Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben vatandan aldım da hala kargoya vermediler onun için sordum neyse güle güle kullan.
  • Teşekkür ederim kardeşim. Seninki de şimdiden hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfettin

quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

Orijinalden alıntı: ayfettin
    Benide kullanıcılar kulubune eklerseniz sevinirim.

Birde arkadşalar soğutucu alıcam önerilerinizi bekliyorum.

bende thermaltake massive 23 var sogutucu, fiyat/performans olarak guzel bi urun.. 40 tl civarinda biseye aldim vatandan.. Zaten sogutma sistemleri diyince Thermaltake ve CoolerMaster gelir ilk akla.. Bu iki markaya yogunlasmani siddetle tavsiye ederim..

tesekurler arkadaşım tam markasını yazarmısın hatta varsa siteden linkini verirsen çok makbule geçer.:D

Eve gidince atarim linkini buraya arkadasim rica ederim =)

• thermaltake in o massive 23 ün üst modeli massive 24 carrefour da 22 lira.. eski laptopuma(acer) aldım gayet güzel.. lenovonun altında Zalman NC3000 canavarı var :D 110 lira etiketi düşünürsen..
  • lenovonun sitesinde son bios driver versiyonu 59, benim laptopta 62 yuklu geldi. ben anlamadim nasil bir istir bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

thermaltake in o massive 23 ün üst modeli massive 24 carrefour da 22 lira.. eski laptopuma(acer) aldım gayet güzel.. lenovonun altında Zalman NC3000 canavarı var :D 110 lira etiketi düşünürsen..

hadi ya iyimiş 22 liraya =) ben bunu babama kakalıyım en iyisi zalman da fena değil valla ben aceleden aldım biraz, çokta durumum yoktu ama massive 24 22 liraymış cidden üzüldüm 15 lira fazladan verdiğime
  • quote:

Orijinalden alıntı: billy_

Ben vatandan aldım da hala kargoya vermediler onun için sordum neyse güle güle kullan.

Hocam bende vatandan 17 kasımda netten sipariiş verdim ozman ne hikmetse stokta vardı net de dahil biçok yerde neyse şimdi yokmuş bugün yine aradım müşteri hizmetlerini bilgisayarın stogu bitmiş tedarikçiden mal bekliyorlarmış aralık başı gibi ellerinde olacakmış ürünler sonra bize gönderceklermiş ölme eşşeğim ölme..Madem stoğunuz yok ne satıyosunuz varmışçasına anlamış değilim..Resmen paramızı kullanıyo adamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizfirtina

quote:

Ben vatandan aldım da hala kargoya vermediler onun için sordum neyse güle güle kullan.

Hocam bende vatandan 17 kasımda netten sipariiş verdim ozman ne hikmetse stokta vardı net de dahil biçok yerde neyse şimdi yokmuş bugün yine aradım müşteri hizmetlerini bilgisayarın stogu bitmiş tedarikçiden mal bekliyorlarmış aralık başı gibi ellerinde olacakmış ürünler sonra bize gönderceklermiş ölme eşşeğim ölme..Madem stoğunuz yok ne satıyosunuz varmışçasına anlamış değilim..Resmen paramızı kullanıyo adamlar..

bana sorarsanız arkadaslar işi yokuşa sürecekler. ürünün fiyatı 1900 lira oldu. inşallah böyle bişey olmaz...

• vatanda sıkıntı olmaz. 6-7 milyarlık alışverişim var adamlardan hiçbir sorun olmadı bugüne kadar.

geç bile olsa bulurlar o cihazı.. en kötü ihtimalle paranı geri alırsın.
  • benimde vatandan hiçbir kuşkum yok. bende 5 6 milyarlık alışveriş yaptım bi sorun olmadı. benim sorunum paramı geri almak istememem, ürünü istiyorum. şuan 1640 liraya bu bilgisayarı bulmak imkansız.
  • vatanda şöyle bir olay var ürünü aldığın günkü sistemden yeni ürün alıyorsun.

yani başka pc bile verseler %20 indirimle alacaksın
  • cem62 ben de gold dan aldım bılgısayarı ama daha elıme ulasmadı senın elıne gecen makıne 560a mı yoksa 560 mı yanı ekranı falan kontrol ettınmı durum nedır bı yardımcı olursan sevınırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

lenovonun sitesinde son bios driver versiyonu 59, benim laptopta 62 yuklu geldi. ben anlamadim nasil bir istir bu...

lenovonun taktiği bu yeni bios versiyonunu yeni cihazlarla sunuyorlar 62 versiyon biosta sorun çıkarsa veya müşteri şikayetleri olursa 62 yi düzeltip onun üzerine başka bir versiyon, atıyorum 63 versiyonunu yayınlıyor sitesinde ama 62 versiyonda bir sorun veya şikayet olmazsa 62 versiyonu yakında eklenir siteye

lenovo tam bir komedi dükkanı oldu gözümde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuneyt

cem62 ben de gold dan aldım bılgısayarı ama daha elıme ulasmadı senın elıne gecen makıne 560a mı yoksa 560 mı yanı ekranı falan kontrol ettınmı durum nedır bı yardımcı olursan sevınırım...

Valla everest programını indirim kontrol etme şansım olmadı çünkü 64bit versiyonunu bulamıyorum everestin :S
    Ama sanırım yeni versiyonu. Yani 560a. Everest programının uyumlu olanını bulabilirsem eğer bilgilendiririm detaylı olarak
  • ben onumuzdeki ay ram takviyesi yapicam sanirim, eger bos slot varsa bi 2 gb daha alir 6 gb yaparim tadindan yenmez hatta bide ssd harddiskte taktim mi tamamdir =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuneyt

cem62 ben de gold dan aldım bılgısayarı ama daha elıme ulasmadı senın elıne gecen makıne 560a mı yoksa 560 mı yanı ekranı falan kontrol ettınmı durum nedır bı yardımcı olursan sevınırım...

Valla everest programını indirim kontrol etme şansım olmadı çünkü 64bit versiyonunu bulamıyorum everestin :S
    Ama sanırım yeni versiyonu. Yani 560a. Everest programının uyumlu olanını bulabilirsem eğer bilgilendiririm detaylı olarak

tesekkur ederim cevap yazdıgın için...bu arada klube nasıl uye oluyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizfirtina

quote:

Bilgilendirdiğin için sağol dostum. En az bir hafta beklicez o zaman, kötü oldu ama vatana da fazla suç bulmuyorum, bayram dolayısıyla stokları kontrol etme şansları yoktu. Umarım en geç aralıkın başında bilgisayarlara kavuşuruz.

• bu laptop'u kullandığımı belirttim. O yeterli oluyor yani :)
  • Sipariş vermiş oldugunuz, LENOVO marka ürünün ilgili tedarikçi firma tarafından tedariği sağlanamadığından dolayı sipariş vermiş olduğunuz ürün tarafınıza gönderilememektedir.Konu ile ilgili talebiniz doğrultusunda muadil ürün alabilir yada para iadesi talep edebilirsiniz..Acil olarak konu ile ilgili 444 56 56 hattımıza dönüş yaparak talebinizi belirtebilirsiniz.3 iş günü içerisinde tarafınızdan dönüş beklenmektedir.

işte budur. kampanya yap sonra yok de. bundan sonra vatandan bişey alacam zaman bidaha düşünecem.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.