunun oyunda ve normal kullanımda fan sesi yüksekliği ve ısınma durumu nasıldır acaba?

Ayrıca hoparlör olarak tatmin edici midir ve ekran kalitesi nasıldır?

Birde eğer bilginiz varsa lenovo'nun türkiyedeki servis durumu nasıldır?

Eğer bilginiz varsa, yardımcı olabilir misiniz?

Genelde herkes aynı soruları soruyor.Biraz yorumları okursanız sorunların nasıl,hangi modelde giderildiğini görürsünüz.Ayrıyetten ilk sayfadaki artı ve eksileri okusaydın yine sorularının cevabını alırdın.

y560 modelinin i720q işlemci modelinde ekranda dalgalanmlara oluyor.Bios uptadeden sonra sorun çözülüyor.i740 işlemcili model sorunsuz geliyor.
    Performans olarak hakkını vermek gerekir.RES5,Mafia2,Just Cause 2 de full ayarlarda mükemmel akıcı oynadım.Patlama,çatışma sahnelerinin hiçbirinde ufak bir kasma bile olmadı.Ses ve ısınma neredeyse yoktu
    Hoparlör harika.Ses seviyesi gerçekten tatmin edici.Ekranı geniş.Oyun ve film izlemek için uygun ve de HDParlaklığını da kendi ayarlayabiliyo ortamın ışığına göre.tabi sana kalmış bu seçenek.
    Servis olarak Lenovo en iyilerinden.Bi sorun olduğu zaman lenovo teknik servisini ararsın ve gelip kapından ürünü alırlar,sonra tekrar getirirler

• Şu hdd'den gelen tıkır tıkır hafıf böle warya kulak cınlaması gıbı gelen sesler yok mu dınden ımandan cıkarıyor benı yawaş yawaş fırlatcam atcam sonunda anasını satıyım ya
  • 740QM işlemcili Lenovo Y560 bilgisayarı hangi mağazalarda bulabiliriz? Gold Bilgisayar'da 2100 TL ama Konya'da Gold yok. Vatan, Electroworld veya Bimeks'te bulunabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn
    Genelde herkes aynı soruları soruyor.Biraz yorumları okursanız sorunların nasıl,hangi modelde giderildiğini görürsünüz.Ayrıyetten ilk sayfadaki artı ve eksileri okusaydın yine sorularının cevabını alırdın.

y560 modelinin i720q işlemci modelinde ekranda dalgalanmlara oluyor.Bios uptadeden sonra sorun çözülüyor.i740 işlemcili model sorunsuz geliyor.
    Performans olarak hakkını vermek gerekir.RES5,Mafia2,Just Cause 2 de full ayarlarda mükemmel akıcı oynadım.Patlama,çatışma sahnelerinin hiçbirinde ufak bir kasma bile olmadı.Ses ve ısınma neredeyse yoktu
    Hoparlör harika.Ses seviyesi gerçekten tatmin edici.Ekranı geniş.Oyun ve film izlemek için uygun ve de HDParlaklığını da kendi ayarlayabiliyo ortamın ışığına göre.tabi sana kalmış bu seçenek.
    Servis olarak Lenovo en iyilerinden.Bi sorun olduğu zaman lenovo teknik servisini ararsın ve gelip kapından ürünü alırlar,sonra tekrar getirirler

Hocam inan bağlığın çoğunu okudum ilk baştaki sorular da dahil ama ilk başlardaki sorular biraz alelade geldi açıkçası, mesala o ilk sorularda batarya artı bir özellik gibi gösterilmişken aynı sayfa da bir kullanıcı şarj süresinin azlığından yakınıyordu. Benim için şarj süresi açıkçası çok sıkıntı değil, güç performansı modunda yolculuklarda interneti girmemi sağlasa yeter diyebilirim. Eğer konuya dönecek olursak;

Peki bu yeni seride tüm özelliklerin giderildiğinden emin misiniz acaba hocam?

Ayrıca yeni seri olduğunu nasıl anlayabilirim, php nickli arkadaş havalandırma deliklerinden demiş ama forumda havalandırma deliği şekilli olmasına rağmen ekranı farklı kullanıcılar da var. Kıstas olarak, Lg ekran ve i740 işlemci yeterli midir sorunsuz olduğunu anlamam için?

Bunun yanında ramler 1333 mhz ve harddisk 7200rpm'dir değil mi?

Ayrıca bu ses ve ısınma konusuna gelirsek, neredeyse yoktu demişsiniz. Gerçekten bu kadar sessiz ve soğuk çalışabiliyor mu makine yüksek özellik isteyen bir oyun açmanıza rağmen yoksa diğer modellere kıyasla mı bu şekilde tarifte bulundunuz?

Bir de bu ekran konusunda pek bilgili değilim açıkçası, ekranı hd demişsiniz. Hd olunca çözünürlük 1920x1080 olmuyor muydu? Bu seride 1366x768 benim bilgiğim kadarıyla. Ayrıca ekran konusunda ekran kalitesi hakkında da bilgi verebilir misiniz? Mesala ben Sony F serisi düşünüyordum, premium ekran olanlardan. Tabi onun kadar olmasa da yine de renkler konusunda canlı ve kaliteli bir ekranı olduğunu söyleyebilir misiniz?

Son olarak da servis hakkında thinkpad ve ideapad servislerinin ayrı olduğu ve thinkpad konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmazken idepad ile ilgili servis sorunları olduğunu okudum. Acaba bu laptop için Ankara servisleri nasıldır, daha önce hiç servise giden oldu mu bu laptopla ilgili? Çünkü servis konusu laptopu pek yanımdan ayırma durumu olmayacağın benim için hakikaten önemli. Özellikle de hızı konusunda.

Biraz başınızı ağrıttım herhalde ama eğer vakit ayırıp cevap verebilirseniz çok sevinirim.

• Arkadaslar bende 8 gb lik modeliyle araniza katilmis bulunmaktayim. Bugun amerikadan geldi. Kurcaliyorum falan suanda memnun kalacagimi dusunuyorum suan ki halinden.
    Benim sorum su ki; laptopumun faturasi amerikadan alan arkadasimin adina. Ve kendisi amerikali yani turk degil. Bu faturayla turkiye de garanti gecerliligi var mi ve isim problem olur mu ? Ve varsa kac yil ?
    Simdiden tesekkurler...
  • LENOVO Y560-59050956 modeli Antalya'daki 3 Gold mağazasında da yok maalesef! Başka bulabileceğimiz bir mağaza var mı acaba?
  • BEYLER vatan CoMPUTER DA i5 İŞLEMCİLİ NOOTBOOK VAR BEN ALDIM ISINMA SORUNU EKRAN SRUNU YOK TAVSİyE EDERim

LENOVO Y560 i5 4GB RAM 500 HARDISK 5730
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

BEYLER vatan CoMPUTER DA i5 İŞLEMCİLİ NOOTBOOK VAR BEN ALDIM ISINMA SORUNU EKRAN SRUNU YOK TAVSİyE EDERim

LENOVO Y560 i5 4GB RAM 500 HARDISK 5730

Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız? Y560A değil sanırım modeli. Ekran sorunlarından yakınılan modelden mi aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.