Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad S145-15IW Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar indirimler başladı bugün ve benimde dikkatimi çeken iki ürün var. Alternatif olarak 2500-3300 bandında tavsiye alabilirim. Öncelikli amacım Android studio,java eclipse gibi programlar kullanacağım bir bilgisayar olsun istiyorum ve arada da GTA 5 oynamak istiyorum orta ayarlarda oynatması benim için ideal.

1)

2)

3)

Bunlar şuan gözüme çarpan laptoplar sizin öneriniz ve tavsiyeniz nedir?

• Ayni ürünleri bende takip ediyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de s145 15api ve v155 15api arasindayim. Fiyatlarda ortalama yuzde 10 civari indirim olmus kararsizim haftaya kadar almayi dusunuyorum ama hangisinde karar kilacagimi bilemiyorum.
    V155-15api hakkinda baya aciklama yapmis bloodin ustad 3000e v155-15api alacagim sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hala bakıyorum. Bu 1. seçenekte sunduğum laptopun V155 api gibi maximum 12 gb ram e yükseltildiğini öğrendim. Sanırım 4+4 olarak geliyor bir tanesi lehimli . Birde dvd-rom kısmı yok . Ama harici ekran kartının olması ve ramden ödün vermemesi (ilerde 12gb ya yükseltilmek istense bile ekran ram den çalmayacak) beni cezbediyor. bloodin in tüm konusunu okudum ama oyun için kullanmayacak olsam bile kafamda soru işareti bırakan mesajlar oldu. Örneğin herkesin aynı fps almaması gibi bir durum var v155 de.
  • alergiee A kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun oynamayı pek düşünmüyorum, belki haftada 1-2 gün pes2020 oynarım tvye bağlayıp, bu sebeple bence bu pc benim işimi görecektir.
    fakat o dediğiniz fps yorumlarını ben de okudum bazı kullanıcılar şikayetçi bu konuda. Benim için ısınmasın nette dolaşırken film indirirken izlerken donmasın bir de tvye bağladığımda uzun süreler sorun çıkarmasın yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.