Onu düşündüm ama onunda ekran kartını 90w dediler oda sıkıntı olur mu bilemedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Ryzen 7 5800H 16GB DDR4 RTX 3060 - 15.000 TL (3. sayfa)
-
-
Hocam burada testler mevcut . 80watt ile 100 Watt arasında ortalama çoğu oyunda 6-7 fps fark oluyor. Bu konudaki 90 Watt bu da 100 Watt ile arasında 2-3 fps anca olacaktır . Yani çok bir fark olmaz 90watt ile 100 Watt arası
LOW FPS GamingyoutubeRTX 3060 80W vs 100W vs 130W Laptop Comparison | 10 Games Testedhttps://www.youtube.com/watch?v=-B5_hRIygE4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 23 Mart 2022; 1:0:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
kaçırdım tüh ya, sayın itopya yetkilisi varsa burada tekrar indirim istiyoruz 🙄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bakalım takip edeceğim uygun bir şey denk gelene kadar acelem yok.
Yani çok aceleniz yoksa amd 6. Nesil işlemcileri bekleyebilirsiniz . Ama tabi fiyatlar ne olur bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O çıkınca da 3060ti mobile bekleriz Haziranda rx7000m serisi gelse o da olumlu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam acelem yok ama fiyatlar dan korkuyorum sürekli yükseliyor işimi görecek oyun oynayacak uygun fiyatlı bir şey almak istiyorum. Aslında acer nitro 5 ler var 3060 onların ekran kartı 100 w değil mi iş görmez mi.
satıldıya bakmayacaksın şuan ki duruma bakacaksın 23000 den aşağı legion yok şuan da
15000 e ne olursa olsun güzel fırsatmış. Legion s7 ile de ideapad 3 kıyaslanamaz Legion s7 görütü ve kalite olarak 10 atar. ama 15000 3060 almak varken 25000 e Legion s7 alınır mı ? bence alınmaz sonuçta hatice değil netice önemli.
-
hocam nitro 5lerin ekranları hakkında kötü yorumlar yapılıyor. ben mesela ürün bilgilerini araştırmaya kalkıştım; ne satıcı sitelerdeki ürünlerde, ne kendi sitesindeki ürün bilgisinde, ne de global site data sheetlerinde renk gamutu ve parlaklık değerlerini bulamamıştım. tahminim 144hz 1080p ekranları 250nit %50-70SRGB falandır, belki 165hz QHD ekranlı makinelerde 300nit %90-100SRGB ye ulaşıyordur. dikkat etmekte fayda var.
-
Günümüz koşullarında fiyat iyi. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Tamam hocam teşekkür ederim fiyat olarak uygun da o yüzden dedim
10 tane stok koyup satılırsa bunun adı fırsat falan değil. dün bi saat uğraştımız halde ödeme aşamasına gelemedik. güzel reklam, takipçi yaptılar ama helal olsun..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara'daki mağazasında hala 15bin tl
telefon ile sipariş verilebilir mi? bilgisi olan var mı acaba
Şu anda stokta var. www.itopya.comEFFFSANE DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI | ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/Kampanya/efffsane-dogum-gunu-firsatlari--78?kategoriId=14&markaId=19&sayfa=1&fbclid=PAAaboRmsZ-L-lzFZAazcTSZqEHHa5tQNWwgXiiXUkC_B2FmbzI8PUAF_lsH0&external_browser_redirect=true
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ürün değildi.
Anakartlari ayni galiba öyle biliyorum. S7 ile idepad
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünü alıp ta kargolanan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam isterseniz mağazayı arayarak bilgi alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X