Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet_kz

ya y560 ya da dv6 3050et alıcam 2sinide hiç bi yerde bulamadım elden almak istiyorum istanbulda bildiğiniz bir yerde varmı?

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeto7

justmydream oncelikle bılgılerın ıcın sağol ama hdd yı bolerken d yı sıldıkten sonra c ıle bırlestıremıyorum sag tıklayınca bırlestır dıye bırsey cıkmıyor yardım edebılır mısın

simdi d yi sildiginde yesil bir sekilde bos alan olarak gostermesi gerekior....

c nin üzerine gelip sag tıkladıgında birimi genislet diceksin o yesil kalan alan c ye birlesicek ....

hdd de toplam 3 bölüm olucak bunu yapınca....sonra kendine birimi kücült ile yenibir alan yaratıcaksın...
  • çift ekran kartı mi ? lenovo y560
  • quote:

Orijinalden alıntı: serjanjan92

çift ekran kartı mi ? lenovo y560

hayır tek ekran kartı.
  • ya hocam bende bişey sormak istiyorum.mesela bluray 1080p rip film izlerken senkron kayıveriyo birden.bir sürü filmde denedim hep oluyor.720p olup ekran genişliği yüksek olanlarda da oluyor.galiba ekran kartının ayarlarını tam yapamadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen?nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
  • Bende de sesde sorun oluyor.Hoparlörle alakası yok çünkü televizyonun hoparlörünü kullanıyorum ama seste cızırtılar oluyor hafiften
  • sagol. bilgi için
  • ekran kartının yeni sürümünün farkı neler ?
  • bugün monitör aldım LG LED 21.5" renk görebiliyorum en nihayetinde.. bizimkinin monitörün iğrençmiş arkadaş.

kapağını kapattım kasa niyetine kullanacam
  • arkadaşlar bugün oynuyordum biraz önce mavi ekran geld ve 100 e kadar saydı kapandı geri açıldı alet neden olabilir bu sorun şu anda normal çalışıyor
  • her mavi ekran aynı sebeptendir diyemeyiz teknik detaylarını vermen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

her mavi ekran aynı sebeptendir diyemeyiz teknik detaylarını vermen lazım

birdaha aynı sorun olmadı ALLAHA ŞÜKÜR birdaha lursa nasıl belirtebiliem nerden kopyalıyabilirim
  • Mrb. ArkadaşLar.. Bende Lenovo Y560 ModeLi aLmayı Düşünüyorum Ama Almanya'dan Teyzem Getiricek Fiyatı 700 £ Yani 1400 TL Ye Denk GeLiyor Hemen Hemen.. YanLız ÖzeLLikLeri Türkiye'de ki ModeLe Göre Daha Düşük.. Bi ÖzeLLikLerini Yazayım Sizde YorumLarınızı Eksik Etmezsenz Sevinirim.. ( Tek Fark İşLemci Sanırım.. )

Intel® Core™ i5 -450M Prozessor 2x 2,40 GHz

TurboBoost: 2.66 GHz

Ön BeLLek: 3 MB

Ram: 4096 MB DDR3 SDRAM ( Max: 8192 MB )

Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 5730 ( 1024 MB )

Hard Disk: 320GB

Diğer ÖzeLLikLer Aynı.. Bir de OyunLarda Ne Gibi Bir Düşüş Yaşarım Sizdeki OranLara Göre..? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasiyet -- 18 Ekim 2010; 12:05:18 >
  • 1400 tl yi teyzenden al üstünü tamamla bizimkilerden al
  • İşLemci Farkı İçin 700 TL Gibi Bir Miktarı Gözden Çıkar Diyosun Yani ?
  • 1800-1400 = 400 yapar 700 değil. kaldı ki bu vatan fiyatı eminim internette 1600 e falan vardır.

yurtdışından gelen üründe teknik servis sıkıntısı olabilir parça sıkıntısı olabilir. klavyen almanca çıkacaktır onun derdi vs...

tüketim ürünleri genelde pazarına sunulacağı ülkenin şartları göz önüne alınarak üretilirler bunu da unutmamak lazım. türkiye almanyaya göre daha sıcak bir ülke buna bağlı olarak soğutma sistemi tahmnimce daha gelişmiştir. tabi bu bir varsayım ama teknik servis kısmı halen geçerli
  • Nette baktıgım çoğu sitede 2000 - 2200 arası değişiyor fiyatı..

Teknik servis sıkıntısı olmaz. Almanya içi 2, Uluslararası 1 yıl garantili. Klavye normal onda da sorun yok.

Soğutma sistemi ile ilgili bi sorun olcağını düşünmüyorum yurt dısında üniversite okuyorum bulunduğum yer gayet soğuk zaten. umarım dedigin gibi daha gelişmiştir de faydası olur
  • Konuyu kısmen okudum ama ekran konusunda net birşey anlayamadım hala..
    neden beğenilmediği eksi yönlerinin neler olduğunu anlatabilecek birileri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Konuyu kısmen okudum ama ekran konusunda net birşey anlayamadım hala..
    neden beğenilmediği eksi yönlerinin neler olduğunu anlatabilecek birileri var mı?

ekranı beyenmemek için çok takıntılı olmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa09cu

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Konuyu kısmen okudum ama ekran konusunda net birşey anlayamadım hala..

ekranı beyenmemek için çok takıntılı olmak gerek

Ben hala birşey anlamadım..

Sorun ne tam olarak.. dalgalamalar olduğundan bahsediyorlardı.. biraz açıklık getirebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.