Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu driverler ne kadar aşırı yavaş iniyor sitesinden
  • benim yaşadığım sorunları sanırım kimse yaşamıyor !! servis yolu gözüküyor bana
  • arkadaşalr şu ekran kartını değiştirme olayı varmı bu pc de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

arkadaşalr şu ekran kartını değiştirme olayı varmı bu pc de

bu model de yok

sende fan sesi hep duyuluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 23 Ekim 2010; 0:33:28 >
  • oyunda duyuluyo bi tek, zaten onuda farketmiosun oyun sırasında
  • arkadaşalar bi de bu ekranı kapattığımızda uyku moduna geçiyo ya, bunu nasıl engelleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

oyunda duyuluyo bi tek, zaten onuda farketmiosun oyun sırasında

bende 49 derecede sessizleşiyor fan
    49 dereceyide bilgisayarımı ilk açtığımda görüyorum okadar..
    sistem boşta olsa bile en fazla bir dakika susuyor fan. yani hep üfleme halinde fan 80 derecedede aynı üflüyor 60 derecedede..

@promise89
    sendede ısınma sorunu vardı sanırım sende durum nedir ? sıcaklık fan sesi vesaire?
  • Y560D= Bluray+3D+64GBSDD

Lenovo'nın ilk 3 boyutlu modeli olan yeni IdeaPad Y560d modelin Nvidia yerine ATI çipseti tercih edilmiş. Core i3, i5 ve i7 işlemci seçenekleri ile gelen IdeaPad ailesinin son üyesi ATI Mobility Radeon HD 5730 ekran kartına sahip. Nvidia'nın harici gözlük gerektiren ekran kartı yerine ATI'nin TriDef teknolojisini kullanan IdeaPad Y560d'nin diğer bir özelliği ise RapidDrive adı verilen melez depolama sistemi. Lenovo eski nesil sabit diskler ile yeni nesil SSD depolama sistemini birleştirerek cihazın daha hızlı dosya transferi yapmasını sağlıyor. 750GB HDD ve 64GB SSD hafızaya sahip olan IdeaPad 8GB DDR3 belleğe ve Bluray sürücüye sahip. Bu ayın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen Lenovo'nun yeni dizüstü bilgisayarının fiyatı ise 1200 dolar olarak belirlenmiş.

Bakalım yeni çıkacak bu pc de ekranı değiştirecekler mi...

• Usb 3.0 yada firewire olmaması, sadece esata olması harici disk için tek seçenek olması, onunda piyasada bulunmaması fena.

Herşeyin yenisi çıkıyor zaten.

Lcd, Plazma, 100hz, Hd ready, Full hd, Led,3d.............

Kullandığınız yanınıza kar kalır. Kimse son model bilgisayar a sahip olamaz.
  • arkadaşlar ben hangi ekran kartı sürücüsünü yüklemeliyim, lenovonun sitesiden son driverı indirdim kurdum 322 mb olan, 8.752 . 10.10 u kursam noolur
  • bende 8.752 yi indirip kurdum. bence sorunsuz çalışıyor. Benim düşüncem 8.752 kalsın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmQrqN

Bir yardımcı olun beyler...
    Ben de bu laptop'u kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var;
    İnternetim normalde gayet güzel ama torrent indirirken 5-6 dakika boyunca 700-800 ile indiriyor fakat sonra wireless bağlantısı kopuyor. Ama modem kablosunu taktığım zaman torrent indirirken ya da herhangi bir şeyde bağlantı kopmuyor ve hızı da gayet güzel. Sadece wireless kullanırken, wireless bağlantısı kesiliyor ve o da sadece torrent indirirken.
    Bu arada modemin markası da TP-LINK TD-W8960N.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim...

kardes aynı sorun bendede wardı format attım drıverlerı yukldm olmadı kafayı yedım bi ara ama 32bit ultımate ye dondum sorun halloldu sanırsam torrentten kaynaklanan bısey

• dostlar bu hoparlörlerden patlakmış gibi bi ses çıkmaya başladı.boyle bı durum yasayan varmı?
  • ben servise gönderdim dur bakalım ne diyecekler :)
  • Arkadaslar grafikle ugrasiyorum
    bu ekran sorunu denilen olay yeni cihazlarda var.
    dv6 acer 5745 - sony basit kasali modeller
    yeni kasa toshiba.
    dell inspiron.

en iyi ekran hangisi bulamiyorum.yeni ledler icine etti piyasanin.

en iyi ekran dell studio xps
    toshiba a serisi
    sony z

ancak bunlarinda kasa ve donanimi kotu.

yokmu guzel bir cihaz
  • arkadaşlar ALLAHA ŞÜKÜR aleti alalı 1 ay oldu tık demedi yaklaşık 8 saat oynuyorum hergün açıyorum tık demiyor altında soğutucu var monitöre bağlı oynuyorum bütün herşeyi yapıyorum tık demedi ALLAHA ŞÜKÜR Tek sorum var yeni güncel ekran kartı driveri çıktımı.
  • Bu aleti bu gün gördüm. Grafik puanı 6.1 idi. Yahu bendeki 5650 6.7 alıyor. Vasatmı bu aletin ekran kartı anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

Herkese selam;
    bu bilgisayarda kimse fan sesinden şikayetçi değil mi?
    benim fandamı bir sorun var acaba ? bilgisayarla hiçbir şey yapılmadığında fan sessiz fakat bilgisayar başındayken fan hiç susmuyor sürekli sert bir üfleme sesi geliyor fandan sizdede öylemi?
    birde oyun açarsam kafam şişiyor bir süre sonra.
    sizdede aşırı bir fan sesi varmı? bu konu hakkında yorumlarınızı yazarmısınız lütfen.
    bu arada güç planı " Energy Star " yüksek performans ta değil.

Kafama takılan bir diğer konuda wireless kartı
    heryerde intel diyor bende Atheros AR9285 ve çekişide çok zayıf
    eski bilgisayarımla bulduğum kablosuz ağları bununla göremiyorum gördükleriminde sinyali düşük
    lenovonun kendi sayfasından Atheros AR9285 sürücü yükliyeyim dedim Atheros AR9285 e uygun driver yok lenovonun sayfasında
    neler oluyor?
    sizin bilgisayarınızda bulunan wireless kartı intel mi ? Atheros AR9285 mi ? niye lenovonun sitesinde bile destek vermediği Atheros AR9285 donanımma eklenmiş
    bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bunun içinde birkaç kelime yazabilirmi..

Bazı sıcaklık değerleri ekliyeyim bunlar normal mi?

bilgisayar boştayken alınmış sıcaklıklar 53 derece resımde sağ üst köşedeki işlemci ibresine bakarsanız işlemci hiç kulanılmıyorken alındı bu sıcaklık.

bu sıcaklıkta 5 dakikalık pes2011 oynandı ve oyun kapatılmadan oyun açıkken alınmış bir sıcaklık 77 derece tabi fan üfleme sesi en üst seviyede ve rahatsız edici..

bu sıcaklıklar bu bilgisayar için normalmidir ?
    sizde durum nedir ?
    aşırı fan sesi sizdede varmı ?
    yorumlarınızı bekliyorum..
    ekran görüntüsü paylaşırmısınız ?

çok fazla soru oldu ama çok can sıkıcı bir durum.
    sıcaklık bana göre çok yükseliyor sanırım, e fan da uğraşıp duruyor soğutucam diye, bir de o acayıp bir üfleme sesiyle rahatsız ediyor. insanın ne oyun oynayası nede başka birşey yapası kalıyor.
    bu donanımı kullanamıyacaksam niye bu bildgisayarı aldım diyorum kendi kendime sonra

bu resimlerde sağ en üstte i7 göstergesini bende istiyorumda nasıl yapabilirim aynısını birde yeni ekran kartı driveri varmı

• merhaba arkadaşlar! 2 haftalık lenovo Y560 kullanıcısıyım. bu süreçte bilgisayara oyun ve çişitli programlar yükledim. recovey disk oluşturucam fakat bilgisayı ilk aldığım haldemi yapmalıydım bunu yoksa şuan yapsam bi sorun olur mu?
  • @fifa09cu

ekran kartı driverını niye soruyorsun? ben 8.752 yi indirip kurdum. bence sorunsuz çalışıyor.

Bendeki Jenerik Gadget ler IntelCoreSeries ve GPUObserver çok başarılı ve kullanışlı araçlar.

i7 TurboBoost
    işlemcinin çalıştığı güncel hızı gösterir.

GPUObserver
    Ekran kartının sıcaklığını
    Fan dönüş yüzdesi, Gpu kullanım yüzdesini ve hızını gösterir.

IntelCoreSeries
    işlemcinin çalıştığı güncel hızı
    Her Çekirdeğin kulanımlarının yüzdesini ve sıcaklıklarını
    Ram kulanımını gösterir.

umarım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 6 Kasım 2010; 3:12:19 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.