Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 520 Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 ürün hakkınfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürünü almak istiyorum. Kullananlar tavsiye eder mi? Birde mx150nin iki çeşidi varmış. Biri diğerinden yaklaşık %30 daha az performans veriyormuş. Bunun hakkında bilgisi olan ve mümkünse gpu-z adlı programı açıp ekran görüntüsü gönderecek arkadaş var mı? Hdd den ses geliyor diyenlerde gelmiyor diyenlerde var. Bu sorularımı cevaplayabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim herkese iyi cumartesiler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynı bilgisayara ben de bakıyorum, fiyat olarak muadili yok gibi. Ekran kartı 4 GB, 320 serisinde bu 2 GB diye biliyorum, ürün yorumlarında da kırpılmış sürüm olmadığından bahsediliyor. Piyasadaki iyi f/p ürünlerinden biri bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birazdan sipariş vereceğim, 1 haftalık araştırma sonucu kararım bu ürün... bilgisayar deneyimimi ilerleyen zamanda aktaracağım...

• Vatan’da inceleme fırsatı buldum kasası metal sanıyorum, full hd ips ekranıyla çok başarılı bir model demiştim fakat m2 ssd slotu yokmuş. 8. nesil işlemcili böyle bir bilgisayara m2 ssd takılamaması tam bir skandal bana göre. Satış stratejisi saçmalığını bir kenara bırakırsak neden böyle birşey yapmışlar merak ediyorum doğrusu. Sırf bu yüzden almıyorum. Ha ssd benim için önemli değil diyorsanız çok güzel bir bilgisayar kesinlikle alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinhasret

Ben birazdan sipariş vereceğim, 1 haftalık araştırma sonucu kararım bu ürün... bilgisayar deneyimimi ilerleyen zamanda aktaracağım...
    Bekliyoruz hocam, 520, 320 ve Acer arasında kararsız kaldım ben de. 11.11'de kuponlarla birlikte daha ucuza kapatmayı planlıyorum ama 520 daha iyi duruyor.

• Siparişi verdim, GittiGidiyor dan 4129 a buldum. Gelir gelmez bilgilendireceğim.

• Harddisk cızırtı sesi var,bir süre sonra can sıkıyor sessiz ortamda. Metal kasada elektrik akımı var, kullanılan şarj adaptöründen kaynaklı sanırım. Fanların çok sessiz olduğunu da söyleyemem, boşta bile bazen hızlanıyor kendi kendine. Bir de sanırım bana denk geldi, wifi çekim gücü çok düşük, yazılımsal her şeyi denedim ama düzelmedi.

En önemlisi de Lenovo teknik servis kalitesi. Bu saydığım şeyleri sorun olarak görmüyorlar çünkü.

Bir notta linkteki satıcıya ( Nethouse ) iade kabul etmiyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 24 Ekim 2018; 18:10:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.